Şimdi Ara

PES 2013 Demo Çıktı (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

Pes fifadan iyidir diyenler bi zahmet gidip kumda oynasın Pes 3 den pes 2011 e kadar pes fanı idim, Fifa ne lan adamlar robot gibi falan diyordum Taki geçen seneye ye kadar Fifa kötü diyenler eminim oturup 10 maç bile yapmamış adamlardır. Pes in Fifaya göre fazla sattıgı sadece 2 ülke vardır 1. si japonya 2. side Türkiye dir. Tüm dünya bilmiyo ; Bi bizim çocuklar anlıyo futboldan

Hani şöyle cevap vermeyeyim kimseye diyorum ama kumda oyun oynayacak zamanı geçeli +30 sene oldu ama iyi ile kötüyü ayırt edecek akla ve erdeme sahibim Allaha şükür..Emin ol fifa12inin demosunu 50 kere falan oynamışımdır pes12 ye görede güzeldir diyeceğim birşey yok ancak, pesi satış rakkamlarında 5e katlamasıda ,bütün ödülleri almasıda,eleştirelrden tam not almasıda umrumda değil.sonuçta ve nihayetinde 2isndede mantık hataları var ve bu çok normal çünkü ikiside sadece oyun.Benim anlayamadım konu fifayı bu kadar ilahlaştırmanın ne anlamı var markaya tapmanın ne anlamı var pesinde fifanında youtubeda videoları dönüyor pes mantıklı olarak çok değer kaybettiği ve kısıtlı lisans sahibi olduğu için oyunun oynanabilirliğine vurgu yapıyor ..Fifa ne yapıyor? M.city,ARsenal formasının reklamlarını.sırf bu yüzden 1-2 milyon M.city Arsenal taraftarı bu oyunu alacak,DAha bir sürü lisanlı takımı saymıyorum bile.Fifanın en üstün olduğu lisans formasını,Giydir pese bak bakalım ne oluyor?Bu kadar mı dar düşünce olabilir anlamış değilim...Hani diyorsun ya pes sadece türkiyede satıyor birde japonyada biz anlamıyoruz ya futboldan japonlar ne anlasın..Peki sana şunu soruyorum Motorolla diye bir firma duydun mu?Mutlaka duymuşsundur .Peki motorolla telefon,tablet v.s sahibi sende dahil olmak üzere kaç tane tanıdğın kişi var.Büyük bir ihtimal 0.Amerikada motorollanın 1.numara olduğunu biliyormuyudun.Bilmediğin içinde Türkiyede neden daha çok pes tercih ediliyor anlayamassın.

Vaay usta ne ornek verdin be bravo sana Tuttun fifa nin pes den daha cok satma ve begenilmesini forma lisansina bagladin ya helal olsun sana Zaten biz pes serisini 2010 yilina kadar fifa dan cok severken lisanslari oldugu icin seviyorduk, sabah aksam onun icin oynuyorduk!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FİFAYLA KIYASLIYORLAR BİDE YA PES GİBİ FUTBOL OYUNU GÖRMEDİM
  • quote:

quote:

quote:

Pes fifadan iyidir diyenler bi zahmet gidip kumda oynasın Pes 3 den pes 2011 e kadar pes fanı idim, Fifa ne lan adamlar robot gibi falan diyordum Taki geçen seneye ye kadar Fifa kötü diyenler eminim oturup 10 maç bile yapmamış adamlardır. Pes in Fifaya göre fazla sattıgı sadece 2 ülke vardır 1. si japonya 2. side Türkiye dir. Tüm dünya bilmiyo ; Bi bizim çocuklar anlıyo futboldan

