Şimdi Ara

PES 2013 Demo Çıktı (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: j3srn

quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

quote:

quote:

Pes 2012 oynuyorrum sandım bi an fifaya devam beyler pes benım ıcın 2004 de bitmişti zaten orta okul yıllarımda arkadaşlarla ps2 cafelerde pes 4 oynadıgım günleri arar oldum pes 4 efsanedir gözümde :) Neyse origin ıd : trsalvador ekleyın fifa yaparız

sen fifanı oynamaya devam et saçma sapan yorumlarınıda kendine sakla

Tamam abisi sen yeterki ağlama

abisi arızalımısın sen?

Burası halka açık bir forum isteyen istediği gibi yorum yapar burda yazılanların ucu sana dokanmadığına göre senide ırgalamaz yaptığım yorum önce sen azından çıkanı bir duy tart uslubunu değiştir ondan sonra polemiğe gir benimle.İlkokul bebeleri gibi 1 oyun için zırlama karşımda.

sorunun varsa doktora git

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mourı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mourı

quote:

klasik fifacılar yazmış yine indirdim 1 maç oynadım sildim oyunu bu masallara karnımız tok arkadaşlar gerçekten
    objektif yorum yapmıyorsunuz hani fanatikler vardır ya beyaz siyah der ya sizde öylesiniz ayrıca ps3 cafelerde araştırın bakalım en çok pesmi yoksa fifamı tercih ediliyor??

bu sadece türkiye ve japonya da....fifa 12 ve pes 12 nin satıs rakamları acıklandı....fifa pesin 10 katı sattı....sen de hala ahmet abının dukkanında ronaldo ve messıyle calım at

satış rakamlarına bakarak yorum yapma fifada adamlar resme kütük gibi grafikler desem fifada berbat ötesi fifayı oynamak için gözlük takmak gerekiyo

dostum gozluge gerek yok benım gozler gayet ıyıdır.peste adamlar sankı top surerken bıse surukluyor sankı .fifa da ise adamına gore gercekcı.anlık reaksıyonlar cok belırgın ronaldo messı cok belırgın volkan demırelın reaksıyonları bıle......tutturmussunuz bı grafık...peste atmosfer denen bıse yok sadece gol oldugunda bı yeahh sesı var o kadar.spıkerler hep aynı lafları soyluyo....fifada macın ıcınde gıbısınız.spıkerler hep aynı seyı soylemıyorlar.ingilizcenız varsa spıkerlrden cok keyıf alırsınız....peste gol pozısyonları kısıtlıdır....

FİFA

bak kardeş pesin grafikleri daha iyi ister kabullen ister kabullenme oynayış bakımında akıcılık desen 10 numara fifada en beğediğim yönü uptede leri çok iyi devre arası transferleranında yansıyo pesin tek sorunu lisans sorunu var bu konuda fifa çok iyi bunun dışında fifayı alıp pesi rafa kaldıramam fifanın demosunu indircem ayrıca pesin bu kadar sizin söylediğiniz
    kadar kötü olduğuna katılmıyorum

ben adadmların yuzune g.tune basına bakıcm...ronaldo messıyle defanstan alıp gol atıcam...olmayan kafamı yormıcam ıkı pas yapıp gol atıcam...sektırıp gol atıcam dersen pes oynarsın....lafım yok

• Oynanışta devrim niteliğinde bir değişiklik yok. Grafik olarak da pek bir değişiklik göremedim. Sadece 2012'de can sıkan bazı ayrıntılar düzeltilmiş. Uzaktan şutlar daha etkili hale getirilmiş. Yani uzaktan atılan rezalet şutları oyunda daha az göreceğiz. Karşı karşıya kalma olayı düzeltilmiş. Artık karşı karşıya kalınan pozisyonlarda kaleciyi çalımlamak veya kalecinin üstünden atmaktan başka seçeneklerimiz de olacak. Hakemin faul ve ofsaytları bekle-gör kuralından dolayı çok geç çalma durumu bir nebze düzeltilmiş. Kaç yıldır bahsedilen paslarda 360 derece özgürlük olayı geçen seneye oranla çok daha başarılı. Benim görüşüm tüm bunlara rağmen oyun beklenilen sıçramayı yine gerçekleştirememiş. Takım ve oyuncu lisansları ve menajerlik konularında da bir ilerleme yoksa oyunun yine FIFA13'ün gölgesinde kalacağını söylemek yanlış olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BZDMR

