Şimdi Ara

PES 2009 1.3 Patch Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
29.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu patchi yükleyen arkadaşlar ibrahimoviçin özelliklerine bakın müthiç olmuş: 4 kırmızısı var; atak 96, vücut dengesi 97, şut tekniği 98, teknik 95.
    Cristiano ronaldoda düşüş var: Şut becerisi 87 den 79'a düştü teknik 93 oldu.
    Eto'nun top sürüş'ü azaldı
    Kaka top sürüş hızı 98'e düştü.
    Adriano şut gücü 97'ye düştü.
    Messi atak 95'e yükseldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 20 Şubat 2009; 15:33:21 >
  • arkadaslar ben yamayı kurdum crack de yaptım kendim lisans yaması da yaptım eğer istiyorsanız belgelerimdeki konamı dosyasını buraya upload ederim
  • buframus kardeş,peki bu 1,30 uygularken neler yapıosun,,ben şimdi indirdim akşam denicem..masaustune atıp direk çalıştırıp kurup,sonra crackmı yapım.sonra menüden download bu kadarmı.sen yapan bri olarak biraz kısa anlatırmısın..orjinal oyun değil bendeki bu arada,.teşekkrü ederim
  • şimdicik bak arkadas önce:

1- 1.30 patch i indirip kuracaksın(kurma sırasında pc takılabilir biraz bekle düzeliyo.)
    2-http://r apid share.com/files/199851171/pes2009v1.30crack.rar bunu indir
    3- inen dosyayı Winrar ile açacaksın
    4- içindeki pes 2009.exe doyasını C/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009 içine atacaksın
    5- oyuna gireceksin
    6-system settings bölümünden download a tıklayacaksın
    7-çıkan sorulara OK diyip yüklenmesinin bekliyeceksin

en ayrıntılı şekilde anlatmaya çalıştım

linkteki boşlukları birleştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uplifting -- 20 Şubat 2009; 17:08:43 >
  • çok güzel anlatmışşsın teşk ederim.,bundan sonrasınıda yapamazsak artık,bende bi sorun vardır:)

peki,bendeki yani oyunun kendi crakı olmuomu,illa pacth 1,30 un crackımı olucak..yani farklı cracklarmı bunlar.

kısaca,oyunu kurarken kullandığıımız crack ile,patch 1,30 kurarken kullandığımız(indir dediğimiz)farklımı,aynımı.
  • ve kitserverda kurulu,lig tv ve taraftar sesleri gidiyormu acaba,yoksa herşey duruomu.gidiosa,tekrardan 1,30 patche bunları kurabilrmiyz.
  • tabiki farklı..
  • en 1.10 patch a lisans yaması kurmuştum.. 1.20 kurunca gitti bende bu sefer kendi lisans yamamı yapayım dedim ve yaptım. ama 1.30 patch kurunca lisans yamam gitmedi yani büyük ihtimal gitmez gibime gelio
  • anladım..bu sölediklerin olmasa yapamazdım,ve bircok kişiden dua alırsın:)sağol yardımın için.akşam bi denim bakim inş olur.peki nasıl,dahamı güzel olmuş mu,gözle görünür farklılıkların neler sence,meraktan soruorum,:)bende hastasıyım projecsiyondan oynuorum 2 mt ekranda:)yaş 30 oldu ama bırakamıoz:)
  • bu arada ben 1,10-1,20 die bişi kurmadım,direk 1,30 kurmaya çalışcam olur heralde.
  • Milan'a Beckham transfer olmuş mu?
  • @furkanboz

eğer yollanmadıysa 4-5 tuşa basacaksın arkadasım bu kadar üşenme lütfen...

her transfer olmuş
  • buframos halettim sağol..fakat kitserverdaki butun herşey pasif oluo,pes 2009 exe de install çıkmıor yok görüor,bu yüzden taraftar sesleri,lig tv canlı skorboard çıkmıor..buna uyumlu bi kitservermi olucak yoksa becerebilen varmı acaba kitserverle patc 1,30 a taraftar skorbopard yapabilen..son sürümünüde dnedim bi türlü olmadı düzelmedi.

yani kısaca benim gördüğüm-1,30 kitserver görmüo..
  • kitserver in 8.12 versiyon unu yükle
  • interde Quarejma yok oldu yamadan sonra
  • belkide başka bşr takıma transfer olmuştur gerçekte
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufframos

kitserver in 8.12 versiyon unu yükle

Şuan zaten 8.1.2 versiyon yüklü acaba 1.30 patchde sıkıntı olurmu. Çünkü 1.20 de kitserverde güncellenmesi gerekmişti.
  • hyr dostum bişi olmaz ben 1.30 patch ı yükledim ve kitserver 8.1.2 yi sorunsuz kullanıyorum ama kitserver in içi boş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufframos

hyr dostum bişi olmaz ben 1.30 patch ı yükledim ve kitserver 8.1.2 yi sorunsuz kullanıyorum ama kitserver in içi boş

Ona kullanıyorum denmez arkadaşım, ayrıca sorun olmayacağını ne biliyorsun kullanmadan.
  • kitsserver gecio konami dosyasının içine,ama hiç bişey yüklenmiyor,tanımıyor kitservesri,,instal olmuyor,2009 exe aldığınızda tanımıyr ve çıkmıyor ınsatll..heralde uygun kitserver beklicez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.