Şimdi Ara

PES 2013 Demo Çıktı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
11.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Pro Evolution Soccer 2013 = Çöp

5 dakika bile oynayamadım kapattım FIFA gibi bi oyun dururken şunu oynuyorsunuz ya helal size

5 dakika bile oynamadan oyunu çöp olarak nitelendirdiğine göre, oyun incelemesinden hiç anlamadığın belli.

Alakası yok. Açtım Pes 12 ile arasında bi fark olmadığını gördüm kapadım direk.

onu da 5 dakika açtıysanız gerçekten pes 2012 ile pes 2013 giriş menüleri benziyor doğru. maça girdiğinizi düşünmüyorum. Oynanabilirliğin Pes 12 ile öyle aşırı bir benzerliği yok. Sadece görünüm benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerempek -- 27 Temmuz 2012; 0:58:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bir allahın kulu çıksın desin ki "aga bu oyunun pes 2012 den şu şu şu farkı var". ama sanmıyorum çıkacağını.

pes 2013 ü geçen sene 2012 yide bu sene çıkarsalardı hiç kimse fark etmezdi.

-Kaleciler iyileştirilmiş.(hala hata yapıyorlar)
    -Top kontrolü baya iyileştirilmiş.
    -Çalım oranı azaltılmış
    -Defansta yapılan hamle Fifa'daki gibi adamın bir müddet duraksamasına neden oluyor. Daha gerçekçi olmuş.
    -Top fiziği oldukça iyi hale getirilmiş. Bugüne kadar gördüğüm en iyi top fiziği var.(Sadece paslar biraz yavaş gidiyor ama o kadar da abartı değil)
    -Oyuncu özelleştirmeleri baya iyi olmuş. CR7 ile veya Quaresma ile oynarken hissediyorsunuz. Fifa'daki gibi gökhan zan ile messi'nin koşu sitili aynı değil.

Bunlar dışında en beğendiğim ve ciddi anlamda fark yaratan en önemli özellik:

Manuel paslarda ve şutlarda topun yönünü gösteren bir ok çıkıyor. Tam olarak istediğiniz doğrultuya pası ve şutu yollayabiliyorsunuz. Mükemmel olmuş.

Açıkçası demo değil de keşke kendisini doğrudan çıkartsalarmış. Ben pek eksiğini görmedim. Belki paslarda top hızı biraz daha hızlandırılabilir.

Şu kısımları kötü beğenmedim diyen varsa ben de bir incelerim ama oyunu beğendim.

• Biraz önce oyunu indirdim ve 4 5 maç yaptım.. Winning Eleven serilerinden beri konaminin oyunlarını oynayan biri olarak konaminin kendini geliştirme açısından zayıf olduğunu düşünenlerdenim fakat 2013 demo ve ilk patch olmasına rağmen 10 üzerinden 7 verdim..

Kendime göre bir öngörüm ve sorularım olacak. Öncelikle fifacı arkadaşların pesi beğenmemelerini yadırgamıyorum çünkü bende fifayı beğenmiyorum en son 98 i oynardım ps1 de ortasahadan her vurdugumuz gol girerdi halı saha modu falan vardı öyle zaman geçsin diye oynardık bir kaç sene sonra internet kafede arkadaşlarım fifa oynerken sahaya canavar ejdarha falan ındırdıgını gordum ondan beri gordugum yerde kafamı çeviriyorum :) herneyse pes oyuncusu arkadaşlara 2013 ile ilgili sorularım olacak.. Öncelikle oyunu kurup gamepadleri tanıttıktan sonra oyuna gırdıgımde yon tuslarının 2012deki gibi yön olarak kullanılmadığını farkettim sağ ve sol yön tuşlarıyla hızlı taktik ayarları yapılabiliyor maç içerisinde,daha sonra ise settingsten düzeltmek istediğimde iste LT(L2) butonuna atanmış 360 derecelik pas olayını tam verimli olarak yapılmadığını farkettim bence bu durum büyük bir sıkıntı benim gibi oyunu analogla değilde yön tuşlarıyla oynayanlar için ki benim çevremdeki insanların %90 yön tuşlarıyla oynamakta en kısa zamanda bu duruma bir ayar çekilmesi gerekli utanmasa konami bu oyunu artık analogla oynayacaksınız diyecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiL. -- 27 Temmuz 2012; 1:25:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

Biraz önce oyunu indirdim ve 4 5 maç yaptım.. Winning Eleven serilerinden beri konaminin oyunlarını oynayan biri olarak konaminin kendini geliştirme açısından zayıf olduğunu düşünenlerdenim fakat 2013 demo ve ilk patch olmasına rağmen 10 üzerinden 7 verdim..