Hani şöyle cevap vermeyeyim kimseye diyorum ama kumda oyun oynayacak zamanı geçeli +30 sene oldu ama iyi ile kötüyü ayırt edecek akla ve erdeme sahibim Allaha şükür..Emin ol fifa12inin demosunu 50 kere falan oynamışımdır pes12 ye görede güzeldir diyeceğim birşey yok ancak, pesi satış rakkamlarında 5e katlamasıda ,bütün ödülleri almasıda,eleştirelrden tam not almasıda umrumda değil.sonuçta ve nihayetinde 2isndede mantık hataları var ve bu çok normal çünkü ikiside sadece oyun.Benim anlayamadım konu fifayı bu kadar ilahlaştırmanın ne anlamı var markaya tapmanın ne anlamı var pesinde fifanında youtubeda videoları dönüyor pes mantıklı olarak çok değer kaybettiği ve kısıtlı lisans sahibi olduğu için oyunun oynanabilirliğine vurgu yapıyor ..Fifa ne yapıyor? M.city,ARsenal formasının reklamlarını.sırf bu yüzden 1-2 milyon M.city Arsenal taraftarı bu oyunu alacak,DAha bir sürü lisanlı takımı saymıyorum bile.Fifanın en üstün olduğu lisans formasını,Giydir pese bak bakalım ne oluyor?Bu kadar mı dar düşünce olabilir anlamış değilim...Hani diyorsun ya pes sadece türkiyede satıyor birde japonyada biz anlamıyoruz ya futboldan japonlar ne anlasın..Peki sana şunu soruyorum Motorolla diye bir firma duydun mu?Mutlaka duymuşsundur .Peki motorolla telefon,tablet v.s sahibi sende dahil olmak üzere kaç tane tanıdğın kişi var.Büyük bir ihtimal 0.Amerikada motorollanın 1.numara olduğunu biliyormuyudun.Bilmediğin içinde Türkiyede neden daha çok pes tercih ediliyor anlayamassın.

Vaay usta ne ornek verdin be bravo sana Tuttun fifa nin pes den daha cok satma ve begenilmesini forma lisansina bagladin ya helal olsun sana Zaten biz pes serisini 2010 yilina kadar fifa dan cok severken lisanslari oldugu icin seviyorduk, sabah aksam onun icin oynuyorduk!!

Bende onu diyorum zaten ,hala türkiyede pes oynanıyorsa kemikleşmiş oyuncu kitlesi olduğu içindir,Türkiye ligi olsa fifada,birde türkçe yapsınlar fifa 12 pes 12 satışlarını Türkiyede geçer belkide şu hali ile bile çok yakındır belki kafa kafayadır ,Sen bizi kuma bağladın benimde konuyu biryere bağlamam gerekir değilmi.Hem kafanı duvarlara vurmana gerek yok Türkiyedeki pes nostaljisinin tadı başkadır.Ayrıca fifanın en büyük artısı lisansdır dedim ayrıca tek bu dememdim , atmosfer ve akıcılıkda bu oyunun tercih sebelerinde birisi olabilir ama benim tercihim ne kadarda geçen sene fifaya geçecem desemde geçen sene olduğu gibi gene bu senede pestir.PEs ruhu başkadır takım tutmak gibidir sen Fenerbahçeli isen Galatasaray avrupa kupasını aldı diye galatasarylı olmassın atıyorum 20-25 yaşında sonra...Ve kesinlikle PEs serileri son 2senede kötü değildir vasatın üstündedir ve pes13de pesseverlerin şu an itibari ile beklentilerine yakın bir potansiyele sahiptir..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende onu diyorum zaten ,hala türkiyede pes oynanıyorsa kemikleşmiş oyuncu kitlesi olduğu içindir,Türkiye ligi olsa fifada,birde türkçe yapsınlar fifa 12 pes 12 satışlarını Türkiyede geçer belkide şu hali ile bile çok yakındır belki kafa kafayadır ,Sen bizi kuma bağladın benimde konuyu biryere bağlamam gerekir değilmi.Hem kafanı duvarlara vurmana gerek yok Türkiyedeki pes nostaljisinin tadı başkadır.Ayrıca fifanın en büyük artısı lisansdır dedim ayrıca tek bu dememdim , atmosfer ve akıcılıkda bu oyunun tercih sebelerinde birisi olabilir ama benim tercihim ne kadarda geçen sene fifaya geçecem desemde geçen sene olduğu gibi gene bu senede pestir.PEs ruhu başkadır takım tutmak gibidir sen Fenerbahçeli isen Galatasaray avrupa kupasını aldı diye galatasarylı olmassın atıyorum 20-25 yaşında sonra...Ve kesinlikle PEs serileri son 2senede kötü değildir vasatın üstündedir ve pes13de pesseverlerin şu an itibari ile beklentilerine yakın bir potansiyele sahiptir..

