Şimdi Ara

PES 2012 (PC DEMO ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onrnbr

Bir Alman forumunda yazılanlara göre beklenilmedik bir sorun ortaya çıkmış.Demonun Live Marketplace'de ancak Eylül ayında yer alacağı yazıyor.

• Demoyu uk psn den cekmeye basladım xbox'a hala gelmedı.
  • an itibariyle yazıyorum demo hala gelmedi galiba üstte arkadaşın yazdığı mesaj gibi eylülde gelicek bu saate kadar gelmediğine göre
  • Hıc zahmet edıp ındırmeyın demoda ılk yarıyı zor bıtırdım rezalet oyun.
  • Gelmesin zaten gerek yok boşuna zaman kaybı.
  • Arkadaşlar Hala Kesin Tarih Yokmu Pes 12 Xbox 360 İçin ???
  • 24 saat içinde gelmesini bekliyoruz valla... :)

(2. Demodan bahsediyorum...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mempa -- 8 Eylül 2011; 8:32:40 >
  • iyi günler arkadaşlar Fifa 11 in bitip 12 nin kalp atıslarını duydugumuz bu gunlerde sizlere Hjerpseth gibi skill yaparak attıgım gollerı bir video ile gostermek ısterım cok profosyonel bır vıdeo degıl ama goller sıze keyıf katabılır . yaklasık 9 aydır fifa 11 oynuyorum. 5 aydırda oyunumu skıllere yogunlastırdım ve daha yeniyim. Kendimi kısa surede ıyı gelıstırdıgımı dusunuyorum . umarım begenırsınız . ızleyen ızlemeyen herkese tsk ederım. Arkanızı yaslanın full screen yapın ve 6 dk lık fifa 11 zıyafetıne kendınızı bırakın . goller kendı ıcınde kolaydan zora dogru sıralanmıstır.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hc__KiU8w
  • quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

iyi günler arkadaşlar Fifa 11 in bitip 12 nin kalp atıslarını duydugumuz bu gunlerde sizlere Hjerpseth gibi skill yaparak attıgım gollerı bir video ile gostermek ısterım cok profosyonel bır vıdeo degıl ama goller sıze keyıf katabılır . yaklasık 9 aydır fifa 11 oynuyorum. 5 aydırda oyunumu skıllere yogunlastırdım ve daha yeniyim. Kendimi kısa surede ıyı gelıstırdıgımı dusunuyorum . umarım begenırsınız . ızleyen ızlemeyen herkese tsk ederım. Arkanızı yaslanın full screen yapın ve 6 dk lık fifa 11 zıyafetıne kendınızı bırakın . goller kendı ıcınde kolaydan zora dogru sıralanmıstır.

Güzel olmuş, tebrikler.

• ofansif üslubunun sebebini anlamadım. net bir kıyaslama yapabilmemiz için fifa 12 demosunuda görmemiz lazım ki ben bunun bile yeterli olacağını zannetmiyorum. 2 oyunda yeni özelliklerden bahsediyor, bu özelliklerin farkının oyuna etkisi 1-2 ay olmadan tam olarak anlaşılmaz.
  • quote:

iyi günler arkadaşlar Fifa 11 in bitip 12 nin kalp atıslarını duydugumuz bu gunlerde sizlere Hjerpseth gibi skill yaparak attıgım gollerı bir video ile gostermek ısterım cok profosyonel bır vıdeo degıl ama goller sıze keyıf katabılır . yaklasık 9 aydır fifa 11 oynuyorum. 5 aydırda oyunumu skıllere yogunlastırdım ve daha yeniyim. Kendimi kısa surede ıyı gelıstırdıgımı dusunuyorum . umarım begenırsınız . ızleyen ızlemeyen herkese tsk ederım. Arkanızı yaslanın full screen yapın ve 6 dk lık fifa 11 zıyafetıne kendınızı bırakın . goller kendı ıcınde kolaydan zora dogru sıralanmıstır.

iyiymişşş..helal yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

quote:

Güzel olmuş, tebrikler.

eyw kardesım begendıgıne sevındım . 3-5 aayda 0 dan bu kdr becerebıldık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

iyiymişşş..helal yani..

eyw kardesım begendıgıne sevındım . 3-5 aayda 0 dan bu kdr becerebıldık :) fifa 12 de daha guzellerı olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.