Şimdi Ara

PES 2013 Demo Çıktı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
0
Favori
11.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mourı

quote:

Orijinalden alıntı: babako34

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Kesinlikle fanboy olmayan biriyim. Kişisel yorumumu yazayım. PES 13 demoyu ilk çıktığı gün oynadım. Normal kamera açısındaki görüntüyü Fifa'ya benzetmeye çalışmışlar. O Fifa'nın hafif sönük, mat bir tonu vardı. PES ise eski serilerde genelde daha canlı tonlar kullanırdı. Böyle bir fark koymuşlar. Pas akışı ise düzeltme yapmaya çalışmışlar; ama inanın Fifa'daki pas akışının yanında ezilir. Oyundaki paslar bana kalırsa gerçekten başarısız. Çok seri şekilde pas yapılıyor ve o pas hissiyatı gerçekten beni tatmin etmiyor. Ayrıca ara paslar felan da çok kısa gidiyor. Garip geldi bana. Spikeri katmasak da oyunun atmosferi beni pek kesmedi. Yaklaşık demoda 6-7 maç yaptım. Ayrıca oyuncuların yüzleri, fizikleri Fifa'ya göre aşırı derecede başarısız. Zaten youtube'da karşılaştırmalı görüntüler var. Hala o işi hiç beceremiyor PES. Oyunu çok fazla da oynamadığım için çok yorum yapmak da istemiyorum. İlk gün oynadığım oyunda şu anda aklımda kalanları yazdım.

Genel anlamda kesinlikle KONAMI bu PES ile, FIFA'ya hayatta meydan okuyamaz. Farklı bir oyun şirketi çıkarsa ancak olabilir diye düşünüyorum. 2K felan gibi oyun şirketi futbol işine girişirse ancak FIFA'ya rakip olabilir. Hani hala yok PES, FIFA'dan iyidir, süperdir diyecek arkadaş varsa gerçekten kendilerine zevksiz demek zorundayım.

bize zevksiz diyorsan kendine ne diyeceksin kardeş :) anladığım kadarıyla yazının başında fan boy değilim demişin ama yazdıklarınla dediğin farklı kardeş ayrıca pesi beğenen arkadaşlara zevksiz demek te ne oluyor bu kadar fanatik yorumlar yağma sen bir fifa fan B-O-Y-S-U-N ZEVKLİ arkadaş seni:))

@babako34 senın mesajlarına bakıyorumdaa herseye muhaletefsın arkadas.sankı pes ı sen yaptın.kabul et artık fıfa 12 pes 13 12 11 den daha ıyı kabul et...oyunu yapanlar bu kadar savunmuyo la...konamı bıle soyluyor fıfa bızden daha ıyı...

bak kardeş burası bir forum sitesi forum sitelerindede tartışma gayet doğaldır eğer anlarsan konaminin dediği önemli deği fifa pesten kötü bir oyundur her bakımdan sende heralde bir fifacısın anlaşılan o zaman bu düşüncen gayet normal o zaman kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mourı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Kesinlikle fanboy olmayan biriyim. Kişisel yorumumu yazayım. PES 13 demoyu ilk çıktığı gün oynadım. Normal kamera açısındaki görüntüyü Fifa'ya benzetmeye çalışmışlar. O Fifa'nın hafif sönük, mat bir tonu vardı. PES ise eski serilerde genelde daha canlı tonlar kullanırdı. Böyle bir fark koymuşlar. Pas akışı ise düzeltme yapmaya çalışmışlar; ama inanın Fifa'daki pas akışının yanında ezilir. Oyundaki paslar bana kalırsa gerçekten başarısız. Çok seri şekilde pas yapılıyor ve o pas hissiyatı gerçekten beni tatmin etmiyor. Ayrıca ara paslar felan da çok kısa gidiyor. Garip geldi bana. Spikeri katmasak da oyunun atmosferi beni pek kesmedi. Yaklaşık demoda 6-7 maç yaptım. Ayrıca oyuncuların yüzleri, fizikleri Fifa'ya göre aşırı derecede başarısız. Zaten youtube'da karşılaştırmalı görüntüler var. Hala o işi hiç beceremiyor PES. Oyunu çok fazla da oynamadığım için çok yorum yapmak da istemiyorum. İlk gün oynadığım oyunda şu anda aklımda kalanları yazdım.

