Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim halletim peki 1,00 ile 1,04 arasında ne fark var yani oyunu açıyordu fakat oyunda bir gariplik vardı pas vermelerde falan bununla alakalı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barin

Teşekkür ederim halletim peki 1,00 ile 1,04 arasında ne fark var yani oyunu açıyordu fakat oyunda bir gariplik vardı pas vermelerde falan bununla alakalı olabilir mi ?

Evet oyunun yapısını ve bazı hataları düzeltiyor o güncelleme.
  • idirelimmi ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

PeS 2013 19BJK03 OF - v3.1 FİNAL YAMASI ÇIKTI !! (İlk sayfadan İndirebilirsiniz.)

- Yanlis Milli takimda oynayan oyuncular degistirildi
    - Kadrolar düzenlendi
    - Yanlis krampon giyen oyuncular düzenlendi
    - Süper Ligin bazi takimlarin formalarinda sorun düzeltildi
    - Interin formasi düzeltildi.

"Büyük Yazi" ile oynama imkani eklendi.

Şuan tekrar kontrol ettim ve bu güncellemenin hatasız olduğunu söyleyebilirim. Daha öncekinde forma sorunlar ve kadro sorunları olmuştu. 3.1 ile bu sorunlar ortadan kaldırıldı. Herkese iyi oyunlar.

Öncelikle ellerinize sağlık , ancak son final yamasını yuklememe rağmen arkadaslarında belirttiği forma sorununu yaşıyorum real madridin forması düz boş beyaz oldu gibi ne yapabılırım , birde yamayı kurduktan sonra besıktas fener macı yaptık sankı bıraz pıksel kaybı varmıs gıbı geldı ne diyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeteÖzbakay

quote:

PeS 2013 19BJK03 OF - v3.1 FİNAL YAMASI ÇIKTI !! (İlk sayfadan İndirebilirsiniz.)

- Yanlis Milli takimda oynayan oyuncular degistirildi
    - Kadrolar düzenlendi
    - Yanlis krampon giyen oyuncular düzenlendi
    - Süper Ligin bazi takimlarin formalarinda sorun düzeltildi
    - Interin formasi düzeltildi.

"Büyük Yazi" ile oynama imkani eklendi.

Şuan tekrar kontrol ettim ve bu güncellemenin hatasız olduğunu söyleyebilirim. Daha öncekinde forma sorunlar ve kadro sorunları olmuştu. 3.1 ile bu sorunlar ortadan kaldırıldı. Herkese iyi oyunlar.

Öncelikle ellerinize sağlık , ancak son final yamasını yuklememe rağmen arkadaslarında belirttiği forma sorununu yaşıyorum real madridin forması düz boş beyaz oldu gibi ne yapabılırım , birde yamayı kurduktan sonra besıktas fener macı yaptık sankı bıraz pıksel kaybı varmıs gıbı geldı ne diyorsunuz ?

Oncelikle Konaminin cikarttigi 1.04 ve datapack 6.00 guncellemelerinizi kurdugunuzdan emin olun. Daha sonra oyuna ait eski yamalarin hepsini silin. 3.1 versiyonunu kurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    kardeşim emeğine sağlık herşeyi anladım yapacağım ama eski yamaları nasıl kaldıracağım onu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

kardeşim emeğine sağlık herşeyi anladım yapacağım ama eski yamaları nasıl kaldıracağım onu bilemiyorum.

Oyun bölümünde ''Kayıtlı veriler (PS3)'' gibi birşey yazar. Orda oynadığın oyunların save'leri vardır. PES 2013'ü bul ve içine girip ÜÇGENE basıp çoklu sil yap. Tamamdır
  • quote:

quote:

Oyun bölümünde ''Kayıtlı veriler (PS3)'' gibi birşey yazar. Orda oynadığın oyunların save'leri vardır. PES 2013'ü bul ve içine girip ÜÇGENE basıp çoklu sil yap. Tamamdır

Hallettim ellerine emeğine saglik

• Dostlar replay kapatma yöntemi varmı ps3te, sırf zaman kaybı...

• quote:

Dostlar replay kapatma yöntemi varmı ps3te, sırf zaman kaybı...

Maalesef yok kardesim.

• Yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim, dünya zaman harcanmış, dünya kadar iş yapılmış ve bedava olarak hizmete sunulmuş.
    Bence bir hesap açılmalı , PAYPAL falan gönlünden geçen insanlar bağış yapmalı
  • Gittigidiyordan helede pes14'ü gördükten sonra 2. El bi pes 13 siparişi verdim. Gelir gelmez oynamaya baslıcam. Vede bu yamaları kuracagım inş. Ps3 cihazım orjinal kırılmamış. Anladığım kadarıyla kırılmamış cihazlarda yama olması online oynamayı engellemiyor, bu güzel. Cihazım sistem olarak en güncel versiyonunda. Daha önce bi oyuna yama yada benzeri birsey yapmadım ve sadece kırılmış cihazlarda oluyor die biliyordum. Kısacası arkadasım bana bu 3.1 yamasının çalısması için izlemem gereken yolu anlatabilir misin sana zahmet, izlemem gereken yol nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim, dünya zaman harcanmış, dünya kadar iş yapılmış ve bedava olarak hizmete sunulmuş.
    Bence bir hesap açılmalı , PAYPAL falan gönlünden geçen insanlar bağış yapmalı

Kimsenin ipek ilgileneceğini sanmıyorum ama iyi bir fikir genede :)

quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Gittigidiyordan helede pes14'ü gördükten sonra 2. El bi pes 13 siparişi verdim. Gelir gelmez oynamaya baslıcam. Vede bu yamaları kuracagım inş. Ps3 cihazım orjinal kırılmamış. Anladığım kadarıyla kırılmamış cihazlarda yama olması online oynamayı engellemiyor, bu güzel. Cihazım sistem olarak en güncel versiyonunda. Daha önce bi oyuna yama yada benzeri birsey yapmadım ve sadece kırılmış cihazlarda oluyor die biliyordum. Kısacası arkadasım bana bu 3.1 yamasının çalısması için izlemem gereken yolu anlatabilir misin sana zahmet, izlemem gereken yol nedir?

