Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    süper lig takımlarının subat ara transfer güncellemesindeki futbolcuları gelmemiş,(izzet hajroviç, burdisso vs) bunlarla alakalı yeni bir yama çıkacakmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitamin_man1985

süper lig takımlarının subat ara transfer güncellemesindeki futbolcuları gelmemiş,(izzet hajroviç, burdisso vs) bunlarla alakalı yeni bir yama çıkacakmı acaba?

Hajrovic varda burdisso yanlış adam alınmış.. bende baktım bocada falan göremedim oyunda yok galiba elle transfer edecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

Hajrovic varda burdisso yanlış adam alınmış.. bende baktım bocada falan göremedim oyunda yok galiba elle transfer edecektim.

Aynen abisi transfer edilmiş.
  • [ TUĞRA ] kullanıcısına yanıt
    benim versiyon 6.00 v.04 bu verdiğiniz yamay yüklediğimde galatasarayın yeni transferleri olmamış gözüküyor ve diğerleride tabi, bendemi bir yanlışlık var acaba?
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

merhaba, bu yamayı kurduktan sonra oyun donmaya başladı. örneğin maç açılış erkranında donuyor sol at kosedekı mavi yuvarlak dönüyor ama maça geçmiyor.. sebebi nedir ?
    benim versiyon 6.00 v.04 bu verdiğiniz yamay yüklediğimde galatasarayın yeni transferleri olmamış gözüküyor ve diğerleride tabi, bendemi bir yanlışlık var acaba?
  • quote:

Dostum yamayı ForceHawk_7z Adlı arkadaşımız yapmış.

Benim transferlerim olmuş sıkıntı yok kurulumda belki bir yanlışlık yapmış olabilirsin.

Sadece bahsettiğim gibi burdisso transferi yanlış yapılmış şuan bize gelen burdissi değil abisi transfer edilmiş onun dışında sağolsunlar baya bir uğraşıp olmayan futbolcuları bile eklemişler sen ForceHawk_7z ile bir irtibata geç derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ TUĞRA ] -- 7 Şubat 2014; 16:24:04 >
    dostum çok sağolda, dediğin gibi ben yanlışlık yaıorum sanırım zahmet olmazsa sana işlemi kısaca bir özetleyebilirmisin yada bildiğin bir videosu varmı ordan bakayım şimdiden teşekkürler.
    v3.04 ü nasıl indircem yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkürler.
  • quote:

dostum çok sağolda, dediğin gibi ben yanlışlık yaıorum sanırım zahmet olmazsa sana işlemi kısaca bir özetleyebilirmisin yada bildiğin bir videosu varmı ordan bakayım şimdiden teşekkürler.

Sende sağol dostum.

Öncelikle yüklediğin yamayı tamamen sil.

1.Sayfada yamaların linklerinin olduğu yere geç.

2.İLK DEFA İNDİRECEK OLANLAR İÇİN;

19BJK03 OF - v3.4 FULL TEK PAKET İNDİRMEK İÇİN TIKLA ; yazan yere tıkla ve indir.

3.indirdiğin dosyayı aç içinde ps3 yazan klosörü usb'ye at

Daha sonrasın da kurulumu nasıl yapacağını aşşağıdaki video'dan inceleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

Merhaba arkadaşlar. Yukarıda da belirttiğim gibi yamada hatalar varsa bildirirseniz sevinirim, bazı şeyler gözümüzden kaçabiliyor. Sürekli güncelleme yapmamak için 1 hafta deneme süresi olacak. Ve sizlerden gelen önerileri dikkate alarak hatasız bir güncelleme yapmayı umuyoruz. Ayrıca konudaki linkleri bazı kullanıcılarımız karıştırabiliyor. İlk 3.1 ' i mi yüklüyorduk flan diye. Bunun da önüne geçmek açısından 1 hafta sonra v3.5 Final Yaması adında bir güncelleme gelecek.(daha önceki sürümleri kaldıracağız, bu paket hepsini içerecek) Ve bu yamayı kullanan herkesin tekrar indirmesi gerekecek. PES 2013 için artık son güncelleme olacak bu :)