Genel anlamda kesinlikle KONAMI bu PES ile, FIFA'ya hayatta meydan okuyamaz. Farklı bir oyun şirketi çıkarsa ancak olabilir diye düşünüyorum. 2K felan gibi oyun şirketi futbol işine girişirse ancak FIFA'ya rakip olabilir. Hani hala yok PES, FIFA'dan iyidir, süperdir diyecek arkadaş varsa gerçekten kendilerine zevksiz demek zorundayım.

bize zevksiz diyorsan kendine ne diyeceksin kardeş :) anladığım kadarıyla yazının başında fan boy değilim demişin ama yazdıklarınla dediğin farklı kardeş ayrıca pesi beğenen arkadaşlara zevksiz demek te ne oluyor bu kadar fanatik yorumlar yağma sen bir fifa fan B-O-Y-S-U-N ZEVKLİ arkadaş seni:))

@babako34 senın mesajlarına bakıyorumdaa herseye muhaletefsın arkadas.sankı pes ı sen yaptın.kabul et artık fıfa 12 pes 13 12 11 den daha ıyı kabul et...oyunu yapanlar bu kadar savunmuyo la...konamı bıle soyluyor fıfa bızden daha ıyı...

bak kardeş burası bir forum sitesi forum sitelerindede tartışma gayet doğaldır eğer anlarsan konaminin dediği önemli deği fifa pesten kötü bir oyundur her bakımdan sende heralde bir fifacısın anlaşılan o zaman bu düşüncen gayet normal o zaman kardeşim

bak kardeş burası bir forum sitesi forum sitelerindede tartışma gayet doğaldır eger anlarsan konamının dedıgı onemlıdır.pes fifa dan kötü bir oyundur her bakımdan sende herakde bır pescısın anlasılan o zaman bu dusuncen gayet normal o zaman arkadasım

• quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

fifacılar basmış burayı

kaç gündür fifa fan boylarla uğraşıyorum kardeş bir bilsen:)
  • pesçi ergenler basmış burayı. atın şunları şurdan ya
  • pes 2013 demosu bana göre daha kötü fifa 2012 pesten daha iyi
  • Varya harbi tiksindirdiniz kendinizden.Herhangi bir forumda Pes ile ilgili iki yorum okumaya giriyorum nereye baksam Fifa da Fifa.Yok Fifa çok satmış,Pes'de oyuncular odun gibiymiş,Pes'de lisans yokmuş,bilmem kaç yılından beri Pes oynuyormuş da sonra Fifa'ya dönmüş...bık bık bık.Arkadaşım Fifa'yı mı seviyorsun o zaman buyur Fifa oyna.Kimse seni Pes oynamaya zorlamıyor,herşey senin elinde gider alırsın Fifa'yı oynarsın.Fanboy da olmayın,çünkü mallıktan başka birşey değil.O sene hangi oyun hoşunuza gidiyorsa onu oynayın,sırf sizinle aynı oynamıyor diye de başkalarının zevklerine burnunuzu sokmayın.Şuraya iki mesaj,yorum okumaya giriyoruz onu da burnumuzdan getirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojna

Varya harbi tiksindirdiniz kendinizden.Herhangi bir forumda Pes ile ilgili iki yorum okumaya giriyorum nereye baksam Fifa da Fifa.Yok Fifa çok satmış,Pes'de oyuncular odun gibiymiş,Pes'de lisans yokmuş,bilmem kaç yılından beri Pes oynuyormuş da sonra Fifa'ya dönmüş...bık bık bık.Arkadaşım Fifa'yı mı seviyorsun o zaman buyur Fifa oyna.Kimse seni Pes oynamaya zorlamıyor,herşey senin elinde gider alırsın Fifa'yı oynarsın.Fanboy da olmayın,çünkü mallıktan başka birşey değil.O sene hangi oyun hoşunuza gidiyorsa onu oynayın,sırf sizinle aynı oynamıyor diye de başkalarının zevklerine burnunuzu sokmayın.Şuraya iki mesaj,yorum okumaya giriyoruz onu da burnumuzdan getirmeyin.