Gsliba bazi al

• quote:

quote:

quote:

quote:

Galiba bazi aliskanliklardan vazgecmek zor oluyor Senin icinde boyle sanirim birazda Ama ben oyle dusunmuyorun nasil pes den fifa ya hemen gecdiysem, yarin tam surumler gelsin, pes yine bildigimiz pes olsun (pes 6 vb..) ve fifa ya ustunluk kursun dakika dusunmem yine pes ci olurum. Bence Oyuncularin bir oyuna baglanmamalari lazim ( ozelliklede her sene cikan oyunlara ) ortam ne kadar kizisirsa, rekabet ne kadar artarsa, bu biz; oyuncularin isine gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 2 Ağustos 2012; 2:04:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Fifa da sadece lisans olduğunu iddia eden sırf bu yüzden oyunun çok sattığını düşünen arkadaşlar herhalde pesinde bir yamayla tüm takımların lisanslı olduğunu unutuyor herhalde. Sırf lisans diye bir oyun diğerini üçe dörde katlamaz. Kaldı ki şampiyonlar ligi,avrupa ligi, libertodores var pes de. Bunlar da pes e büyük avantaj sağlıyor.

İyide o dediğin yamalarla online oynayabiliyor musun pesi?özellikle lisanların,marka değerinin,ve reklamın çok önemli olduğu,deli gibi paraların aktığı bir oyun ve futbol dünyası var,ayrıca cevabın bana ise lisansla ilgili ben 3-4e katlar demedim fifanın en büyük artısı lisans dedim,ama ver lisansların hepsini pese aradaki satış rakkamları erir nasıl senelerce fifa oynanmadı ,lisansız pes ,futbol resitali verirken nasıl olduda herkesz fifa oynar oldu,umduğunu peste bulamayan oyuncular fifaya neden kaydı birde gerçek futbol kisvesi altında ,unuttuğum birşey daha var ultimate team denen muhteşem fikir 2milyon kayıtlı kişi varmış bu platformda , pazarlamada çok büyük etken bu konuda,bence hakettiğinden daha fazla oyuncu kitlesine sahip fifa ...

• Çakal çok alıntı oluyor o yüzden alıntı yapmıyorum .Tabiki rekabet güzel birşey ama pes çok ezildi son yıllarda rekabet diye birşey kalmadı anlayacağın umarım artık bu seneden sonra kalını başına toplar konamide daha iyisini oyunculara sunmaya çalışır .Fifayı sevmiyorum sevemedim ayrıca akıllara zarar mantık hataları var oyunda,pestede var ,fifanında görselliği bambaşka o etiket hissi adamı cezbediyor ama ben pesi seviyorum hatalarıyla,saçmalıklarıyla onlineda ki hileleriylede olsa pes oynamayada devam edecem ve demoda acayip güzel bence sende denemeden geçem derim,ayrıca fifanın demosu gelsin ilk işim onu indirip oynamak olacak emin ol
  • quote:

quote:

Fifa da sadece lisans olduğunu iddia eden sırf bu yüzden oyunun çok sattığını düşünen arkadaşlar herhalde pesinde bir yamayla tüm takımların lisanslı olduğunu unutuyor herhalde. Sırf lisans diye bir oyun diğerini üçe dörde katlamaz. Kaldı ki şampiyonlar ligi,avrupa ligi, libertodores var pes de. Bunlar da pes e büyük avantaj sağlıyor.