Herkese iyi oyunlar

Hocam ben seslerin oyuna eklenememiş olduğunu farkedip dün akşam önemli takımların 3 büyüklerin milli takımların ve liglerin orjinal introlarını ekledim oyuna ve saveledim. İstersen burada da paylaşabilirim iznin olursa.

son olarak v3.04 ü nerden indircez acaba link varsa bi paylaşırsan inan daha bişey istemicem, kusura bakma biraz yabancıyım bu konulara :)
  • quote:

v3.04 ü nasıl indircem yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkürler.

İlk sayfada linki var
  • Pes 2013 19BJK03 Of - v3.4 ile uyumlu tezahüratlar, marşlar ve lig maçı introları:

İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp usb içine atın PS3 içinde SAVEDATA'yı kayıtlı save dosyasının olduğu bölüme kopyalamanız yeterli. SOUND klasöründe sesleride müzik bölümüne kopyalayın ben oyuna ayarladım sesleri...

Link:http://uploaded.net/file/iicl15t6

Tezahüratların olduğu takımlar: (Gol sonrası orjinal sesleri ve maç sonu orjinal sesleride mevcut)

Arjantin
    Arsenal
    AS Roma
    Bayern Munih
    Beşiktaş
    Brazilya
    Chelsea
    Almanya
    Dordmund
    İngiltere
    Barcelona
    Porto
    Fenerbahçe
    Fransa
    Galatasaray
    İnter
    İtalya
    Juventus
    Lazio
    Liverpool
    M. City
    M. United
    Milan
    Napoli
    Hollanda
    Portekiz
    Real Madrid
    Schalke
    İspanya
    Türkiye

Ayrıca Premier Lig, FA Cup, Fransa Lig kupa, Serie A kupa, Bundesliga, La Liga liglerinde takımlar sahaya çıkarken ligin orjinal müzikleri çalıyor.

herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 7 Şubat 2014; 20:13:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [ TUĞRA ]

Kardeşim emeğine sağlık yama gayet başarılı ve kullanışlı.

Oyunu güzelleştirdiğin için Teşekür ederim.

Edit : Arıca birşey merak ediyorum top yaması oluyormu ?

Hiç uğraşmadım ama olabilir belki :)

quote:

Orijinalden alıntı: Apotheek

Hocam bende 500gb harici hard disk var onun içine attım PS3 klasorunu fakat ne yaptıysam ps3'umde bulamadım.
    harıcı hard dıskı okumuyor mu ps3?

PS3 Oyunlar menüsünde ''Kayıtlı Verile Yardımcı Porgramlar PS3'' gibi bişey yazar ordan USB ni bul ve yükle

quote:

quote:

Oyunda Boca Juniors olmadığı için oyuncuyu yeniden yarattım ve düzenledim. Burdisso'yu da eski takımına geri ekledim. Karışıklık olmaması açısından yeni bir güncelleme çıkartmadım. Fakat 1 hafta içinde v3.5 Final Güncellemesi gelecek ve orda bütün bu hatalar düzeltilmiş olacak ;)

quote:

Bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz ilk sayfadaki kurulum talimatlarını tekrar okuyun ve eskiden kalmış yama varsa PES 2013 ile ilgili onların hepsini silin.

quote:

Orijinalden alıntı: taylanaytas

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

merhaba, bu yamayı kurduktan sonra oyun donmaya başladı. örneğin maç açılış erkranında donuyor sol at kosedekı mavi yuvarlak dönüyor ama maça geçmiyor.. sebebi nedir ?

