Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

19BJK03 OF - v3.0 FİNAL YAMASI İndirenler, Alttaki EK DOSYA Yamasını da İndirip Kursunlar

19BJK03 OF - v3.0 FİNAL YAMASI - EK DOSYA !! İNDİRMEK İÇİN TIKLA ;

bende 2.7.1 kurulu direkt kurabiliyormuyum bunu üzerine
    yoksa silip mi kuruyoruz herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyusuf -- 8 Eylül 2013; 20:51:26 >

• Bir sorun çıkmasın diye yamayı tamamen kaldırıp yeni sürümü sıfırdan yükledim. Ancak hatalarla karşılaştım. Çoğu büyük takımın formaları karışmış ve yanlış. Kulüpler : M. United, Chelsea, M. City, Fenerbahçe, Galatasaray, PSG, Napoli, Milan, İnter, Juventus, Real Madrid, Barcelona

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016]

• Hocam öncelikle bu uğraşlarınız icin teşekkürler.
    Dün en son çıkardıklarınizi yükledim iki dosyayıda kadro güncellendi ama formalar bozuldu mesala galatasarayn ön tarafı elazigspor gerisi galatasaray, realmadridin önü trabzon gerisi real. Bunun çözümü varmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozd

Hocam öncelikle bu uğraşlarınız icin teşekkürler.
    Dün en son çıkardıklarınizi yükledim iki dosyayıda kadro güncellendi ama formalar bozuldu mesala galatasarayn ön tarafı elazigspor gerisi galatasaray, realmadridin önü trabzon gerisi real. Bunun çözümü varmidir ?

Hatalarla Karşılaşan Arkadaşlar Şuan Yeni Dosya Upload Ediyorum. Lütfen onu indirin ve daha önce yama kurduysanız (bu dahil) hepsini Silin ve temiz bir kurulum yapın.
  • hakkaten hayret bişeysiniz yahu. pes 2013 almıştım ilk çıktığında turkiye ligi bekledim almamın tek sebebi oydu aylarca çıkartmadılar . bende fifa 13 ile takas ettim. ettiğimede pişman oldum zaten ondada ligimiz yoktu. bu yıl erken çıkartın lutfen şu yamayı

• 19BJK03 OF - v3.0 FİNAL YAMASI 'nı Alttaki linkten İndirebilirsiniz.

NOT: Yamada hatalarla karşılaşmak istemiyorsanız, Lütfen daha önce Yüklediğiniz bütün yamaları SİLİN. (Bu yamanın eski sürümleri dahil.)

http://www16.zippyshare.com/v/6956200/file.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaros31

hakkaten hayret bişeysiniz yahu. pes 2013 almıştım ilk çıktığında turkiye ligi bekledim almamın tek sebebi oydu aylarca çıkartmadılar . bende fifa 13 ile takas ettim. ettiğimede pişman oldum zaten ondada ligimiz yoktu. bu yıl erken çıkartın lutfen şu yamayı

Kardeşim daha önce çıkmıştı zaten bu aylar oldu çıkalı. Fakat Transfer döneminde yamayı güncellemek gerekiyordu ve onu güncelledik sadece. Keşke biraz araştırıp elden çıkarsaydın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliozd

Hocam öncelikle bu uğraşlarınız icin teşekkürler.

Hatalarla Karşılaşan Arkadaşlar Şuan Yeni Dosya Upload Ediyorum. Lütfen onu indirin ve daha önce yama kurduysanız (bu dahil) hepsini Silin ve temiz bir kurulum yapın.

Önceki yamaları silmeyi nasıl yapabilirim oyun harici harddiske yüklü pcye takıp pes 13 içindeki hangi bles dosyalarını nasil silecegimi nerden bilecem ? Silme baska türlü oluomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PeS 2013 19BJK03 OF - v3.1 FİNAL YAMASI ÇIKTI !! (İlk sayfadan İndirebilirsiniz.)

- Yanlis Milli takimda oynayan oyuncular degistirildi
    - Kadrolar düzenlendi
    - Yanlis krampon giyen oyuncular düzenlendi
    - Süper Ligin bazi takimlarin formalarinda sorun düzeltildi
    - Interin formasi düzeltildi.

"Büyük Yazi" ile oynama imkani eklendi.

