Şimdi Ara

PES 2009 1.3 Patch Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
29.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://pes2009web.winning-eleven.net/pes09pc_e/patch/index.html

Patch Notes

Time of Release: 17/2/2009

Patch ver. 1.30 corrects the following bugs:
    1. Sometimes during Network play, the pass and go move didn't work.
    2. When hitting long passes or shots from free kicks, players couldn't adjust the direction using L1 or R1.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

1. bazen online oyunlarda, ver-kaç hareketinin çalışmaması
    2. uzun paslarda veya freekicklerde şut çekildikten sonra, oyuncunun yönü L1 ve L2 tuşlarıyla ayarlayamaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 17 Şubat 2009; 13:48:30 >

• teşekkürler bilgi için birazdan oyuna girer yüklerim, inşallah geçen patchler gibi lisanları arttıran patchler çıkartırlar, başka yabancı patch yüklemek istemiyorum
  • ulen oyunda sadece bu kadar mı hata var ya..

kaleciler korner, frikik atıyor dk 90 bile değilken adamlar 2 tane bug halletmiş koymuşlar fırına..
  • peki bu patchi yüklersek evo patche bir zarar gelirmi? çünkü o 1.2 yamasıyla uyumluydu diye hatırlıyorum.
  • Başka bir link var mı bu linke giremiyorum da vista kullanıcısı olarak...

Edit : Tamamdır hallettim host dosyasını modifiye ederek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intuition -- 18 Şubat 2009; 0:26:53 >
  • oyunda data update i de var.
    güncel transferler, yeni oyuncular var.
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız bunun içinde crack yok sanırım açmıyor oyunu :S
  • Kurmak için biraz daha beklemekte yarar var..
  • ga 2.6 varken yüklersek sorun çıkarmı acaba
  • tesekkurler su anda transfer guncellemısını ındırıyorum guzel haber
  • transfer guncellemesı cok gusel olmus oncekı serılerde kendımızın ugrastıgını dusunursek,turk takımları sorunsuz full sekılde yenı kadrolarıyla mevcut,bjk de yusuf ernst erkan zengınzapo,fenerde emrecıksın abdulkadır eklenmıs fakat belırtıyım eger yuz edıtı yaptıyasanız eger gıdıyor arkadaslar dıkkatlı olun
  • Eksik olan josico da varmı arkadaşım?
  • var arkadasım
  • Pesin üstünde yama olması ve yine üstüne yama yüklenmesi problem çıkartır mı oyunda?
  • Peki arkadaşLar çözünürLük 1680 * 1050 oLduğunda oyundan atma sorunu gideriLmişmi ? 1.20 yamasında sorun vardı ben haLa 1.10 yamasıyLa oynuyorum.
  • İlacını bulabilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

İlacını bulabilen var mı

Malum sitelerde var dostum.
  • o malum sitenin link ini verebilirmisin??? eğer crack paylaşmak yasaksa özelden atarsın

oyunum orjinal ama cd çıkarıp takmakla uğraşmamak için crack kullanıorum sizce doğruyu mu yapıyorum????
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufframos

o malum sitenin link ini verebilirmisin??? eğer crack paylaşmak yasaksa özelden atarsın

oyunum orjinal ama cd çıkarıp takmakla uğraşmamak için crack kullanıorum sizce doğruyu mu yapıyorum????

banada lazım :P
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.