Oynanışta devrim niteliğinde bir değişiklik yok. Grafik olarak da pek bir değişiklik göremedim. Sadece 2012'de can sıkan bazı ayrıntılar düzeltilmiş. Uzaktan şutlar daha etkili hale getirilmiş. Yani uzaktan atılan rezalet şutları oyunda daha az göreceğiz. Karşı karşıya kalma olayı düzeltilmiş. Artık karşı karşıya kalınan pozisyonlarda kaleciyi çalımlamak veya kalecinin üstünden atmaktan başka seçeneklerimiz de olacak. Hakemin faul ve ofsaytları bekle-gör kuralından dolayı çok geç çalma durumu bir nebze düzeltilmiş. Kaç yıldır bahsedilen paslarda 360 derece özgürlük olayı geçen seneye oranla çok daha başarılı. Benim görüşüm tüm bunlara rağmen oyun beklenilen sıçramayı yine gerçekleştirememiş. Takım ve oyuncu lisansları ve menajerlik konularında da bir ilerleme yoksa oyunun yine FIFA13'ün gölgesinde kalacağını söylemek yanlış olmaz.

yanlış olur kardeş pes 2013 bu sene devrim niteliğinde yenilikler yaptı bunu görmekten gelemeyiz ama eğer objektif bakmak istiyorsan önce fifacı gözlüğünü çıkartman lazımki sağlıklı yorum yapabilesin dostum

• quote:

quote:

Oynanışta devrim niteliğinde bir değişiklik yok. Grafik olarak da pek bir değişiklik göremedim. Sadece 2012'de can sıkan bazı ayrıntılar düzeltilmiş. Uzaktan şutlar daha etkili hale getirilmiş. Yani uzaktan atılan rezalet şutları oyunda daha az göreceğiz. Karşı karşıya kalma olayı düzeltilmiş. Artık karşı karşıya kalınan pozisyonlarda kaleciyi çalımlamak veya kalecinin üstünden atmaktan başka seçeneklerimiz de olacak. Hakemin faul ve ofsaytları bekle-gör kuralından dolayı çok geç çalma durumu bir nebze düzeltilmiş. Kaç yıldır bahsedilen paslarda 360 derece özgürlük olayı geçen seneye oranla çok daha başarılı. Benim görüşüm tüm bunlara rağmen oyun beklenilen sıçramayı yine gerçekleştirememiş. Takım ve oyuncu lisansları ve menajerlik konularında da bir ilerleme yoksa oyunun yine FIFA13'ün gölgesinde kalacağını söylemek yanlış olmaz.

yanlış olur kardeş pes 2013 bu sene devrim niteliğinde yenilikler yaptı bunu görmekten gelemeyiz ama eğer objektif bakmak istiyorsan önce fifacı gözlüğünü çıkartman lazımki sağlıklı yorum yapabilesin dostum

