Şimdi Ara

PES 2009 1.3 Patch Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
29.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufframos

o malum sitenin link ini verebilirmisin??? eğer crack paylaşmak yasaksa özelden atarsın

oyunum orjinal ama cd çıkarıp takmakla uğraşmamak için crack kullanıorum sizce doğruyu mu yapıyorum????

pm attım dostum sana.

Hiçbir problem olmaz.Bende orjinal kullanıyorum.DVD tak-çıkar uğaşmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

quote:

o malum sitenin link ini verebilirmisin??? eğer crack paylaşmak yasaksa özelden atarsın

oyunum orjinal ama cd çıkarıp takmakla uğraşmamak için crack kullanıorum sizce doğruyu mu yapıyorum????

pm attım dostum sana.

kardeşim bi pmde bana atıver yaw zahmet olmazsa :S

• arkadaşlarben 1.3 patch ı yükledim ve oyun içindeki download danda güncelleştirmeleri yükledim. güncelleştirmeler epey uzun sürdü. (oyun orjinal)

dikkatimi çeken çok geniş kapsamlı bir yama olduğu. oyun pes6 tadında hızlanmış biraz. kaleciler daha kıvrak, kaleye şutlar bana daha sert geldi. ters ayak hatası kalkmış gibi geldi bana, oyun içi anormal donmalar kalkmış. ne bileyim oyun bana çok stabil ve kararlı geldi bu sefer. pc versiyonu ps3 versiyonuna benzemiş. güzel olmuş.

ben açıkcası çok zevk aldım birkaç yaptığım maçtan.

online modla ilgili gelişmeleri online ı denedikten sonra söylerim.

sizlede fikirlerinizi söylerseniz çok iyi olur.
  • onceden yuklemıs olduunuz yamalar 1.3 yamasına uyumlu olmadıı ıcın yaptıınız yamalar degıscektır tabı
    anca kıtserver zımbırtısı war sanırım onu kullanırsanız bu tarz bı sorun kalmayabılır
  • burda ilaçlı 1.3 yamasını kurup, oyunda ne gibi değişiklikleri ortaya çıkardığını paylaşırsa çok iyi olur.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: hulusi

burda ilaçlı 1.3 yamasını kurup, oyunda ne gibi değişiklikleri ortaya çıkardığını paylaşırsa çok iyi olur.........

evet arkadaşlar yükleyenler oynanış değişmişmi daha ayrıntılı bilgi lütfen
  • yaa su iki sacmalığı düzeltsinler yeter..1ncisi ters ayakla vuramama,2nciside en sacması,adamlarımızın ceza sahası içinde kendi kendine kayıp penaltı yapmaları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokko

yaa su iki sacmalığı düzeltsinler yeter..1ncisi ters ayakla vuramama,2nciside en sacması,adamlarımızın ceza sahası içinde kendi kendine kayıp penaltı yapmaları...

aynen katıLıyorm arkadaşım.Ayrıca bu yama iLe oynayan varmu oyundan atıyormu.ÇözünürLük yaması kuLLanıLabiLiyormu acaba ?
  • 1.30 patch ilacı için indirdiğim klasörden bu dosyalar çıktı. Nasıl kullanırız bunları?

PES 2009 1.3 Patch Çıktı
  • Sallamasyon söylüyorum
    Dosyaları Konamideki herhangi bir klasöre atmak ama klasörde bu dosyaların eskileride olcak
    Olmadı rar'dan açmayı dene :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

1.30 patch ilacı için indirdiğim klasörden bu dosyalar çıktı. Nasıl kullanırız bunları?

PES 2009 1.3 Patch Çıktı

winrarla çıkart
  • Winrarla açınca oldu teşekkürler
  • quote:

quote:

pm attım dostum sana.

pm in gelmedi dostum

• Ne gibi değişikler oluyor ve GA Patch 2.6 nın üstüne kurarsak sorun olurmu
  • Patch yüklediğimde bi hayli eski kadroları görünce şoka uğradım. Meğer oyun içinden download edilerek güncelleme tamamlanıyomuş
    Şu an fazla kurcalayamadım ama oyuncuların özelliklerinde iyileştirmeler gözlemledim. Deneme amaçlı yaptığım fb-bjk maçında özellikle alex, kazım, uğur boral daha bi hızlı geldi gözüme. Emin olmamakla birlikte genel olarak ufak bir hızlanma var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 20 Şubat 2009; 1:19:55 >
  • quote:

quote:

quote:

pm attım dostum sana.

pm in gelmedi dostum

tamam gerek kalmadı kendim buldum

• patchi kurdum,ilacı bastım
    yalnız ben korsan oyunla online oyun oynayabilirken download kısmından bir şey çekemiyorum ve güncel kadrolara ihtiyacım var
    nasıl elde edebileceğim konusunda bir fikri olan var mı?
  • peki arkadaşlar bu 1,3 patche uyumlu bir ga patch çıktı mı? şimdi bunu kurup oyunu lisansız oynamak bayar insanı.
  • bu patch di kurmak için orjinal oyunmu gerekli,ve 1,20 ye gerek kalmadan (ben yüklememiştim)direk kursak olurmu.pacth di kurduktan sonra crack istyormu yoksa direk açıyormu acaba.şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.