Şimdi Ara

PES 2013 Demo Çıktı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
11.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirdim santra yapıp 2 pas yapıp quit çektim ardından da sildim leş bir oyun fifa devam
  • FIFA'da değişim yok diyor adam

FIFA her sene geliştiriyor kendini birader. PES 3-4 yıldır bildiğin aynı oyunu sürüp duruyor
  • Ya ben indirdim tam maça tıklıyorum oyundan atıyor napıcam ?
  • Fifa 4-5 yıldır PES'ten daha iyi.
  • bende pesci olarak son iki fifa oyununu kurup 10dk sonra silenlerdenim..pes 2013 demoda gözüme en çok çarpan pas atacağın zaman adamların hareketlenmeleri kaçmaları..diğer yönleri ile 2012ye çok benziyor
  • Herkes sevdiğini oynasın kötüleyip durmayın.
  • Pes'i denedim pas olayı biraz değişmiş . Oyuncuları yine araba sürüyomuş gibi kullanıyosunuz Fifa varken Pes'i indirmek hataydı zaten. Fifa'ya devam
  • bir allahın kulu çıksın desin ki "aga bu oyunun pes 2012 den şu şu şu farkı var". ama sanmıyorum çıkacağını.

pes 2013 ü geçen sene 2012 yide bu sene çıkarsalardı hiç kimse fark etmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 26 Temmuz 2012; 21:57:00 >
  • Denedim, ancak Pes 12'den pek farkı yok açıkçası. Yine fifa oynayacağım bu sene anlaşılan.
  • yaa arkadaşlar ddaha 7 ay once konamıdekıler yenı oyun motoru yapıoz dıolardı bu ne bıçım yenı motor 12 den farkı yok
  • klasik fifacılar yazmış yine indirdim 1 maç oynadım sildim oyunu bu masallara karnımız tok arkadaşlar gerçekten
    objektif yorum yapmıyorsunuz hani fanatikler vardır ya beyaz siyah der ya sizde öylesiniz ayrıca ps3 cafelerde araştırın bakalım en çok pesmi yoksa fifamı tercih ediliyor??
  • bu arada ben dün gece ps3 indirdim 5 maç yaptım pes 2012 göre çok daha iyi olmuş paslar yerine oturmuş şutlar
    çok iyi kalecileride elden geçirmişler yani anlıyacağınız bu sene pesin yılı olacak
  • Pes Konusunda Hala Fifa Diyen Fanlar Var Yazık.. Gidin Fifa Oynayın..
  • Aşırı kötü o pas hızları felan berbat, FIFA 12' bir futbol oyunundan beklentilerimi aşırı derecede değiştirdi. Bu senede PES'i pas geçiyorum seneye görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Pro Evolution Soccer 2013 = Çöp

5 dakika bile oynayamadım kapattım FIFA gibi bi oyun dururken şunu oynuyorsunuz ya helal size

5 dakika bile oynamadan oyunu çöp olarak nitelendirdiğine göre, oyun incelemesinden hiç anlamadığın belli.
  • Neyini beğenmediniz anlamadım ben ? Daha oyun Demo.Full'ü çıksın Futbol Yaşamı'nın tadından yenmez vallahi.Ayrıca birkaç maç yaptım Şutlar Pes 2012'ye göre çok daha iyi.Yapay zekayı da beğendim adam oyuncuya pas verirken benim oyuncum topu çalıyor bunu Pes 12'de pek yapamadım.Bence oyun gerçekten güzel olmuş
  • Hmm daha indirip denememiştim ama her seneki Pes konusundaki "Pes olmamış, iğrenç, çöp" tarzı Fifa'cı sataşma oranlarına baktığımda bu sene bomba gibi bir Pes'in geldiğini söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

yaa arkadaşlar ddaha 7 ay once konamıdekıler yenı oyun motoru yapıoz dıolardı bu ne bıçım yenı motor 12 den farkı yok

2014 için oyun motorunu değiştireceklerini söylediler. "yenı oyun motoru yapıoz" demediler
  • error 1309.Error reading from file:
    C:users.yusuf.AppData.Local.Temp.Temp1-PES2013-DEMO.zip.program files.KONAMİ.Pro Evolution Soccer 2013 DEMO.img.dt01.img.

hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Pro Evolution Soccer 2013 = Çöp

5 dakika bile oynayamadım kapattım FIFA gibi bi oyun dururken şunu oynuyorsunuz ya helal size

5 dakika bile oynamadan oyunu çöp olarak nitelendirdiğine göre, oyun incelemesinden hiç anlamadığın belli.

Alakası yok. Açtım Pes 12 ile arasında bi fark olmadığını gördüm kapadım direk.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.