Şimdi Ara

PES 2013 Demo Çıktı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çim rengi daha canlı olsa güzel olacak, umarın Full sürümde olur. Donuk yeşil renkli sahada oynamak pek iyi olmuyor.
  • Beyler oyunu indireceğimde sizin tahminlerinize bakarsak yarı yarıya yane biri iyi die biri kötü ne yapıyım indiriyimmi birde sormak istediğim hangi takımlar var ayrıntıya girmesenizde bi dermisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neymar1100

Beyler oyunu indireceğimde sizin tahminlerinize bakarsak yarı yarıya yane biri iyi die biri kötü ne yapıyım indiriyimmi birde sormak istediğim hangi takımlar var ayrıntıya girmesenizde bi dermisniz

Bence bir indir dene, fikrin olsun
    Takımlar: Almanya - İtalya - Portekiz - İngiltere;
    Flamengo - Santos - Fluminense - İnternacional.
  • Arkadaşlar oyunu az önce yarım saat filan oynadım. Şunu söyleyebilirim ki oyun harika olmuş.

Topun balon olması , manual olmayan otomatik paslar ,şutlar , olağanüstü adam çalımlama yüzünden 2012 yi pes sevmiyordum. 2012 çıktığında bu forumda dile getirmiştim.Ne keyif verici atak nede defans yapabiliyordunuz.

Fakat 2013 bambaşka bir oyun olmuş.Oyunun heryeri dengeli. Evet uzaktan bakınca 2012 ye benziyor ama ondan çok daha üst düzey bir oyun. Bir kere özgür olduğumu hissettim.
    O paslar O manual şutlar ,adamların koşuşları filan gerçekten çok iyi olmuş. 2013 ü 10 dakika oynadım ve sildim diyen ya yalan söyliyordur yada oyundan anlamıyordur
    Eğer tam sürüm 2013 şu demo daki oynanışı bozmadan çıkarsa elimizde çok iyi bir oyun olmuş olacak. Hafiftende Football Kingdom havası var.

Ayrıca ben 2014 den ümitli değilim.Yeni oyun oyun motoru , yeni gelmiş hiç pes oyunu yazmamış yazılımcılar derken ,uyum sorunları yüzünden pes 2008 gibi ucube bir oyunla karşılaşabiliriz.

Ama 2013 ise Pes6 gibi efsane olmaya şimdiden aday

Bu arada oyun için eksi diyebileceğim 2 şey var.
    1- Hakemler bazı pozisyonları atlıyor.Ona el atılması lazım.
    2 -Oyun 2012 gibi hafif bulanık , bu göz zevkimi bozuyor. PC de oynadığım için ufak bir yamayla oyunu netleştirdim, fakat konsol oyuncuları için dezavantaj ,onların düzeltme şansı yok

Not : Fifa cı bebeler bu sene 2013 fena ezecek benden söylemesi , fifa 2050 dahi çıksa Bir pes 2013 etmez

• Ula demo çıktı indirmeye internet yok 10 kbps hızla bir kaç ay'a indiririm herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Ula demo çıktı indirmeye internet yok 10 kbps hızla bir kaç ay'a indiririm herhalde

Senin için üşenmedim hesapladım . 27.7 Saate kadar iner cepnetle Torrenten indir koparsa üzülme

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Ula demo çıktı indirmeye internet yok 10 kbps hızla bir kaç ay'a indiririm herhalde

Senin için üşenmedim hesapladım . 27.7 Saate kadar iner cepnetle Torrenten indir koparsa üzülme

Evde interneti kapattım ama işyerinden indiririm bir kaç güne
    Dizi olsun, film olsun iş yerinden indiriyorum 8mbit internet

• quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

quote:

Beyler oyunu indireceğimde sizin tahminlerinize bakarsak yarı yarıya yane biri iyi die biri kötü ne yapıyım indiriyimmi birde sormak istediğim hangi takımlar var ayrıntıya girmesenizde bi dermisniz

Barca real felan yok mu kardeş önceki sürümlerin demosunda vardı die hatırlıom ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Arkadaşlar oyunu az önce yarım saat filan oynadım. Şunu söyleyebilirim ki oyun harika olmuş.

Topun balon olması , manual olmayan otomatik paslar ,şutlar , olağanüstü adam çalımlama yüzünden 2012 yi pes sevmiyordum. 2012 çıktığında bu forumda dile getirmiştim.Ne keyif verici atak nede defans yapabiliyordunuz.