Her sene ayni valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 senedir fifa oynuyorum.pes 2013 u bu sefer cok begendim.tabikide cok eksiği var.ama oynanıs olarak cok begendim.topa hakim olma sutlar calım paslasma eski pesleri andırıyor.birde soyle daha canlı bir grafik paleti kullanılsa atmosfer tribun efektleri olsa tadından yenmez.

hep bi eksik oluyor bu pes serilerinde.yap soyle seyirci tezahurat saha kenarı ambiyansı dört dörtlük oyun olsun.oynanıs 10 numara, ama atmosfer 0.
  • Arkadaş şu forum kadar fifayı abartan bir kitle yok, öyle bir yorum yapıyolarki ulan diyosun harbiden öylemi acaba. ama oyunu açınca klasik video oyunu olduğunu anlıyosun hemen. PESin eksikleri olabilir animasyon atmosfer teknolojik açıdan, ama fifada yok arkadaş ruh yok yapmacık baştan sona, heyecan yok grafikler bi garip oyuncuların özelliklerini karakterlerini PESdeki gibi hissedemiyosun tüm oyuncular aynı gibi fifada neyse zaten 2014 de olayı bitiricek konami.
  • oynamadaım ancak gelen yorum negatif. ben bu sene ne fifa ne de pes takılırım. fm 2013 kasıcam bu sene :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

Arkadaş şu forum kadar fifayı abartan bir kitle yok, öyle bir yorum yapıyolarki ulan diyosun harbiden öylemi acaba. ama oyunu açınca klasik video oyunu olduğunu anlıyosun hemen. PESin eksikleri olabilir animasyon atmosfer teknolojik açıdan, ama fifada yok arkadaş ruh yok yapmacık baştan sona, heyecan yok grafikler bi garip oyuncuların özelliklerini karakterlerini PESdeki gibi hissedemiyosun tüm oyuncular aynı gibi fifada neyse zaten 2014 de olayı bitiricek konami.

aynen kardeşim fifa onlara göre çok iyi pes ise çöplük diyorlar zaten grafik olarak pesin üstünlüğü tartışılmaz oyuncu yüzleri olsun fifada tam bir felaket ötesi
  • :D ben indirdim demo yu ama semedim :D fuul çıksa nasıl acaba
  • quote:

quote:

Arkadaş şu forum kadar fifayı abartan bir kitle yok, öyle bir yorum yapıyolarki ulan diyosun harbiden öylemi acaba. ama oyunu açınca klasik video oyunu olduğunu anlıyosun hemen. PESin eksikleri olabilir animasyon atmosfer teknolojik açıdan, ama fifada yok arkadaş ruh yok yapmacık baştan sona, heyecan yok grafikler bi garip oyuncuların özelliklerini karakterlerini PESdeki gibi hissedemiyosun tüm oyuncular aynı gibi fifada neyse zaten 2014 de olayı bitiricek konami.

aynen kardeşim fifa onlara göre çok iyi pes ise çöplük diyorlar zaten grafik olarak pesin üstünlüğü tartışılmaz oyuncu yüzleri olsun fifada tam bir felaket ötesi

Öyle kardeşim laf anlatamassın onlara zaten biz keyfimize bakalım, fifa şu an sadece şirket gücüyle götürüyo işi ney mesela lisanslar kullandıkları animasyon teknolojileri falan filan ona rağmen PES eski teknolojisiyle iyi fifadan. 2013 on numara oyun olmuş bu nesil ilk defa oyunun tüm yerleri dengelenmiş eksiği yok gibi hele o di natale vicdansızıyla R2 plaselerın verdiği feyzi fifa 2044 de bile veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbbSS63 -- 12 Ağustos 2012; 16:16:15 >

• quote:

quote:

quote:

Öyle kardeşim laf anlatamassın onlara zaten biz keyfimize bakalım, fifa şu an sadece şirket gücüyle götürüyo işi ney mesela lisanslar kullandıkları animasyon teknolojileri falan filan ona rağmen PES eski teknolojisiyle iyi fifadan. 2013 on numara oyun olmuş bu nesil ilk defa oyunun tüm yerleri dengelenmiş eksiği yok gibi hele o di natale vicdansızıyla R2 plaselerın verdiği feyzi fifa 2044 de bile veremez.

• evet fifa10 dan daha iyi olmuş tebrikler konami
  • deneme..
  • quote:

+1.

fifa bana da cok yapmacık gelıyor ya. Isınamadım bı turlu pes tekı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Satış rakamlarına git bakalım abartıyor muyuz
  • 10 yıl boyunca pes hastası idim, FİFA 12 ile beraber can çekişen pes efsanesi sona ermiştir. Buna etken pek çok eski pes programcısının artık Fifa için çalışmasıdır :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.