İyide o dediğin yamalarla online oynayabiliyor musun pesi?özellikle lisanların,marka değerinin,ve reklamın çok önemli olduğu,deli gibi paraların aktığı bir oyun ve futbol dünyası var,ayrıca cevabın bana ise lisansla ilgili ben 3-4e katlar demedim fifanın en büyük artısı lisans dedim,ama ver lisansların hepsini pese aradaki satış rakkamları erir nasıl senelerce fifa oynanmadı ,lisansız pes ,futbol resitali verirken nasıl olduda herkesz fifa oynar oldu,umduğunu peste bulamayan oyuncular fifaya neden kaydı birde gerçek futbol kisvesi altında ,unuttuğum birşey daha var ultimate team denen muhteşem fikir 2milyon kayıtlı kişi varmış bu platformda , pazarlamada çok büyük etken bu konuda,bence hakettiğinden daha fazla oyuncu kitlesine sahip fifa ...

Emin olun hocam pes futbol resitali verirken bizde onu oynuyorduk. Millet fifa diye ağlarken psone da winnig denen capon oyununu sabah akşam oynardık. 2009 da en son pesi alıp oynadığımda herşey güzeldi. 2010 da ps3 alınca ilk işim Fifa oynamaktı. İşte o gün 2010 da pesdeki kalas oyunculara, muhteşem yapay zekalı kalecilere veda ettim. Yİne o gün emektar Pes benim için en azından o sene bitmişti. Tabi burdaki çoğu insan o senelerde bilgisayardaki çöp fifa ya bakarak yorum yapıyor hatta hala fifa muhabbetinde ortasahadan gol atıldığını sanan arkadaşlar dahi var çünkü insanlarda fikir sabit. Sonuçta bunlar oyun burada sidik yarıştıran fanatik derecesinde oyunu savunan arkadaşları bir kenara bırakıp asıl fikrimi de belirteyim. Pes oynayan oyunu beğenen arkadaşlar birazda şunu göz ardı ediyorlar. Ne olduda yapımcısı bile fifayı kıskanır oldu? Nerede hata yapıldı. Yüzlerce editör nerede hata görüyor ki pes e verdikleri puanlar fifadan aşağı kalıyor. Hepsimi ea den para yemekle meşgul.(oyunlara verilen puan sistemini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın) Satış grafiğini bu kadar düşüren ne. İnsanlar neden bi oyunda umduğunu bulamaz size göre? Cevabım size değildi önceki mesajda ama burada bunu sorayım size. Oyun olduğunu unutup rekabet edilen ve birilerinin bunu becerip birilerinin beceremediği bir ortam olduğunu ve bu hırsla oyunu oynayamayan insanların fifa ya geçtiğini mi ima ediyorsunuz? Yoksa siz pese oyun olmasından öte bir değer mi biçtiniz? Sizin söylemlerinizden bunu anlıyorum. Eğer ki yanlış anlamışsam da düzeltin. Daha simulasyon bir futbol oyunu olması bazı insanları rahatsız etmiş bunuda görüyoruz yine. Pes ten yetkili biri demişti fifa daha gerçekçi bir oyun diye yanlış mı hatırlıyorum? Ayrıca cevabım lisans konusunda sabit fikirli olan arkadaşlaraydı size değildi.

Neyse uzun oldu biraz yazımda da fifayı savunur gibi olmuşum asıl konuya dönersek, At gözlüklerini atıp biraz yorum yaparsa insanlar bu oyunda ki değişiklikleri görebilir. Grafik artık değişmeyecek en azından bu sene. Herkes önce grafiğe bakıyor. Her sene çıkan bu oyunlarda grafik sürekli değişmez gelişmez bunu daha kavarayamadık nedense. Manuel pas olayı şutlar ve top fiziği yine değişime uğramış gelişmiş. Kaleciler bana göre hala kolları kısa, Daha ilk demo tam anlamıyla buglarından söz etmek doğru olmaz, demo nihayetinde. Ancak kalas oyuncularda biraz düzelmeye uğramış oyun biraz daha oynanabilir hale gelmiş.

