Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: [ TUĞRA ]

Kardeşim emeğine sağlık yama gayet başarılı ve kullanışlı.

Oyunu güzelleştirdiğin için Teşekür ederim.

Edit : Arıca birşey merak ediyorum top yaması oluyormu ?

Hiç uğraşmadım ama olabilir belki :)

Şu en son çıkartacağın yama için denemen mümkünmüdür.

Nike'ın sarı topuna hasret kaldık.

Eğer yaparsan çok makbule geçer.
  • Yukarda ki arkadaşı blokladığım için ne yazdığı umrumda değil.. Aslında açıklama yapmak zorunda da değilim fakat ne üdüğü belirsiz bazı üyeler tarafından insan bunları yazma gereği duyuyorum..

Adam yeni üye olmuş 3. mesajında buraya musallat olmuş diyorki virüs v.s. var.. Ya hiç işim yoktu kendi şahsi kullandığım ps3ümde kullandığım ve oradan direk usbye attığım dosyaları 2 saat uğraşıcam upload edecem benim elime ne geçecek.. Bak benim yaşım 40 ve millet oyundan biraz daha zevk alsın diye burada paylaşıyorum millete virüs niye atayım kazancım ne olacak söylermisin? Hayatında hiç uploaded dosyası indirdinmi merak ettim? Ayrıca İstediğin virüs programından geçir Ps3ün içinde aynen bu dosyalar var. Gece gece beni bunlara yazdırma zahmetinden bulundurduğun için esas senin icabına bakılması lazım esas.

Dahada konuyu uzatma istersen bloklandın zaten ok.. Hadi git daha faydalı işlerde hafiyelik yap naşşş

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Yukarda ki arkadaşı blokladığım için ne yazdığı umrumda değil.. Aslında açıklama yapmak zorunda da değilim fakat ne üdüğü belirsiz bazı üyeler tarafından insan bunları yazma gereği duyuyorum..

Adam yeni üye olmuş 3. mesajında buraya musallat olmuş diyorki virüs v.s. var.. Ya hiç işim yoktu kendi şahsi kullandığım ps3ümde kullandığım ve oradan direk usbye attığım dosyaları 2 saat uğraşıcam upload edecem benim elime ne geçecek.. Bak benim yaşım 40 ve millet oyundan biraz daha zevk alsın diye burada paylaşıyorum millete virüs niye atayım kazancım ne olacak söylermisin? Hayatında hiç uploaded dosyası indirdinmi merak ettim? Ayrıca İstediğin virüs programından geçir Ps3ün içinde aynen bu dosyalar var. Gece gece beni bunlara yazdırma zahmetinden bulundurduğun için esas senin icabına bakılması lazım esas.

Dahada konuyu uzatma istersen bloklandın zaten ok.. Hadi git daha faydalı işlerde hafiyelik yap naşşş
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ TUĞRA ] -- 7 Şubat 2014; 23:55:57 >

• ForceHawk_7z sen kafana takma bunları,bu yamayı ilk çıktığı günden beri cafemde kullanıyorum ve çok memnunum eline yüreğine sağlık
    teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksvemks -- 8 Şubat 2014; 10:29:42 >
  • quote:

quote:

Hocam ilgilenmiş teşekkür ederim ama. Sesleri bende her takıma göre tek tek düzenliyorum. Fakat başkası kendi PS3 ' üne kurduğunda olmuyor maaalesef. Oyundan kaynaklanıyor. Yani herkesin kendisinin eklemesi lazım o tezahüratları.

Ben başka bir yama indirmiştim orada saveliydi ve oyunu açtığımda sesler kayıtlıydı ama

Yaklaşık 1500 tane ses arasından tek tek seçip ekledim. Denemek isteyenler için

Link:http://uploaded.net/file/iicl15t6

Tamam o zaman denemekte fayda var ben yanlış da biliyor olabilirim çok teşekkürler

quote:

Yukarda ki arkadaşı blokladığım için ne yazdığı umrumda değil.. Aslında açıklama yapmak zorunda da değilim fakat ne üdüğü belirsiz bazı üyeler tarafından insan bunları yazma gereği duyuyorum..

