Şimdi Ara

PES 2013 Demo Çıktı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KDTrey#25

Arkadaşlar bende indirdim yaklaşık 1 GB 30 dakikada indi. Oyunda takılmalar var. Özellikle pozisyon tekrarlarında;
     PES 2013 Demo Çıktı
    şöyle oluyor. Sisteminle alakalı demeyin GTX680 kullanıyorum. Herkes ronaldo gibi koşuyor. Nerdeyse kaleciler bile bi ronaldo gibi. Fizik gücü hiçbir oyuncuda ronaldo dışında yok. Kaleciler her zamanki gibi kova. Fifa 13'e devam

Bende öyle bir sorun yok

• Bu Sefer Olmuş
  • fifacılar kıskanclıktan catlasanızda patlasanızda pes her zaman bir numaradır.fifa gibi kütük odun bir oyunu nasıl oynuyorsunuz anlamak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaverr24

fifacılar kıskanclıktan catlasanızda patlasanızda pes her zaman bir numaradır.fifa gibi kütük odun bir oyunu nasıl oynuyorsunuz anlamak zor.

Fifacılarda tam aksini söylüyor nasıl olacak kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaverr24

fifacılar kıskanclıktan catlasanızda patlasanızda pes her zaman bir numaradır.fifa gibi kütük odun bir oyunu nasıl oynuyorsunuz anlamak zor.

aynen kardeş:))
  • İkisindede Türkiye ligi yok en üzücüsü bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

İkisindede Türkiye ligi yok en üzücüsü bu

Bu sene Fifa'da STSL olacak diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

İkisindede Türkiye ligi yok en üzücüsü bu

Fifa'da bu yıl SÜper Lig'in lisanslama sorunu halledilmiş, tekrar dahil oldu yani. Geçen seneki durum olağandışı bazı sebeplerle ortaya çıkmıştı halledildi o sorun diye duydum.

Pes'te ise durum baya karışık. bu sene belki de ciddi bir sürpriz çıkabilir karşımıza. 35 Lig (Türkiye dahil) tamamen lisanslı onun dışında da Almanya (3 takım) ve İngiltere (5 takım) lisanslı olabilir bu sene Pes'te. Ortada kesin bir bilgi yok ama birkaç sitede benzer habere rastlayınca içimde bir merak uyandı doğrusu
    kaynaklardan birisi mesela:http://www.pespatchs.com/2012/05/pes-2013-licensed-leagues-and-teams.html

• Maç süresini 5 dk dan daha fazla yapmayı çözen veya yama vs bulan haber versin lütfen.
  • PES 2013 DEMO OYNADIM.....bu oyun pes değil...fifanın kopyası olmus.pes serisi 2011 sürümüyle birlikte öldü.artık pes diye bir oyun yok.fifa'ya benzeyen farklı bir oyun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0625

Maç süresini 5 dk dan daha fazla yapmayı çözen veya yama vs bulan haber versin lütfen.

ilk sayfalarda var.
  • Fifa oynayanlara çok fazla cevap vermeyin. Gidip oynasınlar Fifa'yı. Bu pazarlama koyunlarının Fifa'ya geçişi ile Pes'te ciddi bir oyuncu kalitesi artışı oldu. Online oynarken karşındaki adamlar daha derli toplu. Bana göre Pes'teki en büyük gelişme Fifa'ya geçen oldukça büyük çoğunluktur.

Usain Bolt gibi koşarken 1 salisede 90 derece aşağı yukarı dönen adamların olduğu ve aynı şekilde bu adamlara ışık hızında reflekslerle cevap veren defans oyuncularının olduğu, internette atılan gollerin %70'inin orta sahadan alıp döne döne adam geçerek olan oyuna "Simülasyon" demeye devam etsinler.

Fifa 10'u hariç tutuyorum özellikle Fifa 11 ve Fifa 12 berbat oyunlar. Pes 2011 kötü Pes 2012 ise vasat bir oyun. Pes 2013 ise iyi bir oyun olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerempek -- 27 Temmuz 2012; 20:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

PES 2012 demolarını hatırlayın o zaman da ilk demo çıktığında millet hayal kırıklığına uğramıştı da 2.demo sürprizi yapmıştı Konami bize ve oyun baya bi değişmişti. Bu ilk demo baya erken çıktı o yüzden tahminimce değişecek çok şey var daha. Yalnız top kontrolü çok hoşuma gitti, eskiden biraz hızlı pas atsak adama çarpıp geri dönüyordu sanki duvara pas atıyorduk şimdi ise topun hızına göre bir refleksle topu kontrol ediyor oyuncumuz, harika olmuş bu özellik.

bu arada ayarların kilidini açan yamayı isteyen arkadaşlar için:
    PES 2013 DEMO TWEAK / UNLOCKER 1.0 BY MXSONIC
    http://www30.zippyshare.com/v/27891098/file.html
    http://ul.to/c6g34igo
    http://www.gamefront.com/files/22033400/PES2013_DemoTweak_Unlocker_1.0.rar

Kullanımı:
    programı açıp Menu->Open Exe kısmından pes2013.exe yi seçin Kamerayı ayarlayıp yan sekmede de General settingsi Unlocked hale getirin (işareti kaldırın) ve en son Save exe diyerek kapatın bu kadar basit

dostum bu yamayı indirdim ancak ayarları yapıp kaydete bastığım zaman hata veriyor yama çalışmıyor yani.çözümü var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail0625