İlk defa böyle bir sorun duydum. Çözüm ne olur hiçbir fikrim yok maalesef

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. Yukarıda da belirttiğim gibi yamada hatalar varsa bildirirseniz sevinirim, bazı şeyler gözümüzden kaçabiliyor. Sürekli güncelleme yapmamak için 1 hafta deneme süresi olacak. Ve sizlerden gelen önerileri dikkate alarak hatasız bir güncelleme yapmayı umuyoruz. Ayrıca konudaki linkleri bazı kullanıcılarımız karıştırabiliyor. İlk 3.1 ' i mi yüklüyorduk flan diye. Bunun da önüne geçmek açısından 1 hafta sonra v3.5 Final Yaması adında bir güncelleme gelecek.(daha önceki sürümleri kaldıracağız, bu paket hepsini içerecek) Ve bu yamayı kullanan herkesin tekrar indirmesi gerekecek. PES 2013 için artık son güncelleme olacak bu :)

Herkese iyi oyunlar

Hocam ben seslerin oyuna eklenememiş olduğunu farkedip dün akşam önemli takımların 3 büyüklerin milli takımların ve liglerin orjinal introlarını ekledim oyuna ve saveledim. İstersen burada da paylaşabilirim iznin olursa.

Hocam ilgilenmiş teşekkür ederim ama. Sesleri bende her takıma göre tek tek düzenliyorum. Fakat başkası kendi PS3 ' üne kurduğunda olmuyor maaalesef. Oyundan kaynaklanıyor. Yani herkesin kendisinin eklemesi lazım o tezahüratları.

• quote:

Hocam ilgilenmiş teşekkür ederim ama. Sesleri bende her takıma göre tek tek düzenliyorum. Fakat başkası kendi PS3 ' üne kurduğunda olmuyor maaalesef. Oyundan kaynaklanıyor. Yani herkesin kendisinin eklemesi lazım o tezahüratları.

Ben başka bir yama indirmiştim orada saveliydi ve oyunu açtığımda sesler kayıtlıydı ama

Yaklaşık 1500 tane ses arasından tek tek seçip ekledim. Denemek isteyenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 7 Şubat 2014; 20:14:02 >

bu ne dostum exe dosyası paylaşmışsın hayırdır amaç ne ?
    Virüs total sonuçlarını paylaşıyorum binbaşı rütbesini sana millete virüs yedir diye vermediler :) dosyayı açmaya çalışan arkadaşlar virüs taramasından geçirsin bilgisayarlarını. umarım adminler buna müdahele ederler.Virüs Total Sonuçları
  • quote:

Pes 2013 19BJK03 Of - v3.4 ile uyumlu tezahüratlar, marşlar ve lig maçı introları:

İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp usb içine atın PS3 içinde SAVEDATA'yı kayıtlı save dosyasının olduğu bölüme kopyalamanız yeterli. SOUND klasöründe sesleride müzik bölümüne kopyalayın ben oyuna ayarladım sesleri...

Tezahüratların olduğu takımlar: (Gol sonrası orjinal sesleri ve maç sonu orjinal sesleride mevcut)

Arjantin
    Arsenal
    AS Roma
    Bayern Munih
    Beşiktaş
    Brazilya
    Chelsea
    Almanya
    Dordmund
    İngiltere
    Barcelona
    Porto
    Fenerbahçe
    Fransa
    Galatasaray
    İnter
    İtalya
    Juventus
    Lazio
    Liverpool
    M. City
    M. United
    Milan
    Napoli
    Hollanda
    Portekiz
    Real Madrid
    Schalke
    İspanya
    Türkiye

Ayrıca Premier Lig, FA Cup, Fransa Lig kupa, Serie A kupa, Bundesliga, La Liga liglerinde takımlar sahaya çıkarken ligin orjinal müzikleri çalıyor.

herkese iyi oyunlar.

Sağol dostum.

Bende böyle birşey arıyordum fakat baya tefarruatlı oluyordu. Bunun kurulumu da kolay gibi gözüküyor.

Şuan Ps3 başında olmadığım için merakımdan soruyorum sorunsuz çalışıyormu ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.