Boşverin takılmayın fazla tekrar teşekkür ederim ilgi ve alakanız için

quote:

quote:

quote:

Kardeşim emeğine sağlık yama gayet başarılı ve kullanışlı.

Oyunu güzelleştirdiğin için Teşekür ederim.

Edit : Arıca birşey merak ediyorum top yaması oluyormu ?

Hiç uğraşmadım ama olabilir belki :)

Şu en son çıkartacağın yama için denemen mümkünmüdür.

Nike'ın sarı topuna hasret kaldık.

Eğer yaparsan çok makbule geçer.

Zamanım olsa denerdim de maalesef uğraşacak pek vaktim yok :)

quote:

Orijinalden alıntı: mksvemks

ForceHawk_7z sen kafana takma bunları,bu yamayı ilk çıktığı günden beri cafemde kullanıyorum ve çok memnunum eline yüreğine sağlık
    teşekkürler....

Rica ederim böyle olumlu yorumlar almak güzel çok sevindim :)

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Millete tezahuratlar, marşlar diye link veriyorsun alın kurun bunu diye linke bakıyorum exe dosyası. Ps3 yamalarında olsun ses dosyalarında olsun hangisinde Exe dosyası ile kurulum yapılıyor. Dalgamı geçiyorsun adam mı seçiyorsun? Geçen mesajda Virüs Total sonuçlarını paylaştım, açar bakarlar kim doğru kim yalnış diye.Benim ne menfaatim olacak, ben burda diğer üyelerin bu virüs tuzağına düşmemesi için uyarı amaçlı mesajımı yazdım. Buda son postum sana.
  • Bu guncellemeyi yüklediğimizde haliyle online da hic bir anlami olmayacak degil mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Bu guncellemeyi yüklediğimizde haliyle online da hic bir anlami olmayacak degil mı?

Online da takımların hepsi Lisanslı olur formaları, logoları vs. Kadrolar güncel olmaz sadece. Konami'nin son yayınladığı güncellemeyi içerir kadrolar. Online'dan çıktığınız zaman ise yama eski haline döner ;)
  • Arkadaşlar dün paylaştığım dosya uploader exe dosyasıdır o ufak dosya ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Aramızdaki cahilin teki virüs falan diyorda o yüzden yazma gereği duydum. Arkadaş ömründe o siteden hiç dosya indirmediği için cahilliğine veriyorum.
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    19BJK03 OF - v3.1 bu dosyayı indirdim fakat içinden pkg dosyası çıkmadı onu nerden indirebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Bu guncellemeyi yüklediğimizde haliyle online da hic bir anlami olmayacak degil mı?

Online da takımların hepsi Lisanslı olur formaları, logoları vs. Kadrolar güncel olmaz sadece. Konami'nin son yayınladığı güncellemeyi içerir kadrolar. Online'dan çıktığınız zaman ise yama eski haline döner ;)

Eğer orjinal kadro ile oynamak isterseniz master lige girip istediğiniz takımı save edip online da takım verisi olarak açabilirsiniz. Fakat o oyuncunun oyunda olması şartıyla. (Aksi halde atıyorum Galatasarayda ki son transfer Ontivero'yu yaratılmadan önceki sallama ismiyle oynarsınız) Mesela son kadrosuyla Manuyu savelediğimizde onlinedada Mata vs. kadrosu ile oynayabiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: vitamin_man1985

19BJK03 OF - v3.1 bu dosyayı indirdim fakat içinden pkg dosyası çıkmadı onu nerden indirebilirim

Kardeşim pkg dosyası çıkmaz bu dosyaları nasıl kuracağın hakkında ilk sayfada arkadaşımız açıklamış. Eğer çözemezsen youtubedan da videolara bakabilirsin.
  • quote:

Yama oldugu icin pkg uzantili degil dosyalar. @laswarriors soylemis zaten ben kisaca yazayim yinede. 700 kusur dosya var ve bunlari ps3 menusundeki "Ps3 Kayitli veriler Yardimci Program" dan coklu kopyala yaparak yukleyebilirsiniz.

Ayrica eski yamalari sildiginizden ve konaminin 6.00 DP, 1.04 guncellemelerini yüklediginizden emin olun.