Kendime göre bir öngörüm ve sorularım olacak. Öncelikle fifacı arkadaşların pesi beğenmemelerini yadırgamıyorum çünkü bende fifayı beğenmiyorum en son 98 i oynardım ps1 de ortasahadan her vurdugumuz gol girerdi halı saha modu falan vardı öyle zaman geçsin diye oynardık bir kaç sene sonra internet kafede arkadaşlarım fifa oynerken sahaya canavar ejdarha falan ındırdıgını gordum ondan beri gordugum yerde kafamı çeviriyorum :) herneyse pes oyuncusu arkadaşlara 2013 ile ilgili sorularım olacak.. Öncelikle oyunu kurup gamepadleri tanıttıktan sonra oyuna gırdıgımde yon tuslarının 2012deki gibi yön olarak kullanılmadığını farkettim sağ ve sol yön tuşlarıyla hızlı taktik ayarları yapılabiliyor maç içerisinde,daha sonra ise settingsten düzeltmek istediğimde iste LT(L2) butonuna atanmış 360 derecelik pas olayını tam verimli olarak yapılmadığını farkettim bence bu durum büyük bir sıkıntı benim gibi oyunu analogla değilde yön tuşlarıyla oynayanlar için ki benim çevremdeki insanların %90 yön tuşlarıyla oynamakta en kısa zamanda bu duruma bir ayar çekilmesi gerekli utanmasa konami bu oyunu artık analogla oynayacaksınız diyecek..

Ben kesinlikle analog oynamanızı tavsiye ederim. Ben de yön tuşlarında çok direttim ama analog bir başka. Orjinal PS3 kolu alıp onunla oynamanızı tavsiye ederim. 80 TL civarı bulabilirsiniz.

• oyunda birçok hata var özellikle rakip takım uzun pas atarken alakasız yerlere atıyor, benim kalecinin önüne doğru atıyor. Gerisi pes 2012 ile aynı. Hiçbir fark göremedim. 2012'deki gibi gene ronaldoyu alıp orta sahadan yardırıp gol atabiliyoruz. Karşı takımda mal gibi bakıyor. Ne zevk alınır böyle olduktan sonra ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokko

quote:

Orijinalden alıntı: daufila

quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Admin hesabı kullanıpta izin yok diyorsa virüs olabilir bence bi tarattır bilgisayarını

İlginize teşekkürler. Microsoft Security Essentials kullanıyorum, başka bir program öneriniz var mıdır?

Burdan http://www.dll-files.com/ gir ve o istediği dll'yi yazıp kurmaya başla,sorun çözülecektir.tüm dll'ler için geçerlidir bu durum.

İndirdim, kurdum. Sorunu çözdüğünü söyledi fakat gene açamadım demoyu, yine aynı hatayı aldım :(

• quote:

quote:

Biraz önce oyunu indirdim ve 4 5 maç yaptım.. Winning Eleven serilerinden beri konaminin oyunlarını oynayan biri olarak konaminin kendini geliştirme açısından zayıf olduğunu düşünenlerdenim fakat 2013 demo ve ilk patch olmasına rağmen 10 üzerinden 7 verdim..

Ben kesinlikle analog oynamanızı tavsiye ederim. Ben de yön tuşlarında çok direttim ama analog bir başka. Orjinal PS3 kolu alıp onunla oynamanızı tavsiye ederim. 80 TL civarı bulabilirsiniz.

Ben pcden oynuyorum pesi Logitech Wireless Gamepad F710 var şuanda bende bu gamepadi kullananlar bilir pcde pes oynamak için en ideal gameped. Aslında analog kullanabiliyorum fakat yön tuşlarında hazzı vermiyor nedense bana bir türlü alıştıramadım kendimi gerçi 2013'e bir çözüm bulunmaz ve bundan sonraki serilerde bu şekilde devam ederse istemeyerekte olsa mecbur analogla oynayacağız..

• quote:

quote:

quote:

Ben pcden oynuyorum pesi Logitech Wireless Gamepad F710 var şuanda bende bu gamepadi kullananlar bilir pcde pes oynamak için en ideal gameped. Aslında analog kullanabiliyorum fakat yön tuşlarında hazzı vermiyor nedense bana bir türlü alıştıramadım kendimi gerçi 2013'e bir çözüm bulunmaz ve bundan sonraki serilerde bu şekilde devam ederse istemeyerekte olsa mecbur analogla oynayacağız..

Evet o iyi bir gamepad ama ben PS3 gamepadine çok alışkınım. PC'de de çok rahat kullanılabiliyor. Fiyat da 80 TL olunca genelde onu kullanıyorum. Anaolga alıştırın kendinizi. Zor da olsa alışılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

oyunda birçok hata var özellikle rakip takım uzun pas atarken alakasız yerlere atıyor, benim kalecinin önüne doğru atıyor. Gerisi pes 2012 ile aynı. Hiçbir fark göremedim. 2012'deki gibi gene ronaldoyu alıp orta sahadan yardırıp gol atabiliyoruz. Karşı takımda mal gibi bakıyor. Ne zevk alınır böyle olduktan sonra ki ?