Öncelikle şunu belirteyim ki ben Winning Eleven 3(Japon 3)'ten beri KONAMI'ciyim. FIFA'nın da 2012'den önce en son 2002'sini oynamıştım. Ama FIFA birçok bakımdan PES'e göre daha profesyonelce hazırlanmış bir oyun. PES oynarken aldığım hazzı FIFA'dan alamıyorum belki ama bu noktada FIFA'nın hakkını vermek lazım. PES13'e bakıyorum grafik motoru aynı, oyuncular hala kütük gibi hareket ediyorlar, muhtemelen bazı oyuncuların ismi yine yanlış olacak ve biz koskoca Arsenal'i seçerken "Arsenal hangisiydi North London mıydı?" muhabbetini yapacağız. 4-5 tane lig olacak ve Bundesliga bunların içinde olmayacak, hatta belki de iki yıldır şampiyon olan Borussia Dortmund'u bile göremeyeceğiz oyunda. Türkiye Ligi'nin konusunu bile açmıyorum. Tüm bu amatörlükler devam ederken hangi değişiklik sence devrim niteliğinde? Bence sen FIFA12'yi ya da FIFA13'ü de PES kadar oynadıktan sonra tekrar değerlendirmeni yap eminim bazı fikirlerin değişecektir.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle şunu belirteyim ki ben Winning Eleven 3(Japon 3)'ten beri KONAMI'ciyim. FIFA'nın da 2012'den önce en son 2002'sini oynamıştım. Ama FIFA birçok bakımdan PES'e göre daha profesyonelce hazırlanmış bir oyun. PES oynarken aldığım hazzı FIFA'dan alamıyorum belki ama bu noktada FIFA'nın hakkını vermek lazım. PES13'e bakıyorum grafik motoru aynı, oyuncular hala kütük gibi hareket ediyorlar, muhtemelen bazı oyuncuların ismi yine yanlış olacak ve biz koskoca Arsenal'i seçerken "Arsenal hangisiydi North London mıydı?" muhabbetini yapacağız. 4-5 tane lig olacak ve Bundesliga bunların içinde olmayacak, hatta belki de iki yıldır şampiyon olan Borussia Dortmund'u bile göremeyeceğiz oyunda. Türkiye Ligi'nin konusunu bile açmıyorum. Tüm bu amatörlükler devam ederken hangi değişiklik sence devrim niteliğinde? Bence sen FIFA12'yi ya da FIFA13'ü de PES kadar oynadıktan sonra tekrar değerlendirmeni yap eminim bazı fikirlerin değişecektir.

dostum öncelikle demosu çıkmamış bir oyunu görmeden çok iyi olacak demen yanlış ayrıca lisans sorunu yıllardır var ama ps3 gelen yama birazcık düzelttik ayrıca geçe sene fifa türkiyr ligini çıkartı diye biliyorum bende sana şu kouda katılıyorum bende mesela fifa 11 alıp oyamışımdır ama pesteki aldığım zevki vermiyor bana bu saaten sonra fifacı zor olurum kardeş:))

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum öncelikle demosu çıkmamış bir oyunu görmeden çok iyi olacak demen yanlış ayrıca lisans sorunu yıllardır var ama ps3 gelen yama birazcık düzelttik ayrıca geçe sene fifa türkiyr ligini çıkartı diye biliyorum bende sana şu kouda katılıyorum bende mesela fifa 11 alıp oyamışımdır ama pesteki aldığım zevki vermiyor bana bu saaten sonra fifacı zor olurum kardeş:))
    FIFA13 12'nin kopyası olsa dahi PES13'ten kaliteli olmuş olur. FIFA12'de Türkiye Ligi'nin olmayışının sebebi Mehmet Ali Aydınlar'ın gıcıklığıydı 13'te olacağı söyleniyor. Olmasa dahi PES'teki değişikliklerin devrim niteliğinde olmadığı gerçeğini değiştirmez. FIFA'yı bu kadar savunan ben bile hala PES'çiysem bazı şeyler çabuk değişmiyor demektir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

FIFA13 12'nin kopyası olsa dahi PES13'ten kaliteli olmuş olur. FIFA12'de Türkiye Ligi'nin olmayışının sebebi Mehmet Ali Aydınlar'ın gıcıklığıydı 13'te olacağı söyleniyor. Olmasa dahi PES'teki değişikliklerin devrim niteliğinde olmadığı gerçeğini değiştirmez. FIFA'yı bu kadar savunan ben bile hala PES'çiysem bazı şeyler çabuk değişmiyor demektir

eyvallah kardeş bana göre pes 2011 iyi değidi 12 de düzelme oldu ama bu yeni oyun pes 6 anımsattı bana ikinci demoda çıksın bakalım ayrıca fifacılar pes için çok acımasız yorum yapıyo pes o kadarda kötü bir oyun değil bana göre fifadan iyi fifanın daha çok satması fikrimi hala değiştirmez belkide sen bu sene pes alırsın ne dersin:)

