Bildirim
PES 2012 Online Master Lig ne zaman açılılacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yarın -
Saol kardeş -
pes 2012 master lig neden gercek kadro oyuncularıyla oynan mıyo acil yardımmmmmm????????? -
Merhaba,
Masterlig online da herkese aynı takım veriliyor takım güçsüz oluyor.
Oyun oynadıkça para kazandıkça yeni oyuncular alabiliyorsun.
Masterlig online da orjinal takım kadroları ile oyun oynayamıyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: guvenerdogan
pes 2012 master lig neden gercek kadro oyuncularıyla oynan mıyo acil yardımmmmmm?????????
İlave içerikten 600 puana gerçek takımla master lige başlama modunu açman lazım. -
online olarak ıstemıyorum kendım master lıg yapıcam ama gercek kadro larla yapamıyorum pes 2011 oynuyodum normal olarak. yanı bunu bılıyomusun pes 2012 nasıl ???? -
quote:
Orijinalden alıntı: guvenerdogan
online olarak ıstemıyorum kendım master lıg yapıcam ama gercek kadro larla yapamıyorum pes 2011 oynuyodum normal olarak. yanı bunu bılıyomusun pes 2012 nasıl ????
bende masterlig bulamadım pes 2012
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol_1982 -- 26 Eylül 2011; 21:27:51 > -
Football Life'a girin ardından Ana Ligi seçin. -
online master lig i acmaya calısıyorum pes 2012 sürümünüz uyumsuz diyor.Bunun henuz online master ligin acılmamıs olmasıyla bi alakası warmıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: LeventSyr
online master lig i acmaya calısıyorum pes 2012 sürümünüz uyumsuz diyor.Bunun henuz online master ligin acılmamıs olmasıyla bi alakası warmıdır?
aynı sorunla şuanda bende müzdaribim :)
Gs emre tşkyrd için -
Bende de ayni durum var suan oyunun versiyonu 1.00 buyuk ihtimalle yarin once update cikacak sonra online a girebilecez diye umut ediyorum -
online master lig şuan açık değil mi arkadaslar ? -
girebilen warmı arkadaslar?online master lig e
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X