Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben "19BJK03" ForceHawk_7z arkadasimiz saolsun transferlerde baya bir yardim ediyor, burda'da görüldügü gibi herkese yardim etmek icin elinden geleni yapiyor. Tekrardan benden ForceHawk_7z 'a ve yamayi kullanan herkese tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

19BJK03 OF - v3.5 FİNAL YAMASI ÇIKTI, İlk Sayfadan İndirebilirsiniz.

Lütfen daha önceki sürümleri silip, sadece bu versiyonu kurun. Aksi taktirde bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar

Teşekkür ederim hocam.Eline sağlık.
  • 3.5 te ne gibi yenilikler var hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLgado*10

Herkese selamlar,

ben "19BJK03" ForceHawk_7z arkadasimiz saolsun transferlerde baya bir yardim ediyor, burda'da görüldügü gibi herkese yardim etmek icin elinden geleni yapiyor. Tekrardan benden ForceHawk_7z 'a ve yamayi kullanan herkese tesekkürler

Ne demek hocam rica ederiz

quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

3.5 te ne gibi yenilikler var hocam?

Bahsettiğiniz hatalar düzeltildi, bunun dışında Büyük Harf desteği eklendi ve diğer ufak tefek değşiklikler. (Forma no vs.)

• ForceHawk_7z dostum bişey sorcamda ben şimdi bu final yamasını yüklemek için " Kayıtlı Verileri Yardımcı Programını (PS3) " teki bütün eski sürümleri sildim ama " Oyun Verileri Yardımcı Programı " ndaki " Installed Data " yıda silsem oyunda bi problem olurmu çünkü boyutu 3534 ???
  • 3.5 in içindeki sadece option dosyasını alsak yeterli olurmu 3.4 kurmuştum en son simdi bastan kurmak tam eziyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychoac35

ForceHawk_7z dostum bişey sorcamda ben şimdi bu final yamasını yüklemek için " Kayıtlı Verileri Yardımcı Programını (PS3) " teki bütün eski sürümleri sildim ama " Oyun Verileri Yardımcı Programı " ndaki " Installed Data " yıda silsem oyunda bi problem olurmu çünkü boyutu 3534 ???

Installed Data ' yı silmene gerek yok kardeşim. Şimdi eğer sürümün 1.04 ve DP 6.00 ise bu yamayı kurabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

3.5 in içindeki sadece option dosyasını alsak yeterli olurmu 3.4 kurmuştum en son simdi bastan kurmak tam eziyet.

Olur kardeşim bi sorun olmaz

• Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

ForceHawk_7z dostum bişey sorcamda ben şimdi bu final yamasını yüklemek için " Kayıtlı Verileri Yardımcı Programını (PS3) " teki bütün eski sürümleri sildim ama " Oyun Verileri Yardımcı Programı " ndaki " Installed Data " yıda silsem oyunda bi problem olurmu çünkü boyutu 3534 ???

Installed Data ' yı silmene gerek yok kardeşim. Şimdi eğer sürümün 1.04 ve DP 6.00 ise bu yamayı kurabilirsin.

eyw bra bide ben psn ene kayıtlıyım ama mypes e kayıt olamıyorum yani netten oynadığım zaman sonunda maç verileri yüklenmiyor ya neden olabilir sence ?
  • quote:

eyw bra bide ben psn ene kayıtlıyım ama mypes e kayıt olamıyorum yani netten oynadığım zaman sonunda maç verileri yüklenmiyor ya neden olabilir sence ?

Oyun içinden MyPES ' e kayıt olman gerekiyor diye biliyorum. Olmadıysa sitesinden olmayı dene :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 10 Şubat 2014; 14:42:18 >
  • Selam ben yeni pes 2013 aldim online kodum yok makinem kirik değil bunu yinede yuklebilir miyim.ve nasil yaparim yardimci olanlardan allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KojiroHyuga03

Selam ben yeni pes 2013 aldim online kodum yok makinem kirik değil bunu yinede yuklebilir miyim.ve nasil yaparim yardimci olanlardan allah razı olsun

Evet yukleyebilirsiniz. İlk olarak konami resmi guncellemeleri 1.04 ve Data pack 6.00 i yukleyin. Ardindan bu yamayi yukleyin, ilk sayfada detayli kurulum var :)

• Merhaba arkadaşlar oyuna yeni topların eklenmesi ile ilgili bazı kullanıcıların istekleri vardı. Yeni toplar eklenebiliyor fakat sadece kırdırılmış Ps3'lerde çalışıyor. Yani orjinal PS3'lerde herhangi bir değişiklik yapılamıyor maalesef.
  • Hocam tüm çalışmaların için ALLAH razı olsun eline emeğine sağlık, sayende cafemde millet çılgına dönüyor, hakkını helal et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

Hocam tüm çalışmaların için ALLAH razı olsun eline emeğine sağlık, sayende cafemde millet çılgına dönüyor, hakkını helal et.

Rica ederiz kardesim sizlerden boyle yorumlar almak sevindirici gercekten, ben tesekkur ederim :)

• quote:

quote:

Hocam tüm çalışmaların için ALLAH razı olsun eline emeğine sağlık, sayende cafemde millet çılgına dönüyor, hakkını helal et.

Rica ederiz kardesim sizlerden boyle yorumlar almak sevindirici gercekten, ben tesekkur ederim :)

Hocam emeklerin için çok tşkrler ama kırıldım biraz ,Samsunspora Adilovic ve Umar'ı istiyorum :) Benliğime dokundu biraz:)
    Zahmet olur ama rica etsem ekleyebilir misiniz? Ufak bi eklenti olarak verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpionx55

quote:

quote:

Hocam emeklerin için çok tşkrler ama kırıldım biraz ,Samsunspora Adilovic ve Umar'ı istiyorum :) Benliğime dokundu biraz:)
    Zahmet olur ama rica etsem ekleyebilir misiniz? Ufak bi eklenti olarak verebilir misiniz?

Tamam hocam eklerim fakat guncelleme olarak yayinlayamam. Sonra karisiyor, ben o 2 oyuncuyu ekleyip sana mesaj atarim ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpionx55

quote:

quote:

Tamam hocam eklerim fakat guncelleme olarak yayinlayamam. Sonra karisiyor, ben o 2 oyuncuyu ekleyip sana mesaj atarim ;)

Adamın dibisin:)

• Kardeşim bu yeni krampon yaması yok mu playstation 3 pes 2013 orjinal oyun için yardım ederseniz sevinirim.

Kardeşim birde başka bir sorum olacak ben en son v3.4 yamasını yükledim ps'ye şimdi tum yukledıgım yamaları siliip en son yaptıgın v3.5 yamasını mı yukleyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygzyaman -- 18 Şubat 2014; 17:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygzyaman

Kardeşim bu yeni krampon yaması yok mu playstation 3 pes 2013 orjinal oyun için yardım ederseniz sevinirim.

Kardeşim birde başka bir sorum olacak ben en son v3.4 yamasını yükledim ps'ye şimdi tum yukledıgım yamaları siliip en son yaptıgın v3.5 yamasını mı yukleyim ?

Orjinal PS3'lerde olmuyor maalesef. Hata olmaması açısından hepsini silip, sadece v3.5 güncellemesini kurmanı öneririm :)
  • tamam teşekkürler keşke olsaydı ufak tefek detaylara cok takınlıyımdır sağlık olsun :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.