Şimdi Ara

PES 2009 1.3 Patch Çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
29.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

interde Quarejma yok oldu yamadan sonra

gerçekte chelsea ye transfer oldu. ondan interde yok

ben ayakta uyuyorum o zaman.Şimdi daha sizden öğrendim transfer olduğunu
  • buframus kardeş senin kitserverda olmadı,denedim aynı görmüo,eğer eline falan gecerse ,veya kim bulursa eklerse .çok makbule gecer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selliibrahim

buframus kardeş senin kitserverda olmadı,denedim aynı görmüo,eğer eline falan gecerse ,veya kim bulursa eklerse .çok makbule gecer..

tmm kardes eklerim ayrıca o "bufframus" değil "bufframos"
  • arkadaşlar
    settings te download tıkladığımda
    biraz bekliyor daha sonra bağlanamadı hatası veriyor.

not: yukarıda söylenenleri aynen yaptım.
    1,3 yama+crack+kitserver değişikliği

başka ne yapmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufframos

quote:

Orjinalden alıntı: selliibrahim

buframus kardeş senin kitserverda olmadı,denedim aynı görmüo,eğer eline falan gecerse ,veya kim bulursa eklerse .çok makbule gecer..

tmm kardes eklerim ayrıca o "bufframus" değil "bufframos"

1.30la uyumlu hiç yama yokmu ya ?

chealsenin falan formalar siyah sinir oldum

• http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38381 buyrun arkadaşlar 1.30 uyumlu kitselver.
  • soricci nikli arkadaşımhamahçi programından online oynadınsa windos sistem32 drivers etc içindeki
    host dosyasını
    önce yedekle sonra sil
    dowloantını yap host dosyasını geri koy ozaman olur.
  • oyun cıktıktan yaklaşık bir hafta sonra sildim ve kesinlikle bidaha pc me giremez bu kadar hata bu düzeltmek için bu kadar patch ile şansen
    ben ugraşamam zaten pes 2008 den sonra pekte sarmamıştı
  • inş kitserver olur.akşam bi deniyelim,

diablo kardeşede birazcık katılıorum.oyunda oynanabilirlik ne bilim pes 6 kadar iyi değil,pes 09 da vururmuş gibi yapınca adam kendinden arkasını dönmesi gıcık ediyor,nyse kitserveri bi deniyelim inş olur..
  • kitserver,1,30 patch içinde kuruluo sanırım,ayrıca kurulan kitserver yokmu yaws 1,30 a, 8,1,2 kitserver denemiştik olmamıştı..şimdi durduk yere yükleyip hafızayı silmiyelim.

veya kurup deneyen olursa hafıza siliomu die yazarsa seviniriz.
  • evet arkadaşlar,1,30 patch içinde dahil olan kitservere korka korka denedim hafıza silermi die,,hiçbir problem yok,1,30 patch ustune direk çalıştırın crac bile istemedi direk herşey çalıştı,kit serverda çok güzel çalışıo hmen tarfatar ve lig tv logo ekledim sorunsuz.

direk kurabilirsiniz,ayrıca kitserver aramaya gerek yok (sxd,arkadaşımız linki vermiş zaten)indirip masaüstüne atip kurun sorunusz çalışmaktadır bizzap denedim.
  • arkadaslar ben 1.3 patch i indirdim kurmaya calisiyorum ama update e tiklamak istedigimde donuyo yanit vermiyo olarak gorunuyo program anlamadim ne iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

oyun cıktıktan yaklaşık bir hafta sonra sildim ve kesinlikle bidaha pc me giremez bu kadar hata bu düzeltmek için bu kadar patch ile şansen
    ben ugraşamam zaten pes 2008 den sonra pekte sarmamıştı

pes 2008 mi daha iyiymiş pes 2009 ikiye katlar... en azından grafikler adama benzedi bu seride.

1.3 patche gelince uyumlu kitserverla bi sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.matsuyama -- 26 Şubat 2009; 15:34:17 >

• Quaresma başka bir takıma kiralandı takımın adını hatırlamıyorum tam olarak.Yamayı bende kurdum fakat bende transferlerin hiçbiri yok?
    quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

interde Quarejma yok oldu yamadan sonra
  • v1.30 dan sonra Download edilen yaklaşık 150mb (yükleme süresinden tahmin ediyorum) boyutundaki dosya yada dosyalar hangisi. Oyun klasöründen alıp yedeklemek istiyorum yada mümkünse netten link rica edecem arkadaşlar.
  • Arkadaşlar eski kurulumdan kalma 1.2 versiyonlu oyunu oynayabiliyorum bir arkadaşın verdiği registry dosyası ile fakat malesef patch yapamıyorum. Yapmanın bir yolu var ise bilgilendirirseniz sevinirim.
  • oyun şimdi cuk diye oturdu. umarım konami 2010 da oyunu hatalı çıkarmazda patch bekleip durmayız.
  • oyunu orjinal alın bu dertlerle ugrasmayin..

bence bu oyuna o para deger arkadaslar..
    direk oyunun icinden uptade edebilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeeP_CHiLD

oyunu orjinal alın bu dertlerle ugrasmayin..

bence bu oyuna o para deger arkadaslar..
    direk oyunun icinden uptade edebilirsiniz..

arkadasım bize böyle diyorsun ama..

Hiçnbir patch kurulu olamayan Pes 2009 a oyun içinden yükleme yapman imkansız!!!!!!
  •  PES 2009 1.3 Patch Çıktı

1.20 kullaniyorum. kurulumda bu hatayi aliyorum, cozumu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner -- 27 Şubat 2009; 17:23:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.