herkese selam, mw de mw2 de online oynarken aradas cagırmak cok kolaydı. PES 2012 de bir turlu yapamadım. Sorun ne olabilir. Arkadasım friend listemde pes 2012 onda da acık. Hatta ben online moda girip oda da yaptım. ama onu davet edemiyorum. Yonetici odası bolumunden arkadas davet et sekmesi kapalı gorunuyor. Onu nasıl acabilirim.? nasıl online oynayabilirim. Tanımadıgım adamlarla 1 e 1 veya dostluk macı vs adı altında oynamak istemiyorum artık :)
VAlla aynı konuyu bende deli gibi araştırıyordum ama sorunu çözdüm.
Online maç menüsüne gireceksin. Lobiler mi ne var oraya girecen. Oyun server'ları çıkacak. Orada EURO - 10 - TR gibi bir yer var oraya gir. Onun içinde de 2-3 ayrı yer var fark etmez gir birisine :) Sonra kendine oyun odası açacaksın. İstersen oyun odası açarken şifre koyarsın başkası girmesin diye :) Sonra senin arkadaşında yine EURO - 10 - TR ve girdiğin diğer bölümlere girecek. Oyun odalarında senin açtığın odaya girecek şifreyi verirsin arkadaşına da :) şifreyi girecek ve senin oyun odanda olacak... İkiniz de OK diyip takımlara girip maça başlayacaksınız.
Biraz çetrefilli ama buldum yöntemi :)
Tabi püf nokta her ikinizde tüm güncellemeleri yapmış olmanız gerek :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme