Arkadaşlar, Bu oyunların demoları ne zaman girecek Xbox Live'e yani ne zaman cihazlarımıza indirebileceğiz. Duyduğum kadarıyla demolar dağıtılmaya başlandı.
quote:Orijinalden alıntı: poseidon_TRdemolar çıktı bileDemoların ikisinden de bi yol olmaz boşver Full'leri çıkıcak yakında onları oynarsın..
quote:Orijinalden alıntı: HyperioИDemoların ikisinden de bi yol olmaz boşver Full'leri çıkıcak yakında onları oynarsın..Alıntıları Göster Çoktan cıktıda Sen hala ındırmedınmı
quote:Orijinalden alıntı: UncyÇoktan cıktıda Sen hala ındırmedınmı Alıntıları Göster çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide
quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi
quote:Orijinalden alıntı: Uncyquote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi Alıntıları Göster Pes 12'nin demosunu indirme, kezâ oyun oynamış değil de video izlemiş olursun. 15 dakika sürüyor lan video!:D
quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi bugün 3.günü daha var
quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousenquote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi bugün 3.günü daha var Alıntıları Göster NETTEN ÇEKİP USB BELLEĞE ATIP OYNANABİLİYOR
quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi bugün 3.günü daha var iyimiş benim bitmeden ben hemen 12 aldım
quote:Orijinalden alıntı: ByAliTR Pes 12'nin demosunu indirme, kezâ oyun oynamış değil de video izlemiş olursun. 15 dakika sürüyor lan video!:D Harbiden ya one öyle
quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi bugün 3.günü daha var iyimiş benim bitmeden ben hemen 12 aldım Fırsatım olursa online kapışırız
quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi bugün 3.günü daha var iyimiş benim bitmeden ben hemen 12 aldım Fırsatım olursa online kapışırız beklerim
quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi bugün 3.günü daha var iyimiş benim bitmeden ben hemen 12 aldım Fırsatım olursa online kapışırız beklerim
quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousenquote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen quote:Orijinalden alıntı: SplashierWheel8 quote:Orijinalden alıntı: İtsMyCousen çokta çıktı ama gold üyelik istiyor indirmek için ve hafta içine kadar böyle sonra herkes indiribilcek ben indirdim oynadım çokta beğendim ikisinide Gold üyeliğin Bittimi bugün 3.günü daha var iyimiş benim bitmeden ben hemen 12 aldım Fırsatım olursa online kapışırız beklerim Alıntıları Göster Evet yeni gördüm markete girmiş:)) Bir arkadaş 15 DK videosu sürüyor demiş, böyle bir sorun var mı şu anda indiriiyorum ama:)
quote:Orijinalden alıntı: conbay Evet yeni gördüm markete girmiş:)) Bir arkadaş 15 DK videosu sürüyor demiş, böyle bir sorun var mı şu anda indiriiyorum ama:) Yok be 4 dakika sürüyor. Ama olsun oda bir sorun, her maçtan sonra 4dklık video mı beklicez.
quote:Orijinalden alıntı: Nachtsicht93quote:Orijinalden alıntı: conbay Evet yeni gördüm markete girmiş:)) Bir arkadaş 15 DK videosu sürüyor demiş, böyle bir sorun var mı şu anda indiriiyorum ama:) Yok be 4 dakika sürüyor. Ama olsun oda bir sorun, her maçtan sonra 4dklık video mı beklicez.Alıntıları Göster pesi indirme bile boş yere indrmişim diyeceksin
quote:Orijinalden alıntı: PleasantSinger0 pesi indirme bile boş yere indrmişim diyeceksin kesinlikle böyle demeyeceksin, boşver
quote:Orijinalden alıntı: Paint It Blackquote:Orijinalden alıntı: PleasantSinger0 pesi indirme bile boş yere indrmişim diyeceksin kesinlikle böyle demeyeceksin, boşverAlıntıları Göster PES indirilmez mi yaaa:)) Bu sene de Türkçe ve Türk takımları olacak mı bilgisi olan var mı