Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliengin

teşekkürler. büyük küçük harf dışında bi değiklik var mı peki tek pakette?

Hayır hiçbir değişiklik olamayacak. Sadece büyük harf istiyorsanız Büyük harf EDİT 'ini ordan yüklemeniz yeterli :)
  • bişi daha, klasör isimlerini PS3 yerine PS3.1 veya veya PS3.4 şeklinde değiştirsem bir sıkıntı yaratır mı winrardan çıkardıktan sonra psye kurmadan önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

bişi daha, klasör isimlerini PS3 yerine PS3.1 veya veya PS3.4 şeklinde değiştirsem bir sıkıntı yaratır mı winrardan çıkardıktan sonra psye kurmadan önce?

PS3 dosyaları görmez. Dosyanın adı ''PS3'' olmalı.
  • ok dostum
  • ForceHawk_7z dostum güncelleme çok güzel olmuş eline sağlık ama nacizane bi önerim var Alexandre Pato çok iyi oyuncu ve normalde Corinthians'ta oynuyor ama oyunda kulüpsüz ve de master ligde transfer etmek istediğinde sadece kendisine 34 milyon $ gibi uçuk bi para istiyor bence tek eksiğin bu
  • armero klubsüz kalmış güncelleme güzel olmuş eline sağlık
  • c7onaldo C kullanıcısına yanıt
    armero west hamda dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychoac35

ForceHawk_7z dostum güncelleme çok güzel olmuş eline sağlık ama nacizane bi önerim var Alexandre Pato çok iyi oyuncu ve normalde Corinthians'ta oynuyor ama oyunda kulüpsüz ve de master ligde transfer etmek istediğinde sadece kendisine 34 milyon $ gibi uçuk bi para istiyor bence tek eksiğin bu

quote:

Orijinalden alıntı: psychoac35

armero west hamda dostum

Evet bu ikisi gözümden kaçmış maalesef.

• Konuya ''v3.4 Büyük Harf Güncellemesi '' ve '' v3.4 FULL TEK PAKET '' Eklenmiştir !!

Herkese iyi oyunlar
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı.. Pes13e girdiğimiz kodlu oyunu arkadaşa vereceğimde o daha önce girdiği kodla o dvd ile online oynayabilirmi?
  • Hocam eline sağlık öncelikle Şimdi 3.4 full paketi indirsem yeterlimi yoksa 3.1 falanda indirmelimiyim?
  • ne yaptın hocam sen hangi burdissoyu almışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Hocam eline sağlık öncelikle Şimdi 3.4 full paketi indirsem yeterlimi yoksa 3.1 falanda indirmelimiyim?

v3.4 Full paketi indirmen yeterli kardeşim ;)

quote:

Orijinalden alıntı: nether1n

ne yaptın hocam sen hangi burdissoyu almışsın

Yanlış mı olmuş isimden bulmuştum Genoa'dakiymiş demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Hocam eline sağlık öncelikle Şimdi 3.4 full paketi indirsem yeterlimi yoksa 3.1 falanda indirmelimiyim?

quote:

Teşekkürler. Sanırım sen Nicola Burdisso'yu almışsın gsye gelen bocada ki burdisso

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

quote:

Teşekkürler. Sanırım sen Nicola Burdisso'yu almışsın gsye gelen bocada ki burdisso

Aksama bi duzenleme yamasi eklerim o zaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Messi şut çekme özürlüydü hala aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c7onaldo

Messi şut çekme özürlüydü hala aynı mı ?

Gayet iyi oynuyordu duzenleme yapmadim onunla ilgili. Bu arada eksikler varsa ya da hatalar lutfen bildirin duzeltelim hemen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yukarıda da belirttiğim gibi yamada hatalar varsa bildirirseniz sevinirim, bazı şeyler gözümüzden kaçabiliyor. Sürekli güncelleme yapmamak için 1 hafta deneme süresi olacak. Ve sizlerden gelen önerileri dikkate alarak hatasız bir güncelleme yapmayı umuyoruz. Ayrıca konudaki linkleri bazı kullanıcılarımız karıştırabiliyor. İlk 3.1 ' i mi yüklüyorduk flan diye. Bunun da önüne geçmek açısından 1 hafta sonra v3.5 Final Yaması adında bir güncelleme gelecek.(daha önceki sürümleri kaldıracağız, bu paket hepsini içerecek) Ve bu yamayı kullanan herkesin tekrar indirmesi gerekecek. PES 2013 için artık son güncelleme olacak bu :)

Herkese iyi oyunlar
  • Kardeşim emeğine sağlık yama gayet başarılı ve kullanışlı.

Oyunu güzelleştirdiğin için Teşekür ederim.

Edit : Arıca birşey merak ediyorum top yaması oluyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ TUĞRA ] -- 7 Şubat 2014; 0:10:46 >
  • Hocam bende 500gb harici hard disk var onun içine attım PS3 klasorunu fakat ne yaptıysam ps3'umde bulamadım.
    harıcı hard dıskı okumuyor mu ps3?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.