Şimdi Ara

PES 2009 1.3 Patch Çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
29.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yamayı kurdunuz 1.30 crekinide yaptınız dowloanda tamam ama kitselver calışmıyo çaresi1.20 crekini tekrar oyuna atın oyununuzda çalışsın kitselverinizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

interde Quarejma yok oldu yamadan sonra

gerçekte chelsea ye transfer oldu. ondan interde yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufframos

arkadaslar ben yamayı kurdum crack de yaptım kendim lisans yaması da yaptım eğer istiyorsanız belgelerimdeki konamı dosyasını buraya upload ederim

kardeşim zahmet olmazsa 10 numara iş yapmış olursun benim gibi garipleri sevindirirsin :D
  • biri bana ozelden crackı atabilir mi lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: selliibrahim

kitsserver gecio konami dosyasının içine,ama hiç bişey yüklenmiyor,tanımıyor kitservesri,,instal olmuyor,2009 exe aldığınızda tanımıyr ve çıkmıyor ınsatll..heralde uygun kitserver beklicez

benim kullandığım kitserver i dene istersen:

http://rapid share.com/files/200746846/kitserver.rar.html

BOŞLUKLARI BİRLEŞTİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: rfk11

quote:

arkadaslar ben yamayı kurdum crack de yaptım kendim lisans yaması da yaptım eğer istiyorsanız belgelerimdeki konamı dosyasını buraya upload ederim

kardeşim zahmet olmazsa 10 numara iş yapmış olursun benim gibi garipleri sevindirirsin :D

http://rapid share.com/files/200748669/KONAMI.rar.html

BOŞLUKLARI BİRLEŞTİR İÇİNDEN ÇIKAN DOSYAYI BELGELERİM E AT AMA ESKİ KONAMI DOSYASININ YEDEĞİNİ AL

• arkadaşlar o 1.30 patch e,arkadaşın dediği gibi 1,20 crack yapsak çalışırmı,hem oyun hem kitserver aktif olurmu..çünki 1,30 patch kurulduğunda kesinlikle kitserver çalışmıyor,ne taraftar sesleri,nede scorboard hiç bişey kullanılamıor yüklenemiyor..bunları naısl aktfi edicez.kitserver 8,1,2 denedim oda olmadı
  • quote:

arkadaşlar o 1.30 patch e,arkadaşın dediği gibi 1,20 crack yapsak çalışırmı,hem oyun hem kitserver aktif olurmu..çünki 1,30 patch kurulduğunda kesinlikle kitserver çalışmıyor,ne taraftar sesleri,nede scorboard hiç bişey kullanılamıor yüklenemiyor..bunları naısl aktfi edicez.kitserver 8,1,2 denedim oda olmadı

birde benim upload ettiğim kitserver i dene

ayrıca kesinlikle ama kesinlikle 1.30 patch yüklediyseniz 1.20 crack kullanamazsınız!!
  • senin kitserveri denicem akşam bakim nolcak..tamam 1,20 yi denemicem.seninkide olmazsa böle idare edim bari.vala hızlı yardımın icinde ayrıca teşkkür.
  • arkadaşlar bu 1,30 patchle uyumlu bir yama varmı şuan? (ga ya da evo gibilerinden). ona göre indirip kuracağımda.
  • quote:

quote:

kitsserver gecio konami dosyasının içine,ama hiç bişey yüklenmiyor,tanımıyor kitservesri,,instal olmuyor,2009 exe aldığınızda tanımıyr ve çıkmıyor ınsatll..heralde uygun kitserver beklicez

benim kullandığım kitserver i dene istersen:

http://rapid share.com/files/200746846/kitserver.rar.html

BOŞLUKLARI BİRLEŞTİR

Bu zaten 8.1.2 versiyon ve bunu kullanoyurz, denemedim ama olacağını sanmıyorum v1.30 için.

• quote:

Orjinalden alıntı: cLubTaXiM

arkadaşlar bu 1,30 patchle uyumlu bir yama varmı şuan? (ga ya da evo gibilerinden). ona göre indirip kuracağımda.

beyler bu soruya cevap verebilecek birisi yok mu?
  • arkadaşlar bakın bilmeden denemeden başkalarına
    iyilik degil
    kötülük yapıyorsunuz ben kullanıyorun
    1.30 yamasını kurdumcrekinide yaptım ama kitselver çalışmadı bunun yerine 1.20 crekini koydum oyuna oyunumda çalışıyo kitselverimde şimdi. yok kesin kes çalışmazmış bilmeden denemeden yazmayın şuraya.
    ..
  • arkadaşım evoyı indir gerçekden güzel yama 1.30 da
    kur.1.30 crekinide yap sistem settigden dowloantınıda yap
    .sonra
    kitselver için 1.30
    crekini sil
    1.20 crekini
    koy
    doya doya oyna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sxd

arkadaşım evoyı indir gerçekden güzel yama 1.30 da
    kur.1.30 crekinide yap sistem settigden dowloantınıda yap
    .sonra
    kitselver için 1.30
    crekini sil
    1.20 crekini
    koy
    doya doya oyna.

evo patch 1.3 yamasıyla çalışıyor mu yani arkadaşım?

eğer çalışıyorsa kurulum hakkında yardımcı olurmusun. bu yazdıkların çok karışık olmuş.
  • arkadaşım evo yu
    indir
    kurulum yerini
    c p fileskonaminin içini gösterzaten kitselver olarak kurulum yapıyo1.30 yamasını kur crekini yap dowloantını yap 1.20 creki ile degiş
    o zaman kitselverin çalışıyo
    ben kullanıyom şu an
    .
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rfk11

quote:

http://rapid share.com/files/200748669/KONAMI.rar.html

BOŞLUKLARI BİRLEŞTİR İÇİNDEN ÇIKAN DOSYAYI BELGELERİM E AT AMA ESKİ KONAMI DOSYASININ YEDEĞİNİ AL

hocam çok teşekkür ederim zahmet oldu aeo

• quote:

Orjinalden alıntı: sxd

arkadaşım evo yu
    indir
    kurulum yerini
    c p fileskonaminin içini gösterzaten kitselver olarak kurulum yapıyo1.30 yamasını kur crekini yap dowloantını yap 1.20 creki ile degiş
    o zaman kitselverin çalışıyo
    ben kullanıyom şu an
    .

sağol arkadaşım, birde öyle deneyim bakalım nolcak.
  • 1.30 kurulu oyuna 1.20 crack i koyarsanız oyun 1.20 olarak görükür...
  • quote:

1.30 kurulu oyuna 1.20 crack i koyarsanız oyun 1.20 olarak görükür...

Aynen öyle Patchin bi anlamı olmaz, Kitserver için yeni versiyon bekliyoruz mecburen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.