Edit: Yanlız şuda var, klasik olacak belki ama PES6 gibi oyunda daha gelmedi futbol oyunları piyasasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 2 Ağustos 2012; 4:42:10 >

• fifa'nın bu yarışta öne geçme sebebi, pes ekibinin hıyarlığıdır. bu hıyarlık ki her yıl nasıl yeni oyun satıcaz diye oyun motorunu bozdular, her yıl aptal hatalar eklediler. mesela bir oyunda hakem avantaj verebiliyordu, sonraki yıl vermiyordu, öbür yıl gene veriyordu, bir oyunda ceza sahası içinde sizden bağımsız kart gördürüp penaltı yaptırma gibi bir saçmalık vardı vs. fifa ise aynı yeni sürüm çakallığını, pestekiler gibi dallamalık yapmadan başardı. fifa bu saçmalıkları menülere serpiştirdi. mesela head to head match yapıyorsun, bitince ana menüye dönüyorsun. career mode'un içindeyken maç topunu değiştiremiyorsun, ana menüden career mode'a girince varsayılan seçenek load değil new (yani her seferinde aşağı basman gerekiyor). load ekranı bitince devam ettirmiyor, önce tamam demen gerekiyor vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoversInJapan

fifa'nın bu yarışta öne geçme sebebi, pes ekibinin hıyarlığıdır. bu hıyarlık ki her yıl nasıl yeni oyun satıcaz diye oyun motorunu bozdular, her yıl aptal hatalar eklediler. mesela bir oyunda hakem avantaj verebiliyordu, sonraki yıl vermiyordu, öbür yıl gene veriyordu, bir oyunda ceza sahası içinde sizden bağımsız kart gördürüp penaltı yaptırma gibi bir saçmalık vardı vs. fifa ise aynı yeni sürüm çakallığını, pestekiler gibi dallamalık yapmadan başardı. fifa bu saçmalıkları menülere serpiştirdi. mesela head to head match yapıyorsun, bitince ana menüye dönüyorsun. career mode'un içindeyken maç topunu değiştiremiyorsun, ana menüden career mode'a girince varsayılan seçenek load değil new (yani her seferinde aşağı basman gerekiyor). load ekranı bitince devam ettirmiyor, önce tamam demen gerekiyor vs.

Aynen o saçmalıklar deli ediyor adamı

• sahadaki taraftarlar yine telefon oyunu gibi, iğrenç.
  • quote:

quote:

quote:

Emin olun hocam pes futbol resitali verirken bizde onu oynuyorduk. Millet fifa diye ağlarken psone da winnig denen capon oyununu sabah akşam oynardık. 2009 da en son pesi alıp oynadığımda herşey güzeldi. 2010 da ps3 alınca ilk işim Fifa oynamaktı. İşte o gün 2010 da pesdeki kalas oyunculara, muhteşem yapay zekalı kalecilere veda ettim. Yİne o gün emektar Pes benim için en azından o sene bitmişti. Tabi burdaki çoğu insan o senelerde bilgisayardaki çöp fifa ya bakarak yorum yapıyor hatta hala fifa muhabbetinde ortasahadan gol atıldığını sanan arkadaşlar dahi var çünkü insanlarda fikir sabit. Sonuçta bunlar oyun burada sidik yarıştıran fanatik derecesinde oyunu savunan arkadaşları bir kenara bırakıp asıl fikrimi de belirteyim. Pes oynayan oyunu beğenen arkadaşlar birazda şunu göz ardı ediyorlar. Ne olduda yapımcısı bile fifayı kıskanır oldu? Nerede hata yapıldı. Yüzlerce editör nerede hata görüyor ki pes e verdikleri puanlar fifadan aşağı kalıyor. Hepsimi ea den para yemekle meşgul.(oyunlara verilen puan sistemini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın) Satış grafiğini bu kadar düşüren ne. İnsanlar neden bi oyunda umduğunu bulamaz size göre? Cevabım size değildi önceki mesajda ama burada bunu sorayım size. Oyun olduğunu unutup rekabet edilen ve birilerinin bunu becerip birilerinin beceremediği bir ortam olduğunu ve bu hırsla oyunu oynayamayan insanların fifa ya geçtiğini mi ima ediyorsunuz? Yoksa siz pese oyun olmasından öte bir değer mi biçtiniz? Sizin söylemlerinizden bunu anlıyorum. Eğer ki yanlış anlamışsam da düzeltin. Daha simulasyon bir futbol oyunu olması bazı insanları rahatsız etmiş bunuda görüyoruz yine. Pes ten yetkili biri demişti fifa daha gerçekçi bir oyun diye yanlış mı hatırlıyorum? Ayrıca cevabım lisans konusunda sabit fikirli olan arkadaşlaraydı size değildi.

