Merhaba,bilen arkadaşlara danışmak istiyorum.. Pes 2013 CD'si aldım arkadaşımdan. Transfer yaması yükleyerek oyunu oynamayı planlıyordum.. [ Şu 0 haliyle birçok oyuncu/lig/takım yok ]
Yalnız Yamalar DLC 6.0 uyumlu olduğundan yüklesemde bir işe yaramıyor.. KONAMİ Pes2013 için Online Servisleri kapattığından DLC 6.0 ı bağlanıp indiremiyorum. Bu işi nasıl çözebilirim,nasıl kurabilirim cihazıma DLC 6.0
Serverlar kapalı olduğu için sistemden indirme yapamazsın diye düşünüyorum dostum.
Aynen öyle,sunuculardan indiremiyorum hocam.. İndirilmiş bir cihazdan bana aktarmak vs vs gibi yöntemler varmı bilenler akıl verir umarım :)
Bu soruna çözüm bulmuş biri var mı? Çünkü bu data pack 6.0 bulamıyorum.
Merhaba, benim cihazım kırık olmadığı için dışarıdan download edebildiğim dlc yi yükleyemiyordum. Şöyle bir çözüm yolu buldum. İhtiyacım olan dosya bulunan bir başka ps3 den oldugu gibi sistem kopyalaması yaptım. sonra benim işime yaramayan herşeyi sildim. ve öyle devam ettim [ Kendi ps3 ümdeki tüm veriler silindi tabi o an ]
ah birde ben bulabilsem öyle bir makina hemen kopyalıycam ama nerde bulurum onu bile bilmiyor ps tamircilerine soruyorum uzay mekiği görmüş muamelesi yapıyorlar