Yarı-yardımlı olarak takıma alan savunması yaptırırsanız ve oyuncuyu sadece seçili oyuncu dışındaki oyuncularlada kovalarsanız ronaldo falan hikaye kalır ama yok ben pas-koşu tuşuna basılı tutar adamı kovalarım sadece dersen bırak ronaldoyu ben herhangı duz bı adamla bile şov yaparım.. Oyunu tam anlamıyla kavramadan yapılan yorumları kendi açımdan haksız ve gereksiz buluyorum benim fifa hakkında çok bir bilgim yok o yüzden gereksiz eleştiride yapmam bunun böyle olması gerekli diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet o iyi bir gamepad ama ben PS3 gamepadine çok alışkınım. PC'de de çok rahat kullanılabiliyor. Fiyat da 80 TL olunca genelde onu kullanıyorum. Anaolga alıştırın kendinizi. Zor da olsa alışılıyor.

Biliyorum çok kez PS gamepadlerinide kullandım eskiden logitech falan yoktu olsada bulunamıyordu türkiyede PS 1 den beri mecburen PS gamapedlerini kullandık ama artık o küçük geliyor bana F710dan sonra:)

Dediğim gibi konami seriyi bu şekilde geliştirmeye devam ederse mecbur alışacağız lanet olsun pesten vaz geçilmiyor sigarayı bıraktım pesi bırakamadım insanların kafalarına köteledikten sonraki o yüz ifadeleri varya benim için fazlasıyla tatminkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Tam yazacaktım geçen seneki oyundan güzel olmuş diye geçen sene pes oynamadığımı fark ettim.
    Fifadan iyi tek özelliği var ofsayt olduğu zaman hemen pozisyon duruyor.

Nasıl yani fifa da nasıl ?
  • Arkadaşlar dün yükledim ve oynadım evet vücut hareketleri ve top fiziği gayet güzel kalecilerde de düzeltmeler var ama yine hüsran yine atmosfer yok.
    Yazık çok yazık bu oyunu bu hale getirenler utansın.
  • Düzeltilmesi gereken çok şey var, bazen futbolcular topa değmeden şut atıyorlar, futbolcu ve top arasında bariz bi boşluk oluyor...
  • Ben bu pes de kaç yıl geçerse geçsin niye hiç bı fark göremiyorum?
  • öncelikle şu gamepad deki tuş karmaşası bi bende mi var yükledim oyunu logitech f310 var girdim tuşlar karmakarışık

hangi tuşa basarsam basayım hızlı koşma tuşunu bulamadım

rb ye basınca topun üstüne basıyor hareket yapmak için rt ye basınca şut çekiyor :S :S

ayrıca top rakipteyken adam seçemiyorum yön tuşlarıyla gidemiyorum

bu tuş olayı yüzünden bi türlü tam olarak oynayamadım oynadığımdanda hiç bişey anlamadım....

fifa--pes kavgası hayatta yapmam ama ne bileyim fifa bana bi adım daha yakın duruyor pes e bi türlü ısınamıyorum...hee kötü mü asla değil ama ne bileyim

bana göre pes in fifa dan en büyük artısı orjinal olarak %100 Türkçe olması...en ufak en basit ayrıntıya cümleye kadar her şey tamamen Türkçe... bu özellikle menejerlik kariyer mod oynarken çok faydalı

şu iş fifa da da bir olsa tadından yenmiyor...geçen sene aylarca bıkmadan fifa oynadım ama tam Türkçe yaması olmadığı için oynarken hep bi eksiklik kalıyodu içimde

• umudum yok ama eve gidince denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

yahu ne bileyim pesin yeri ayrı oluyor hep.
    hadi pes atalım diyoruz hep.
    hiç hadi fifa atalım diyen görmedim yahu.
    bir yerde toplanırız pes oynanır muhakkak.
    pes te gol attığında daha bi sevincli oluyo insan ya da çalım attığında ne bileyim fifa daha gerçekçi olabilir ama o ruhu yakalayamıyorum ben arkadaş fifa olmuyor olmuyor.

bunun asıl sebebi pesin oldukça basit oyun olması ilk defa oynayan bile ronaldo ile sağ sol yapıp defanstan aldıgı topu gol yapabiliyor,
    Fifa oynanış bakımından mükemmel fakat pes oynanış bakımından vasat kalıyor vasattan da öte,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Tam yazacaktım geçen seneki oyundan güzel olmuş diye geçen sene pes oynamadığımı fark ettim.
    Fifadan iyi tek özelliği var ofsayt olduğu zaman hemen pozisyon duruyor.

Nasıl yani fifa da nasıl ?

Biraz süre geçiyor.
    Peste anında veriyor ofsaytı.
  • son senelerdeki oyunlarını beğenmesemde seriye saygıdan her sene çıkan oyunu edinip 1 maç yapmak maksadıyla pc basına geçip ilk yarıdan sonra oyunu kapatırdım. demoyu indirdim bu sefer 2 maç yaptım evet gelişme var pes te
  • Arkadaşlar bende indirdim yaklaşık 1 GB 30 dakikada indi. Oyunda takılmalar var. Özellikle pozisyon tekrarlarında;
    şöyle oluyor. Sisteminle alakalı demeyin GTX680 kullanıyorum. Herkes ronaldo gibi koşuyor. Nerdeyse kaleciler bile bi ronaldo gibi. Fizik gücü hiçbir oyuncuda ronaldo dışında yok. Kaleciler her zamanki gibi kova. Fifa 13'e devam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.