• quote:

quote:

Yama oldugu icin pkg uzantili degil dosyalar. @laswarriors soylemis zaten ben kisaca yazayim yinede. 700 kusur dosya var ve bunlari ps3 menusundeki "Ps3 Kayitli veriler Yardimci Program" dan coklu kopyala yaparak yukleyebilirsiniz.

Ayrica eski yamalari sildiginizden ve konaminin 6.00 DP, 1.04 guncellemelerini yüklediginizden emin olun.

Öncelikle eline sağlık hocam.Yama çok güzel olmuş.Final yamasını ne zaman yayımlayacaksın hocam ?
  • Hocam ben sadece ps3, bilgi, güncelleden güncelleme yaptım fakat hayla son sürüm güncel değil yani, mesut özil falan real'de.

Bunu şimdi ben neyi indiripte son sürüm yapabilirim?

9 Adet ps3 vardır.

Bana daha iyi desteğiniz için: skype: bertugweb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

quote:

Öncelikle eline sağlık hocam.Yama çok güzel olmuş.Final yamasını ne zaman yayımlayacaksın hocam ?

1 hafta içinde yayınlanacağını umuyorum. Çünkü bir deneme süresi olsun istedik tekrar tekrar güncelleme çıkartınca karışıklık olabiliyordu :)

quote:

Orijinalden alıntı: Cafetto

Hocam ben sadece ps3, bilgi, güncelleden güncelleme yaptım fakat hayla son sürüm güncel değil yani, mesut özil falan real'de.

Bunu şimdi ben neyi indiripte son sürüm yapabilirim?

9 Adet ps3 vardır.

Bana daha iyi desteğiniz için: skype: bertugweb

''Bir Tuşa Basın'' ekranında Data Pack 6.00 ve ver. 1.04 yazıyor mu hocam. Sizde ne yazıyor orada ?

• arkadaşlar ps3 pes 2013 ü online olarak direk bir arkadaşımla nasıl oynarım? Topluluklara giriyorum ordan da maç yapamadım gitti nedir bu işin yolu 3 gündür sıralama maçı yapmaktan bıktım :) psn: gkcn86 ekleyip yol gösterin ne olur.
  • ForceHawk_7z büyük harf güncellemesi süper oldu emeğine sağlık ama heralde gözden kaçırmışsın yani bi kaç eksik var onları söylüyorum sıkı dur mesela master ligde bi kaç oyuncu 2 defa çıkıyo yani örnek ömer toprak hem leverkusende hemde kulüpsüz. aynı şekilde patoyu kulüp sahibi yapmayı yine unutmuşsun heralde sevmiyosun bide geçenlerde bi arkadaş belirtmiş, TOPPP!!! lütfen hiç olmassa nikenin eski t90 toplarından bi kaç tanesini müsait olduğun zaman tabi zahmet olmassa yapabilirmisin yani aynı toplarla oynamaktan artık gına geldi gerçekten olumlu olumsuz şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: psychoac35

ForceHawk_7z büyük harf güncellemesi süper oldu emeğine sağlık ama heralde gözden kaçırmışsın yani bi kaç eksik var onları söylüyorum sıkı dur mesela master ligde bi kaç oyuncu 2 defa çıkıyo yani örnek ömer toprak hem leverkusende hemde kulüpsüz. aynı şekilde patoyu kulüp sahibi yapmayı yine unutmuşsun heralde sevmiyosun bide geçenlerde bi arkadaş belirtmiş, TOPPP!!! lütfen hiç olmassa nikenin eski t90 toplarından bi kaç tanesini müsait olduğun zaman tabi zahmet olmassa yapabilirmisin yani aynı toplarla oynamaktan artık gına geldi gerçekten olumlu olumsuz şimdiden teşekkürler

Ömer toprak i not ettim, Pato hatasini duzelttim fakat yayinlamadim o surumu bi sorunum yok yani Pato'yla Vee top konusu, biraz arastiririm ama pek umudum yok maalesef bakalim :)

• 19BJK03 OF - v3.5 FİNAL YAMASI ÇIKTI, İlk Sayfadan İndirebilirsiniz.

Lütfen daha önceki sürümleri silip, sadece bu versiyonu kurun. Aksi taktirde bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.