Neyse uzun oldu biraz yazımda da fifayı savunur gibi olmuşum asıl konuya dönersek, At gözlüklerini atıp biraz yorum yaparsa insanlar bu oyunda ki değişiklikleri görebilir. Grafik artık değişmeyecek en azından bu sene. Herkes önce grafiğe bakıyor. Her sene çıkan bu oyunlarda grafik sürekli değişmez gelişmez bunu daha kavarayamadık nedense. Manuel pas olayı şutlar ve top fiziği yine değişime uğramış gelişmiş. Kaleciler bana göre hala kolları kısa, Daha ilk demo tam anlamıyla buglarından söz etmek doğru olmaz, demo nihayetinde. Ancak kalas oyuncularda biraz düzelmeye uğramış oyun biraz daha oynanabilir hale gelmiş.

Edit: Yanlız şuda var, klasik olacak belki ama PES6 gibi oyunda daha gelmedi futbol oyunları piyasasına.

Şimdi şöyle birşey var ben ps3de fifa hiç oynamadım ama pes 11den sonra pc ile aynı olduğunu varsayarak yazıyorum ki fifa11de güzel değildi pclerde .Aslında genede beğeniyorum fifiayı.Pestende üstün olmadığını kabullenmek heleki satış rakkamlarına bakarak bunu söylemek haksızlık olur .Ama bende pesin yeri ayrıdır çünkü ben bir pessever olarak hatasıyla,saçmalığıyla seviyorum bu oyunu.Benim tuhaf karşıladığım konu neden fifa ilahlaştrırmaya çalışıyor yüzyılın spor oyunu seçildi fifa ,yani futbol oyunu bile değil yüzyılın spor oyunu bu bütün bu işe emeğini koyan insanalarla dalga geçmekitr Fifa oynayan herkeze göre gerçek futbol oyunu bu dedikleri anda bende bir fifa anitpatikliği doğuyor.Nedir yani bu megaloman tavırlar.Alt tarafı oyun oynuyoruz eğlenmek için pesi üstün gördüğüm için değil fifayı oyun olarak gördüğüm için tuhaf karşılıyorum bu durumu.Şimdi birde xboxda sesli komut özelliği eklenmiş herhez ooo fifaya bak sen diyor artık aştı..Bende diyorumki yeni jenerasyonun günden güne çoğaldığı bir ülkede hakeme küfür etmek ne kadar etik bir durum yani bu mudur gerçekçilik.Bu senede fifa 12den değişik olmayacak fifa13 onu görüyorum ben çünkü oynanabilirlik açısından gelebileceğüi en üst noktaya geldiklerini düşünyorlar ..Her fifa oynayanda fifa12deki oynanabilirlikten memnun şu anda yani asıl rekabet bu seneden sonra başlıyor olabilir bakalım önümüzdeki zaman bu 2 futbol oyunu hakkında ne getirecek...

PEs 13ün demosuna gelirsek o kadar çok değişim olmasına rağmen.Birde bir kere oynadım sildimciler çıktı başımıza.Eminim bu insanlar oyunun demosunu oynamasını bırakın videosunu bile seyretmemiştir.Ben fifaya ,Fifa çok iyi dediklerinde önyargıyla yaklaşmadım kurdum oyunu baktım 12nin demosunuda indirdim oynadım.Ama ne kadar fifanın tabiri ile muhteşem bir oyun olsada fifa o zirveden bir gün inmekte var tıpkı bugün pesin durumuna düştüğü gibi

