Bu zaten 8.1.2 versiyon ve bunu kullanoyurz, denemedim ama olacağını sanmıyorum v1.30 için.
quote:
Orjinalden alıntı: cLubTaXiM
arkadaşlar bu 1,30 patchle uyumlu bir yama varmı şuan? (ga ya da evo gibilerinden). ona göre indirip kuracağımda.
beyler bu soruya cevap verebilecek birisi yok mu?
arkadaşlar bakın bilmeden denemeden başkalarına iyilik degil kötülük yapıyorsunuz ben kullanıyorun 1.30 yamasını kurdumcrekinide yaptım ama kitselver çalışmadı bunun yerine 1.20 crekini koydum oyuna oyunumda çalışıyo kitselverimde şimdi. yok kesin kes çalışmazmış bilmeden denemeden yazmayın şuraya. ..
arkadaşım evoyı indir gerçekden güzel yama 1.30 da kur.1.30 crekinide yap sistem settigden dowloantınıda yap .sonra kitselver için 1.30 crekini sil 1.20 crekini koy doya doya oyna.
quote:
Orjinalden alıntı: sxd
arkadaşım evoyı indir gerçekden güzel yama 1.30 da kur.1.30 crekinide yap sistem settigden dowloantınıda yap .sonra kitselver için 1.30 crekini sil 1.20 crekini koy doya doya oyna.
evo patch 1.3 yamasıyla çalışıyor mu yani arkadaşım?
eğer çalışıyorsa kurulum hakkında yardımcı olurmusun. bu yazdıkların çok karışık olmuş.
arkadaşım evo yu indir kurulum yerini c p fileskonaminin içini gösterzaten kitselver olarak kurulum yapıyo1.30 yamasını kur crekini yap dowloantını yap 1.20 creki ile degiş o zaman kitselverin çalışıyo ben kullanıyom şu an .
quote:
Orjinalden alıntı: bufframos
quote:
Orjinalden alıntı: rfk11
quote:
arkadaslar ben yamayı kurdum crack de yaptım kendim lisans yaması da yaptım eğer istiyorsanız belgelerimdeki konamı dosyasını buraya upload ederim
kardeşim zahmet olmazsa 10 numara iş yapmış olursun benim gibi garipleri sevindirirsin :D
BOŞLUKLARI BİRLEŞTİR İÇİNDEN ÇIKAN DOSYAYI BELGELERİM E AT AMA ESKİ KONAMI DOSYASININ YEDEĞİNİ AL
hocam çok teşekkür ederim zahmet oldu aeo
quote:
Orjinalden alıntı: sxd
arkadaşım evo yu indir kurulum yerini c p fileskonaminin içini gösterzaten kitselver olarak kurulum yapıyo1.30 yamasını kur crekini yap dowloantını yap 1.20 creki ile degiş o zaman kitselverin çalışıyo ben kullanıyom şu an .
sağol arkadaşım, birde öyle deneyim bakalım nolcak.
1.30 kurulu oyuna 1.20 crack i koyarsanız oyun 1.20 olarak görükür...
quote:
1.30 kurulu oyuna 1.20 crack i koyarsanız oyun 1.20 olarak görükür...
Aynen öyle Patchin bi anlamı olmaz, Kitserver için yeni versiyon bekliyoruz mecburen.