• Fifa pesten iyi bir oyun olabilir ki ben buna katılmıyorum,Fifayi çokı sattıran olaylardan en önemliside EA sportsun marka değerine verdiği önemdir.Çünkü günümüz futbol sektöründeki para akışını bir düşünün,Bundan oyunlarda etkileniyor. En gerçekçi futbol kisvesi altında bize itelenen Fifa12deki mantık hataları pesten daha çoktur...Hani diyorlar ya çarpışma motoru ,Olası gerçek bir futbolda yaşanan ikili mücadelelerin oyuna kesintisiz yansıması.Ne mümkün!! Adamlar sahada seks yapıyorlar mücadele değil.Ya kalecilerin yerine koyduğunuz normal oyuncular 40 yıllık kaleci edasında panter kesiliyorlar kalecileride orta sahada oynatıp,hatta ve hatta defans oyuncusundan forvet sağbekten göbek orta saha yaratmak gerçekçi fifa oynanışına kat be kat zevk katıyor değilmi arkadaşlar.hele o çalımlar yokmu gerçek futboldan bize kesitler sunuyor özellikle durup ayağımızın içinde topu sektirip havaya kaldırrıp röveşata ile gol atabilmek hemen hemen gerçek futbol maçlarında gördüğümüz en gerçekçi hareketlerden birisi değil mi? Bitmedi gerçekçilik devam ediyor!!Adamların ruhsuz bakışları tipleri pastel renkleri sahada patenle koşarak hareket edip aslında gerçek futbolun koşarak değil patenle oynandığını bize bir kez daha hatırlatıyor..Tactical defans diye muhteşem bir defans sistemi var mesela fifada ,Adama baskı yapmak istiyorsunuz ne mümkün oyuncunuz 2 metre yanaşıp topla oynayan oyuncunun taklidini yapıyor.Kukla mı bunlar?Biraz top oynayın arkadaşlar! Peste messi ronaldo ile tüm sahayı yardıran ey futbol ikonları!! Siz birde fifanın gollerine bakın o kadar gerçekçiki orta sahadan bacak aranıza skıştırılıp yerden kaldırılıp dibine vurulan her top gol..Gerçek futbol böyle olmalı DEmekki fifa pesi taklit ediyor yarıdaran yardırana hele o durarak topun önüne geçip tersten gelen adamı çalımlamak yok mu bütün sahayı böyle geçebilirsiniz.Precision driplling diye akla zarar bir dripling sistemi var .adamı sağa sola döndürdüğünüz zaman adamın tiki varmış gibi hareket ediyor ama şimdi bütün futbolcuların tiki yokmu?..Evet geldik online sistemine.Ultimate team diye birşey var muhteşem fikir ama gelgelelim sağda solda sırf coins yapmak o coinsleri kredi kartından tek çekim yaparak oyunculara para hırsı aşılamak , oyunun sadece eğlenmek olduğundan uzak bir jenerarsyon yaratmak evet evet bu gerçek olmalı...Acı ama gerçek. Emininmki Amerikan karşıtı gençlerimiz bile bu oyuna tapıyordur nede olsa Amerikan malı değilmi .Ha birde unutmadan biryerde okumuştum Kürdistanda Fifa13de olacakmış.Olursada şaşırmam çünkü siz fifanın muhteşem bir oyun olduğunu kabul ediyorsanız bunuda kabul edip oynamaya devam edersiniz.(Ullaminate diye bir olay var belkide fifanın görselinde biryerlerde sizin bilinç altınıza yerleştirilmiş sizi kontrol eden bir güç vardır Bu durum GEçen sene açılışta bütün ödülleri alan bu oyun bu ödülleri almasının tesadüf olmadığını gösteriyor.Çünkü beyninizi yıkıyorlar öyle sanmanızı sağlıyor olabilirler belkide bu amerikanın bir oyunudur!!)

Dipnot: Parantez içinde yazılan yazılar tamamen varsayımdır...

• Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum
    Ne yapabilirim?

PES 2013 Demo Çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

yahu ne bileyim pesin yeri ayrı oluyor hep.
    hadi pes atalım diyoruz hep.
    hiç hadi fifa atalım diyen görmedim yahu.
    bir yerde toplanırız pes oynanır muhakkak.
    pes te gol attığında daha bi sevincli oluyo insan ya da çalım attığında ne bileyim fifa daha gerçekçi olabilir ama o ruhu yakalayamıyorum ben arkadaş fifa olmuyor olmuyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: gebzeinonu

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum
    Ne yapabilirim?

PES 2013 Demo Çıktı

DirectX indir kur http://support.microsoft.com/kb/179113/tr

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 1 Ağustos 2012; 11:36:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soygar

quote:

Orijinalden alıntı: gebzeinonu

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum
    Ne yapabilirim?