• Şunu açıkça söylüyorum.Fifa 12'nin demosu pes 13'ün demosundan daha iyi.Pes'in kendini düzeltmeye başlaması lazım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

sazan.avi falan değil dimi :) :)

neyse **** bakalım 400 kb lerde iniyor aşırı uykum var sahura bakarızz :)

LAN BU MESAJI OKUYUNCA UYKUM GELDİ NASI BİR YAZI STİLİ BU...
    quote:

aşırı uykum var sahura bakarızz
    HELE Kİ BURDA SANKİ ESNEMEM GELDİ..
  • kimse şu oyunun eline su dökemez.!
  • Kesinlikle fanboy olmayan biriyim. Kişisel yorumumu yazayım. PES 13 demoyu ilk çıktığı gün oynadım. Normal kamera açısındaki görüntüyü Fifa'ya benzetmeye çalışmışlar. O Fifa'nın hafif sönük, mat bir tonu vardı. PES ise eski serilerde genelde daha canlı tonlar kullanırdı. Böyle bir fark koymuşlar. Pas akışı ise düzeltme yapmaya çalışmışlar; ama inanın Fifa'daki pas akışının yanında ezilir. Oyundaki paslar bana kalırsa gerçekten başarısız. Çok seri şekilde pas yapılıyor ve o pas hissiyatı gerçekten beni tatmin etmiyor. Ayrıca ara paslar felan da çok kısa gidiyor. Garip geldi bana. Spikeri katmasak da oyunun atmosferi beni pek kesmedi. Yaklaşık demoda 6-7 maç yaptım. Ayrıca oyuncuların yüzleri, fizikleri Fifa'ya göre aşırı derecede başarısız. Zaten youtube'da karşılaştırmalı görüntüler var. Hala o işi hiç beceremiyor PES. Oyunu çok fazla da oynamadığım için çok yorum yapmak da istemiyorum. İlk gün oynadığım oyunda şu anda aklımda kalanları yazdım.

Genel anlamda kesinlikle KONAMI bu PES ile, FIFA'ya hayatta meydan okuyamaz. Farklı bir oyun şirketi çıkarsa ancak olabilir diye düşünüyorum. 2K felan gibi oyun şirketi futbol işine girişirse ancak FIFA'ya rakip olabilir. Hani hala yok PES, FIFA'dan iyidir, süperdir diyecek arkadaş varsa gerçekten kendilerine zevksiz demek zorundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 4 Ağustos 2012; 1:56:41 >

• FİFA 12 devrim oldu bu yıl. Ben hayatımda bu kadar sığ bir oyun görmedim. Temmuzda çıkan oyundan ne beklenirki. Demekki bir değişiklik yok. Kesinlikle pesle işim olmaz. Artık her zaman FİFA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Kesinlikle fanboy olmayan biriyim. Kişisel yorumumu yazayım. PES 13 demoyu ilk çıktığı gün oynadım. Normal kamera açısındaki görüntüyü Fifa'ya benzetmeye çalışmışlar. O Fifa'nın hafif sönük, mat bir tonu vardı. PES ise eski serilerde genelde daha canlı tonlar kullanırdı. Böyle bir fark koymuşlar. Pas akışı ise düzeltme yapmaya çalışmışlar; ama inanın Fifa'daki pas akışının yanında ezilir. Oyundaki paslar bana kalırsa gerçekten başarısız. Çok seri şekilde pas yapılıyor ve o pas hissiyatı gerçekten beni tatmin etmiyor. Ayrıca ara paslar felan da çok kısa gidiyor. Garip geldi bana. Spikeri katmasak da oyunun atmosferi beni pek kesmedi. Yaklaşık demoda 6-7 maç yaptım. Ayrıca oyuncuların yüzleri, fizikleri Fifa'ya göre aşırı derecede başarısız. Zaten youtube'da karşılaştırmalı görüntüler var. Hala o işi hiç beceremiyor PES. Oyunu çok fazla da oynamadığım için çok yorum yapmak da istemiyorum. İlk gün oynadığım oyunda şu anda aklımda kalanları yazdım.

