Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: tarkanakb

her şey sorunsuz yüklendi fakat oyuna girdiğimde çoğu takımın logoları yok.bu durum biraz üzdü açıkcası onun haricinde herşey süper

Bir yerde hata yapmışsınız büyük ihtimalle. Yamayı kurmadan oyuna ait eski yamaları sildiniz mi ?

evet hepsini sildim.hatta garanti olsun diye bütün save dosyalarını(goller,şampiyonlar ligi)dahil hepsini sildim sadece formalarda sıkıntı yasadım
  • quote:

quote:

quote:

her şey sorunsuz yüklendi fakat oyuna girdiğimde çoğu takımın logoları yok.bu durum biraz üzdü açıkcası onun haricinde herşey süper

Bir yerde hata yapmışsınız büyük ihtimalle. Yamayı kurmadan oyuna ait eski yamaları sildiniz mi ?

evet hepsini sildim.hatta garanti olsun diye bütün save dosyalarını(goller,şampiyonlar ligi)dahil hepsini sildim sadece formalarda sıkıntı yasadım

Oyununuz da Eu sürümü ve resmi güncellemeler de kurulu mudur ?

• hort gibi olacak ama sorum var. bende yüklü olan pes 13 versiyon 1. yani kurduğum gibi kaldı güncelleme yapmadım. bu yama çalışır mı oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: votkalıçay

hort gibi olacak ama sorum var. bende yüklü olan pes 13 versiyon 1. yani kurduğum gibi kaldı güncelleme yapmadım. bu yama çalışır mı oyunda?

Oyunun bütün resmi güncellemelerini kurmanız gerekmektedir. Ardından da bu yamayı kurarsanız sorunsuz çalışacaktır.
  • Güncelleme bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni gücellemeler gelir mi acaba, yapanın eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Güncelleme bekliyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

yeni gücellemeler gelir mi acaba, yapanın eline sağlık

Yeni güncelleme gelmeyecek maalesef.
  • dostum bu yama gerçekten çok tutuldu eline sağlık. ps3 cafelerde herkes bunu oynuyor pes14 oynayan hiç kimse yok. bu yamaya güncelleme gelirse gerçekten harika olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfile28

dostum bu yama gerçekten çok tutuldu eline sağlık. ps3 cafelerde herkes bunu oynuyor pes14 oynayan hiç kimse yok. bu yamaya güncelleme gelirse gerçekten harika olur

Şuan için yeni bir güncelleme düşünmüyorum fakat devre arasında Transferler için belki bi güncelleme gelebilir
  • quote:

dostum bu yama gerçekten çok tutuldu eline sağlık. ps3 cafelerde herkes bunu oynuyor pes14 oynayan hiç kimse yok. bu yamaya güncelleme gelirse gerçekten harika olur

Şuan için yeni bir güncelleme düşünmüyorum fakat devre arasında Transferler için belki bi güncelleme gelebilir
    Paylaş

Umarım gelir çünkü çok işime yaradı bu güncelleme. Ayrıca emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksvemks -- 12 Aralık 2013; 13:33:51 >
  • Şu 3000mb'lik dosyayı,orjinal datayı silecek miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbicer55

Şu 3000mb'lik dosyayı,orjinal datayı silecek miyiz?

Oyunun data' sından bahsediyorsunuz sanırım. Silmenize gerek yok sadece en son çıkan Konami resmi güncellemelerini ve ardından bu yamayı kurmanız yeterlidir
  • quote:

quote:

hocam bu güzel bir haber, merakla bekliyorum ve diğer arkadaşın dediği gibi bu yama gerçekten çok tutuldu :) hocam mümkünse pes 2014 teki oyuncuların yetenek puanlarını pes 2013 e uyarlanırsa tadından yenmeyecek. tekrardan teşekkür ederim bu yama için. başarılı çalışmalar diyorum, takipteyim

