Şimdi Ara

PES 2013 Demo Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
11.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben herkes gibi önceden pesciydim fifa 11 ile fifacı oldum ama yinede hersene pesi bi denerim 1-2 ay oynarım belki çünkü pes ne kadar kötü olursa olsun gol atınca müthiş bir haz veriyor ama fifada ne goller atıyorum bu kadar sevinmiyorum nedenini

ise daha bulabilmiş değilim

tamam fifa oynanış olarak çok önde ama fifa 13 e baktımda fifa 12 den hiç bir farkı yok böylede olmuyor ama ne grafik olarak nede oynanış sadece frikik olayını değiştirmişler harbiden olmuyo böyle hiç yeninlik yok.

pes ise baktığımız zaman sürekli kendini geliştirme çabasında ve yine değişik bir oyun çıkarmış ayrıca peste oyuncular ne kadar odun olursa olsun pes oyanıyor oynamaz diye yorum yapmayın ama fifanında daha iyi olduğunuda unutmayın.

Not:Pescilerde fifayı sevmez ve bunun nedeni kamera açısındandır tüm pesciler benim gibi fifa nın sanki 2 boyutlu bir oyun olduğunu düşünüyor size tavsiyem kamerayı daha alçaktan ve daha yakındangösterecek şekilde ayarlayın 3 boyutlu olduğunu anlarsınız

dediğim gibi kamera çok önemli benim dediğim gibi bi yapın göreceksiniz.

• paslarda ve ortalarda gelişme var, daha akıcı olmuş ilk izlenimlerim fena değil
    koyu çim yaması varsa paylaşalım
  • fena değil, 12 ye göre daha akıcı ve zevkli olmuş, tabi bu ilk izlenimimiz; grafikler fifadan daha iyi bunu belirtmekte yarar var
  • bu senede olmamış
  • Cıkmaz olaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12ve11 e göre çok daha iyi bence.
  • sazan.avi falan değil dimi :) :)

neyse **** bakalım 400 kb lerde iniyor aşırı uykum var sahura bakarızz :)
  • Bu ekibi ve oyun motorunu değiştirmeyi düşünmeselerdi bence bu seri en sonunda yok olurdu.Ben fox engineden çok umutluyum.
  • Ses ve atmosfer konusunda gene olmamış diyebilirim. Grafiklerde 2-3 oyundur hep aynı. Oynanış her zaman ki gibi iyi ama önümüzdeki sene asıl PES oyunu gelecektir diye umut ediyorum. Zira tamamen yeni bir oyun motoruyla yapılacakmış.
  • şu blurdan vazgeçemediler gitti, yaması warsa paylaşım pls..
  • Pro Evolution Soccer 2013 = Çöp

5 dakika bile oynayamadım kapattım FIFA gibi bi oyun dururken şunu oynuyorsunuz ya helal size
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Pro Evolution Soccer 2013 = Çöp

5 dakika bile oynayamadım kapattım FIFA gibi bi oyun dururken şunu oynuyorsunuz ya helal size

klasik bir fifacıdan beklenen yorum gecikmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

Hocam inan oynanmıyor ya. İndirmicem indirmicem diyordum bir deneyeyim dedim yok yani
  • erken değil mi ya bu sene çabuk çıkmış herhalde
  • quote:

quote:

quote:

Hocam inan oynanmıyor ya. İndirmicem indirmicem diyordum bir deneyeyim dedim yok yani

2-3 maç yap bi daha fifayı oynamassın kardeş

• quote:

quote:

quote:

quote:

hakkaten doğru 2-3 maç yap,sonra dayanamayıp kendini öldüreceğin için ne fifa nede pes oynayabilirsin bidaha

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

hakkaten doğru 2-3 maç yap,sonra dayanamayıp kendini öldüreceğin için ne fifa nede pes oynayabilirsin bidaha

2-3 maç yapamam zaten aynen bu arkadaşın dediği gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

quote:

quote:

quote:

• 12'de aşırı hatalar var adamı cidden çıldırtıyor. Birazcık gerçekçilik ve yapay zeka istiyorum çok mu
  • Seneye yeni oyun motoruyla beraber oldu oldu olmadı bir daha kurtaramaz kendini bu oyun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.