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

PES 2012 demolarını hatırlayın o zaman da ilk demo çıktığında millet hayal kırıklığına uğramıştı da 2.demo sürprizi yapmıştı Konami bize ve oyun baya bi değişmişti. Bu ilk demo baya erken çıktı o yüzden tahminimce değişecek çok şey var daha. Yalnız top kontrolü çok hoşuma gitti, eskiden biraz hızlı pas atsak adama çarpıp geri dönüyordu sanki duvara pas atıyorduk şimdi ise topun hızına göre bir refleksle topu kontrol ediyor oyuncumuz, harika olmuş bu özellik.

bu arada ayarların kilidini açan yamayı isteyen arkadaşlar için:
    PES 2013 DEMO TWEAK / UNLOCKER 1.0 BY MXSONIC
    http://www30.zippyshare.com/v/27891098/file.html
    http://ul.to/c6g34igo
    http://www.gamefront.com/files/22033400/PES2013_DemoTweak_Unlocker_1.0.rar

Kullanımı:
    programı açıp Menu->Open Exe kısmından pes2013.exe yi seçin Kamerayı ayarlayıp yan sekmede de General settingsi Unlocked hale getirin (işareti kaldırın) ve en son Save exe diyerek kapatın bu kadar basit

dostum bu yamayı indirdim ancak ayarları yapıp kaydete bastığım zaman hata veriyor yama çalışmıyor yani.çözümü var mıdır ?

Hocam verdiğim o yama dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak aç demeniz lazım. diper türlü hata verebiliyor.
    Ardından ise Menu->Open Exe kısmından pes2013.exe yi seçin Kamerayı ayarlayıp yan sekmede de General settingsi Unlocked hale getirin (işareti kaldırın) ve Save exe demeden önce aşağıda ACCEPT yazan yere tıklayın. ilk sayfadaki yazımda onu yazmayı unutmuşum. ACCEPT'e tıkladıktan sonra MENU -> SAVE EXE diyerek ayarı kaydedin ve oyunu açın.

• Takım yaması çıkmayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSpacee

Takım yaması çıkmayacak mı ?

Çıktı bile hocam

PES 2013 DEMO - YENİ TAKIM YAMASI
    Oyundaki takımlara ek olarak 11 tane daha takım ekler. Bunlar:
    (Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona, Real Madrid)

Yama Özellikler:
    - Güncel kadrolar, son transferler ve oyuncu numaraları
    - Neredeyse tüm oyuncuların bire bir gerçek yüzü
    - 2012/2013 Orjinal formalar

İndirme Adresi:
    PES 2013 yama dosyası:http://ul.to/8wu6rya1
    dt0d.img dosyası:http://ul.to/xpklom61

NOT: dt0d.img dosyasını elinde PES 2012 kurulu olanlar varsa ikinci linki indirmelerine gerek yok. "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img" bu dizinden de o dosyayı edinebilirler. PES 2012 kurulu olmayanlar ise yukarıdaki ikinci linkten o dosyayı indirsinler.

Kurulum:
    dt0d.img dosyasını "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013 DEMO\img" içine kopyalamanız gerekiyor.
    Sonrasında ise ilk linkte indirdiğiniz dosya içindeki PES 2013 DEMO klasörünün tüm içeriğini "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013 DEMO" dizinine kopyalayın.
    Oyunu 'pes2013-unlock.exe' dosyasını çalıştırarak açın. Normal PES2013.exe ile açarsanız bu yamadaki takımlar çıkmayacaktır.

• Dün kurdum ve oynadım, güzel gibi bunada zaman geçtikçe alışırız.
    Şutlar 10 üzerinden 11 diyorum Manyak şutlar atılıyor
    Ortaları hiç beğenmedim, 12'de orta kafa gol yapıyordum baya ama bunda olmuyor, adamların bir kere orta açış stilleri berbat, her orta kaleciye gidiyor zaten direk.
    Kalecileri düzeltmişler, 12'ye oranla çok daha iyi olmuş kaleciler.
    Çalım atmak zorlaşmış. 12'de Ronaldo'yu bir alıyordum 5-6-7 kişi rahat rahat geçiyordum, adamların içinden geçiyordum hatta Ama bunda öyle değil, Ronaldo'yla bile 1 kişi geçiyorum en fazla, 2.'ye takılıyorum.
    Birde 12'de kaleci ile karşı karşıya kalınca şut çekince gol olmazdı, herkes hep kaleciyi geçerdi kaleciyi geçmek çok kolaydı, ama 13'te öyle değil, kaleci geçilmiyor, karşı karşıya kaldımmı koycaksınız plaseyi

• 2012 gözümde serinin en kötüsüyü, 2013de toparlanmış gibiler. Gözüme çarpan ayrıntılara gelirsem, top fiziği gerçekten güzel olmuş, defans yapması geliştirilmiş, yıllardır pes serilerinde R2 ile manual kontrelde savunma yapardım, maalesef 2011-2012 de bu özelliği rezil etmişlerdi. Nihayet 2013de tekrardan bu özelliği düzgün birşekilde kullanılabilirbir hale getirmişler. Takım arkadaşına sert bir pas geldiğinde top ayağına yapışmıyor, kontrol etmesi zor oluyor, ayağından topu sektirebiliyor. Ben açıkçası gelişmeler seziyorum ve pes oyuncularınıda tatmin edecek bir seri olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j3srn

Pes 2012 oynuyorrum sandım bi an fifaya devam beyler pes benım ıcın 2004 de bitmişti zaten orta okul yıllarımda arkadaşlarla ps2 cafelerde pes 4 oynadıgım günleri arar oldum pes 4 efsanedir gözümde :) Neyse origin ıd : trsalvador ekleyın fifa yaparız

sen fifanı oynamaya devam et saçma sapan yorumlarınıda kendine sakla
  • 5 dakika sonra oyun elimde bakalım nasıl olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.