Şuan tekrar kontrol ettim ve bu güncellemenin hatasız olduğunu söyleyebilirim. Daha öncekinde forma sorunlar ve kadro sorunları olmuştu. 3.1 ile bu sorunlar ortadan kaldırıldı. Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 12 Eylül 2013; 10:59:38 >
  • Yok mu yeni Vodafone Arena 'yı modelleyip bu sezona koyan bir delikanlı
  • s.a
    ForceHawk_7z kardeş benim sorum olacaktı.Orjinal olmayan pes 2013 için neler yapmamız gerekli dlc dosyası 6.0 olanı yüklediğimizde bu yamalar çalışacakmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barin

s.a
    ForceHawk_7z kardeş benim sorum olacaktı.Orjinal olmayan pes 2013 için neler yapmamız gerekli dlc dosyası 6.0 olanı yüklediğimizde bu yamalar çalışacakmıdır ?

DLC 6.00 ve Ver. 1.04 Güncellemelerini yüklediğin taktirde yama çalışacaktır. Ayrıca korsan orjinal farketmez sadece resmi KONAMİ güncellemelerini kurmanız ve ardından bu yamayı yüklemeniz gerekir.
  • dediklerinizi uyguladım fakat 1.04 olmadı ancak oyuncular takımlar tamam.
  • quote:

dediklerinizi uyguladım fakat 1.04 olmadı ancak oyuncular takımlar tamam.

İnstall Package Files 'tan Yükleyin. Buyrun Link;

http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BLES01709/BLES01709_T3/28fbc899ed5d63be/EP0101-BLES01709_00-PES2013EUPATCH04-A0104-V0100-PE.pkg

Eğer PS3 ' ün 3.55 versiyonu ise alttaki linki de kurman gerekir. 4.40 flansa gerek yok.

http://tr.rghost.net/45557573

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 14 Eylül 2013; 16:07:27 >

• Patch icin tesekkurler forcehawk.
    Benim farkli bir sorum var. Google'da ne yazik ki cevap bulamadim o yuzden burda soruyorum.

Benim gallery hafizam sadece 50 golu yuklememe izin veriyor. Daha fazlasi icin dosya silmem gerekiyor. Usbye kaydettigim 100'un uzerindeki eski gollerimi de PES ten acamiyorum.
    PESin boyle depolama siniri var mi? 50'nin uzerinde dosyayi nasil kaydedebilirim? USB'den dosya okuma ozelligi yok mu PES'in Gallery bolumunde?
    Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tagpes

Patch icin tesekkurler forcehawk.
    Benim farkli bir sorum var. Google'da ne yazik ki cevap bulamadim o yuzden burda soruyorum.

Benim gallery hafizam sadece 50 golu yuklememe izin veriyor. Daha fazlasi icin dosya silmem gerekiyor. Usbye kaydettigim 100'un uzerindeki eski gollerimi de PES ten acamiyorum.
    PESin boyle depolama siniri var mi? 50'nin uzerinde dosyayi nasil kaydedebilirim? USB'den dosya okuma ozelligi yok mu PES'in Gallery bolumunde?
    Selamlar,

Galeri de sınırlı sayıda slot olduğu için daha fazla yükleyemezsin maalesef. Bazı golleri silmen gerek..
  • ps 4 içinde yapacakmısınız yama?pes için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

ps 4 içinde yapacakmısınız yama?pes için..

PS4 için çıkmıyor diye biliyorum PES 2014. Sonradan çıkacağını mı açıkladı KONAMİ ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Mamba24

ps 4 içinde yapacakmısınız yama?pes için..

PS4 için çıkmıyor diye biliyorum PES 2014. Sonradan çıkacağını mı açıkladı KONAMİ ??

dogru dogru ben atladım....bnm hatam...
  • quote:

quote:

dediklerinizi uyguladım fakat 1.04 olmadı ancak oyuncular takımlar tamam.

İnstall Package Files 'tan Yükleyin. Buyrun Link;

http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BLES01709/BLES01709_T3/28fbc899ed5d63be/EP0101-BLES01709_00-PES2013EUPATCH04-A0104-V0100-PE.pkg

Eğer PS3 ' ün 3.55 versiyonu ise alttaki linki de kurman gerekir. 4.40 flansa gerek yok.

http://tr.rghost.net/45557573

vermiş olduğunuz linklerin ikisinide indirip kurucam yani ? ancak dosyaların adı aynı 3,55 için tekrar 2 dosyayıda indirmem mi gerekli ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.