PES 2013 Demo Çıktı

DirectX indir kur http://support.microsoft.com/kb/179113/tr

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109

Teşekkürler

• Türkiye varmıymış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

Türkiye varmıymış ?

Demoda yok
  • indirdim bikaç maç yaptım bende
  • Pes fifadan iyidir diyenler bi zahmet gidip kumda oynasın Pes 3 den pes 2011 e kadar pes fanı idim, Fifa ne lan adamlar robot gibi falan diyordum Taki geçen seneye ye kadar Fifa kötü diyenler eminim oturup 10 maç bile yapmamış adamlardır. Pes in Fifaya göre fazla sattıgı sadece 2 ülke vardır 1. si japonya 2. side Türkiye dir. Tüm dünya bilmiyo ; Bi bizim çocuklar anlıyo futboldan

• Arkadaş bende diyorumki fifa pesden daha iyidir diyenlere diyorum pes daha 10 maç bile oynamamışlardır pes görüntü kalitesi fln herşey çok iyi ben her zmn bişey derim pesin en büyük eksiği futbolcular benzetilemiyor fifada müthiş şekilde benzetiyolar fifadaki adamlar pes de olacak müthiş bir oyun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

Pes fifadan iyidir diyenler bi zahmet gidip kumda oynasın Pes 3 den pes 2011 e kadar pes fanı idim, Fifa ne lan adamlar robot gibi falan diyordum Taki geçen seneye ye kadar Fifa kötü diyenler eminim oturup 10 maç bile yapmamış adamlardır. Pes in Fifaya göre fazla sattıgı sadece 2 ülke vardır 1. si japonya 2. side Türkiye dir. Tüm dünya bilmiyo ; Bi bizim çocuklar anlıyo futboldan

Hani şöyle cevap vermeyeyim kimseye diyorum ama kumda oyun oynayacak zamanı geçeli +30 sene oldu ama iyi ile kötüyü ayırt edecek akla ve erdeme sahibim Allaha şükür..Emin ol fifa12inin demosunu 50 kere falan oynamışımdır pes12 ye görede güzeldir diyeceğim birşey yok ancak, pesi satış rakkamlarında 5e katlamasıda ,bütün ödülleri almasıda,eleştirelrden tam not almasıda umrumda değil.sonuçta ve nihayetinde 2isndede mantık hataları var ve bu çok normal çünkü ikiside sadece oyun.Benim anlayamadım konu fifayı bu kadar ilahlaştırmanın ne anlamı var markaya tapmanın ne anlamı var pesinde fifanında youtubeda videoları dönüyor pes mantıklı olarak çok değer kaybettiği ve kısıtlı lisans sahibi olduğu için oyunun oynanabilirliğine vurgu yapıyor ..Fifa ne yapıyor? M.city,ARsenal formasının reklamlarını.sırf bu yüzden 1-2 milyon M.city Arsenal taraftarı bu oyunu alacak,DAha bir sürü lisanlı takımı saymıyorum bile.Fifanın en üstün olduğu lisans formasını,Giydir pese bak bakalım ne oluyor?Bu kadar mı dar düşünce olabilir anlamış değilim...Hani diyorsun ya pes sadece türkiyede satıyor birde japonyada biz anlamıyoruz ya futboldan japonlar ne anlasın..Peki sana şunu soruyorum Motorolla diye bir firma duydun mu?Mutlaka duymuşsundur .Peki motorolla telefon,tablet v.s sahibi sende dahil olmak üzere kaç tane tanıdğın kişi var.Büyük bir ihtimal 0.Amerikada motorollanın 1.numara olduğunu biliyormuyudun.Bilmediğin içinde Türkiyede neden daha çok pes tercih ediliyor anlayamassın.

• Fifa da sadece lisans olduğunu iddia eden sırf bu yüzden oyunun çok sattığını düşünen arkadaşlar herhalde pesinde bir yamayla tüm takımların lisanslı olduğunu unutuyor herhalde. Sırf lisans diye bir oyun diğerini üçe dörde katlamaz. Kaldı ki şampiyonlar ligi,avrupa ligi, libertodores var pes de. Bunlar da pes e büyük avantaj sağlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.