Fakat 2013 bambaşka bir oyun olmuş.Oyunun heryeri dengeli. Evet uzaktan bakınca 2012 ye benziyor ama ondan çok daha üst düzey bir oyun. Bir kere özgür olduğumu hissettim.
    O paslar O manual şutlar ,adamların koşuşları filan gerçekten çok iyi olmuş. 2013 ü 10 dakika oynadım ve sildim diyen ya yalan söyliyordur yada oyundan anlamıyordur
    Eğer tam sürüm 2013 şu demo daki oynanışı bozmadan çıkarsa elimizde çok iyi bir oyun olmuş olacak. Hafiftende Football Kingdom havası var.

Ayrıca ben 2014 den ümitli değilim.Yeni oyun oyun motoru , yeni gelmiş hiç pes oyunu yazmamış yazılımcılar derken ,uyum sorunları yüzünden pes 2008 gibi ucube bir oyunla karşılaşabiliriz.

Ama 2013 ise Pes6 gibi efsane olmaya şimdiden aday

Bu arada oyun için eksi diyebileceğim 2 şey var.
    1- Hakemler bazı pozisyonları atlıyor.Ona el atılması lazım.
    2 -Oyun 2012 gibi hafif bulanık , bu göz zevkimi bozuyor. PC de oynadığım için ufak bir yamayla oyunu netleştirdim, fakat konsol oyuncuları için dezavantaj ,onların düzeltme şansı yok

Not : Fifa cı bebeler bu sene 2013 fena ezecek benden söylemesi , fifa 2050 dahi çıksa Bir pes 2013 etmez

Kardeş hakem hataları full sürümde düzelir pes 12 de felanda öyle olmuştu ..

• yine beklediğim gibi olmamış ancak, 2012'ye göre daha iyi en azından .
  • Bence güzel olmuş.Şutlar gerçeğe daha yakın.En azından ters ayakla güzel şut çekebiliyoruz.Menü vs. 2012'ye benziyor.Savunma 2012'ye göre biraz daha rahat yapılabiliyor.Yani ben oyunun çok büyük bir eksisi olduğunu düşünmüyorum.Tam sürümde de ufak tefek eksiklikler düzeltilirse bu oyun zevkle oynanabilir.
  • pes 2013 gerçekten güzel olmuş. kuzenimle karşılıklı oynadık. süre uzatma yamasını da indirdim, parmaklarımız şişene kadar oynadık :)
    2013 ile 2012 arasında çok fark var.. defans yapma iyileştirilmiş, ayrıca 2012'de top sürerken sanki iple kendine çekiyormuşsun gibi saçmalık vardı, bu yıl onu da düzeltmişler ki çok güzel olmuş, şut olayında bayağı bi gelişme var, uzaklardan gol atma şansın var ama kaleciler o kadar iyi ki biraz zor sanki uzaktan gol atmak :) bire bir pozisyonlarda çalım atma becerisi arttırılmış, defans yapan oyuncunun atak yapan rakip oyuncuya müdahele yapabilme becerisi arttırılmış... bunları abartmadan yazdım... tavsiyem o ki, bilgisayarla oynamak yerine karşınıza bir rakip arkadaş bulun oynayın, bakın bakalım oyun ne kadar zevkli... ayrıca bir de z tuşu olayı var ki, bunu oyunda kullanabilirseniz akıllara zarar paslar verebilirsiniz, belirtmek istediğim bir şey daha var... genelde oyun oynarken ne yaparız; barça veya real'i alırız öyle oynarız ama daha onları görmeden bu kadar zevk alabildiysek bu oyundan, futbol oyunu sevenlerin gözü aydın, bu yıl kaliteli bir oyun bizi bekliyor... şimdiden hayırlı uğurlu olsun... pes 2013 DEMO'yu oynayıp kötü diyenlere aldırış etmeyin çünkü öyle diyen gerçekten bu oyunu ya oynamayı beceremiyordur ya da koyu bir fifa fanatiğidir...

fifa ile ilgili de birkaç şey söylemek gerekirse, fifa 12 de en sevdiğim şey şut çekmekti ki fifa bu konuda pes'ten önde... oynanış bakımından ise Fifa, Pes kadar başarılı değil maalesef, keşke fifa daha iyisini yapsa da onu oynasak.. bu yıl pes 2013 beklentileri karşılayacak düzeyde... fifa 13'ten de bu yıl umudum var bakalım neler olacak...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

quote:

Barca real felan yok mu kardeş önceki sürümlerin demosunda vardı die hatırlıom ..