Genel anlamda kesinlikle KONAMI bu PES ile, FIFA'ya hayatta meydan okuyamaz. Farklı bir oyun şirketi çıkarsa ancak olabilir diye düşünüyorum. 2K felan gibi oyun şirketi futbol işine girişirse ancak FIFA'ya rakip olabilir. Hani hala yok PES, FIFA'dan iyidir, süperdir diyecek arkadaş varsa gerçekten kendilerine zevksiz demek zorundayım.

bize zevksiz diyorsan kendine ne diyeceksin kardeş :) anladığım kadarıyla yazının başında fan boy değilim demişin ama yazdıklarınla dediğin farklı kardeş ayrıca pesi beğenen arkadaşlara zevksiz demek te ne oluyor bu kadar fanatik yorumlar yağma sen bir fifa fan B-O-Y-S-U-N ZEVKLİ arkadaş seni:))

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

Kesinlikle fanboy olmayan biriyim. Kişisel yorumumu yazayım. PES 13 demoyu ilk çıktığı gün oynadım. Normal kamera açısındaki görüntüyü Fifa'ya benzetmeye çalışmışlar. O Fifa'nın hafif sönük, mat bir tonu vardı. PES ise eski serilerde genelde daha canlı tonlar kullanırdı. Böyle bir fark koymuşlar. Pas akışı ise düzeltme yapmaya çalışmışlar; ama inanın Fifa'daki pas akışının yanında ezilir. Oyundaki paslar bana kalırsa gerçekten başarısız. Çok seri şekilde pas yapılıyor ve o pas hissiyatı gerçekten beni tatmin etmiyor. Ayrıca ara paslar felan da çok kısa gidiyor. Garip geldi bana. Spikeri katmasak da oyunun atmosferi beni pek kesmedi. Yaklaşık demoda 6-7 maç yaptım. Ayrıca oyuncuların yüzleri, fizikleri Fifa'ya göre aşırı derecede başarısız. Zaten youtube'da karşılaştırmalı görüntüler var. Hala o işi hiç beceremiyor PES. Oyunu çok fazla da oynamadığım için çok yorum yapmak da istemiyorum. İlk gün oynadığım oyunda şu anda aklımda kalanları yazdım.

bize zevksiz diyorsan kendine ne diyeceksin kardeş :) anladığım kadarıyla yazının başında fan boy değilim demişin ama yazdıklarınla dediğin farklı kardeş ayrıca pesi beğenen arkadaşlara zevksiz demek te ne oluyor bu kadar fanatik yorumlar yağma sen bir fifa fan B-O-Y-S-U-N ZEVKLİ arkadaş seni:))

Ya gerçekten fanboy değilim. Hatta PES'i Fifa'dan daha çok oynamışımdır önceki senelerde. Ben gayet objektif karşılaştırma yapıyorum. Öyle fanboymuş, oyunu korumakmış felan bana göre değil. Gerçekten hakkıyla yapılmış bir oyun olsaydı ben peşin peşin söylerdim. Yazdıklarıma göre her konuda Fifa>Pes konumunda olabilir. Fakat, bu kesinlikle oyunun kendi başarısızlığıdır. Ha PES'in daha iyi olduğu bir kaç konu var. Onlara yer vermedim. Özellikle taktik kurma sayfası PES'in çok daha kullanışlı ve başarılı. Daha sonra kariyer yapmak için Master League gibi özelliği Fifa'dan bence daha iyi. Become Legend modu da Be a pro dan daha iyi durumda. Fakat grafik olsun, maç motoru olsun, oyunun dinamikleridir vs. PES, Fifa karşısında gerçekten alt seviye durumda.

Dediğimin de arkasındayım. PES'in Fifa'dan daha iyi olduğunu söylemek için kör olmak felan gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 4 Ağustos 2012; 16:32:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

@babako34 senın mesajlarına bakıyorumdaa herseye muhaletefsın arkadas.sankı pes ı sen yaptın.kabul et artık fıfa 12 pes 13 12 11 den daha ıyı kabul et...oyunu yapanlar bu kadar savunmuyo la...konamı bıle soyluyor fıfa bızden daha ıyı...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.