• Bu yama gerçekten çok güzel.Yeni bir güncelleme gelse bence de çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Bu yama gerçekten çok güzel.Yeni bir güncelleme gelse bence de çok güzel olur

quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

quote:

quote:

hocam bu güzel bir haber, merakla bekliyorum ve diğer arkadaşın dediği gibi bu yama gerçekten çok tutuldu :) hocam mümkünse pes 2014 teki oyuncuların yetenek puanlarını pes 2013 e uyarlanırsa tadından yenmeyecek. tekrardan teşekkür ederim bu yama için. başarılı çalışmalar diyorum, takipteyim

Teşekkürler, o güçlerin birebir aynı olması için uğraşmak çok zaman alır. Dediğim gibi ara transfer dönemi açıldığı zaman güncelleme düşünüyorum. Birkaç düzenleme yapılabilir güçlerle ilgili de :)

• ForceHawk_7z dostum özelden mesaj attım ama herhangi bir geri dönüş yapmadın önümüzde transfer için güncelleme yaptıgında su almanyadaki logo sorununu cözebilirmisin evet dediğin gibi 51 logo sınırı var ama portekiz ligine logo yapmaktansa almanya ligine yapsan logoları zaten portekiz liginde kendinden uydurma logolar bulunuyor bir tek sadece porto benfica braga gibi büyüklere yaparsın ayrıca avrupa ligindede basel bükreş gibi takımların logolarınada birşeyler yaparsan sevinirim.

yada lütfen bana mesaj yoluyla dön bende almanya ligi logoları var bu logoları oyuna nasıl atarım program mı gerekiyor yardımcı olursan sevinirim. Ayrıca yama içinde teşekkürler yamanız harika ama su almanya ligi sorun gibi gözüküyor kadrolar olsun formalar olsun takdire şayan bir yama yapmıssınız.
  • ForceHawk_7z dostum özelden mesaj attım ama herhangi bir geri dönüş yapmadın önümüzde transfer için güncelleme yaptıgında su almanyadaki logo sorununu cözebilirmisin evet dediğin gibi 51 logo sınırı var ama portekiz ligine logo yapmaktansa almanya ligine yapsan logoları zaten portekiz liginde kendinden uydurma logolar bulunuyor bir tek sadece porto benfica braga gibi büyüklere yaparsın ayrıca avrupa ligindede basel bükreş gibi takımların logolarınada birşeyler yaparsan sevinirim.

yada lütfen bana mesaj yoluyla dön bende almanya ligi logoları var bu logoları oyuna nasıl atarım program mı gerekiyor yardımcı olursan sevinirim. Ayrıca yama içinde teşekkürler yamanız harika ama su almanya ligi sorun gibi gözüküyor kadrolar olsun formalar olsun takdire şayan bir yama yapmıssınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valeron1000 -- 3 Ocak 2014; 17:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valeron1000

ForceHawk_7z dostum özelden mesaj attım ama herhangi bir geri dönüş yapmadın önümüzde transfer için güncelleme yaptıgında su almanyadaki logo sorununu cözebilirmisin evet dediğin gibi 51 logo sınırı var ama portekiz ligine logo yapmaktansa almanya ligine yapsan logoları zaten portekiz liginde kendinden uydurma logolar bulunuyor bir tek sadece porto benfica braga gibi büyüklere yaparsın ayrıca avrupa ligindede basel bükreş gibi takımların logolarınada birşeyler yaparsan sevinirim.

Maalesef onlara herhangi bir şey yapılamıyor. Portekiz Ligi'nin logoları yok zaten yeni eklenenlerde. Yeni Eklenen takım amblemlerinde, İngiltere Ligi, Süper Lig ve PTT 1.Lig takımlarının amblemleri var. Ancak bu liglerdeki takımların logoları silinirse Bundesliga'daki takımlara eklenebilir. Kimsenin de bu 3 ligteki takım logolarının silinmesini isteyeceğini sanmıyorum. Böyle idare edeceğiz artık Yamayı beğenmenize sevindim

• Bu güzel yamanın güncellemesini bekliyoruz hatta yapabilirsen 2014 yaması da çok güzel olur. Kolay gelsin.
  • Selamun Aleyküm ben 19bjk03'un facebook'ta actığı sayfadan indirmiştim en bu yamayı o yamayla aynı mı v3.1 yoksa değişiklikler yapıldımı ona göre indirecem yamayı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.