Kusura bakma, şimdi gördüm mesajını.
    Sadece saydığım takımlar var, başka takım yok maalesef.

• Ben genel olarak memnunum 2013'ten, zaten bu demo, full sürüm daha iyi olacaktır kesin.
    Şutlara özellikle, bayıldım diyebilirim.
    Tek sorunum var, çalım
  • Kontrol ayarlarina hic bakan yokmu manuel sut eklenmis kontrollerde sabit denen bir olay var 1 futolcuyu yonetiyosunuz super olmus yalniz manuel sut cekemiyrum cok zor:) Daglara taslara atiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Çim rengi daha canlı olsa güzel olacak, umarın Full sürümde olur. Donuk yeşil renkli sahada oynamak pek iyi olmuyor.

oyun renk ayarlarından, Yeşili ve Parlaklığı biraz arttırırsan istediğin kıvama gelecektir..
  • oyunu zevkle oynuyorum arkadaşlar, oynanış bakımından 2012'yle uzaktan yakından alakası yok, bambaşka bi oyun olmuş, bazı ufak hatalar mevcut demo olduğu için, benim gözüme çarpanları konami'nin sitesinden bildirdim, sizlerde yazabilirsiniz. Süre ve takım yaması ekleyince dahada güzel oldu, iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

quote:

Çim rengi daha canlı olsa güzel olacak, umarın Full sürümde olur. Donuk yeşil renkli sahada oynamak pek iyi olmuyor.

oyun renk ayarlarından, Yeşili ve Parlaklığı biraz arttırırsan istediğin kıvama gelecektir..

O zaman sadece Çim değil, oyunun tamamı yeşillenmez mi ?

2010 da stad yamaları vardı onlardaki Çimler çok güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsz2gun

pes 2013 gerçekten güzel olmuş. kuzenimle karşılıklı oynadık. süre uzatma yamasını da indirdim, parmaklarımız şişene kadar oynadık :)
    2013 ile 2012 arasında çok fark var.. defans yapma iyileştirilmiş, ayrıca 2012'de top sürerken sanki iple kendine çekiyormuşsun gibi saçmalık vardı, bu yıl onu da düzeltmişler ki çok güzel olmuş, şut olayında bayağı bi gelişme var, uzaklardan gol atma şansın var ama kaleciler o kadar iyi ki biraz zor sanki uzaktan gol atmak :) bire bir pozisyonlarda çalım atma becerisi arttırılmış, defans yapan oyuncunun atak yapan rakip oyuncuya müdahele yapabilme becerisi arttırılmış... bunları abartmadan yazdım... tavsiyem o ki, bilgisayarla oynamak yerine karşınıza bir rakip arkadaş bulun oynayın, bakın bakalım oyun ne kadar zevkli... ayrıca bir de z tuşu olayı var ki, bunu oyunda kullanabilirseniz akıllara zarar paslar verebilirsiniz, belirtmek istediğim bir şey daha var... genelde oyun oynarken ne yaparız; barça veya real'i alırız öyle oynarız ama daha onları görmeden bu kadar zevk alabildiysek bu oyundan, futbol oyunu sevenlerin gözü aydın, bu yıl kaliteli bir oyun bizi bekliyor... şimdiden hayırlı uğurlu olsun... pes 2013 DEMO'yu oynayıp kötü diyenlere aldırış etmeyin çünkü öyle diyen gerçekten bu oyunu ya oynamayı beceremiyordur ya da koyu bir fifa fanatiğidir...

fifa ile ilgili de birkaç şey söylemek gerekirse, fifa 12 de en sevdiğim şey şut çekmekti ki fifa bu konuda pes'ten önde... oynanış bakımından ise Fifa, Pes kadar başarılı değil maalesef, keşke fifa daha iyisini yapsa da onu oynasak.. bu yıl pes 2013 beklentileri karşılayacak düzeyde... fifa 13'ten de bu yıl umudum var bakalım neler olacak...

+pes 2013 dediklerine birebir katılıyorum, şuan için çok memnunum pes'ten...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

quote:

O zaman sadece Çim değil, oyunun tamamı yeşillenmez mi ?

2010 da stad yamaları vardı onlardaki Çimler çok güzeldi.

hayır, oyunda yeşillenme gibi bi durum yok, en iyisi dene ve sen karar ver, çok daha gerçekci oluyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.