Oyun için çıkan bütün güncellemeleri kurun. (Data Pack 6.00 ve 1.04) Sonrada yamayı kurun. İlk sayfada detaylı bir anlatım var

• merhaba öncelikle bu kadar özenilmiş bir iş için emeğe saygı .
    benim sorunum tüm adımları eksiksiz yaptığım halde super lig ptt ligi yok. sahalarda yok. transferlerden barçada neymar madridde bale yok.
    bütün kayıtlı dosyaları sildim denildği şekilde yaptım ama olmadı.
    yardımcı olabilir misiniz ?
  • Öncelikle sorunsuz bir şekilde kurdum ve kullanıyorum müşteirlerim de gayet memnun elinize sağlık emeğiniz için teşekkürler.

sormak istediğim birşeyi sormak istedim tezahürat paketini ne yazık ki kuramıyorum usb müzikleri attığım halde usb ye girdiğim de müzik yok diyor. herhangi bir klasöre yada ps'den yazpılması gereken bir ayar mı var acaba. şimdiden teşekkürler
  • Elinize sağlık kurdum bende yalnız birkaç sorum olacak bu pes 2013te varolan oyuncuların özelliklerini nasıl normale döndürebiliriz.Futbolcu özellikleri oynanmamış bir versiyon yapabilir misiniz eğer uğraştırmayacak birşeyse.Resmi özelliklerde objektif ve güncel değil ama keşke futbolcu özelliklerine hiç dokunmasaydınız.
  • Pes2014 içinde tr ligi hazırlayacakmısın? Biliyorsundur 3 tane fazladan lisanssız lig var yamaya uygun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynermit

merhaba öncelikle bu kadar özenilmiş bir iş için emeğe saygı .
    benim sorunum tüm adımları eksiksiz yaptığım halde super lig ptt ligi yok. sahalarda yok. transferlerden barçada neymar madridde bale yok.
    bütün kayıtlı dosyaları sildim denildği şekilde yaptım ama olmadı.
    yardımcı olabilir misiniz ?

Yamayı doğru şekilde kurduğunuz taktirde hepsnin gelmesi lazım ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Önceki yamaları sildiğinizden ve resmi güncellemeleri kurduğunuzdan emin olun.

quote:

Orijinalden alıntı: By_kimlik

Öncelikle sorunsuz bir şekilde kurdum ve kullanıyorum müşteirlerim de gayet memnun elinize sağlık emeğiniz için teşekkürler.

sormak istediğim birşeyi sormak istedim tezahürat paketini ne yazık ki kuramıyorum usb müzikleri attığım halde usb ye girdiğim de müzik yok diyor. herhangi bir klasöre yada ps'den yazpılması gereken bir ayar mı var acaba. şimdiden teşekkürler

Ps3 ' ünüzden Çalma Listesi oluşturup tekrar deneyin

quote:

Orijinalden alıntı: nether1n

Elinize sağlık kurdum bende yalnız birkaç sorum olacak bu pes 2013te varolan oyuncuların özelliklerini nasıl normale döndürebiliriz.Futbolcu özellikleri oynanmamış bir versiyon yapabilir misiniz eğer uğraştırmayacak birşeyse.Resmi özelliklerde objektif ve güncel değil ama keşke futbolcu özelliklerine hiç dokunmasaydınız.

Maalesef öyle bir versiyon yayınlayamam. Ama orjinal güç ve özellik olsun istiyorsanız, EDİT' ten Oyuncu üzerine gelip üçgene basın varsayılan ayarlarına döner, yani orjinale

quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors
    Pes2014 içinde tr ligi hazırlayacakmısın? Biliyorsundur 3 tane fazladan lisanssız lig var yamaya uygun..

Evet biliyorum fakat şuan PS3 için programlar çıkmadı. Büyük ihtimalle program yapımcıları Kasım ayında gelecek olan Resmi güncellemeyi bekliyor. (Editör Programı, PS3 PC converter vs.) Tabiki Oyun içinden de yamalar yapılabilir. Yalnız bu sene oyunda ve düzenleme bölümünde aşırı derecede kasmalar oluyor ve iş uzun olacağı gibi sinir bozucu hale gelebiliyor. Ondan dolayı yeni güncellemeyi beklememiz gerekiyor.

• her şey sorunsuz yüklendi fakat oyuna girdiğimde çoğu takımın logoları yok.bu durum biraz üzdü açıkcası onun haricinde herşey süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkanakb

her şey sorunsuz yüklendi fakat oyuna girdiğimde çoğu takımın logoları yok.bu durum biraz üzdü açıkcası onun haricinde herşey süper

Bir yerde hata yapmışsınız büyük ihtimalle. Yamayı kurmadan oyuna ait eski yamaları sildiniz mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.