Bildirim
PES 2009 1.3 Patch Çıktı (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar bugün pc'ye format attım
oyunu kurdum ve direk bu 1.3 patch'i kurdum dowland yaptım...
ne gibi bir fayda sağlayacak bu yama ? -
quote:
Orjinalden alıntı: sxd
soricci nikli arkadaşımhamahçi programından online oynadınsa windos sistem32 drivers etc içindeki
host dosyasını
önce yedekle sonra sil
dowloantını yap host dosyasını geri koy ozaman olur.
cok sagol kafayi yemek uzereydim
quote:
Orjinalden alıntı: sorucci
arkadaşlar
settings te download tıkladığımda
biraz bekliyor daha sonra bağlanamadı hatası veriyor.
not: yukarıda söylenenleri aynen yaptım.
1,3 yama+crack+kitserver değişikliği
başka ne yapmak lazım
ayni sorun bende de var
1.30 patch yukledin ama download baslamiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Mart 2009; 23:58:09 >
-
arkadaslar orjinal olmayan oyunlada onlain oynaya bilirsiniz ma tavsiye etmm eçünkü çok tefarruatlı biş yani öle hamaciyi kurup oynayamassin bissürü ayari ve programida ayrica indirmen gferek.ne uraşacaksin ben gittim orjinal oyunu ladim 1.30 pack ,crack ne varsa yükledim hepsi tikir tikir çaliisyo hatta türk ligi bank asya filan bile var. oynuyorum..onlainde de sadece 1 tiklamayla giriyorum..EN İSİ ORJİNAL OYUN ..nekadar pahali olursa olsun işte sahte olunca yamalart oturmuyo..İGECELER. -
quote:
Orjinalden alıntı: pesyarma
arkadaslar orjinal olmayan oyunlada onlain oynaya bilirsiniz ma tavsiye etmm eçünkü çok tefarruatlı biş yani öle hamaciyi kurup oynayamassin bissürü ayari ve programida ayrica indirmen gferek.ne uraşacaksin ben gittim orjinal oyunu ladim 1.30 pack ,crack ne varsa yükledim hepsi tikir tikir çaliisyo hatta türk ligi bank asya filan bile var. oynuyorum..onlainde de sadece 1 tiklamayla giriyorum..EN İSİ ORJİNAL OYUN ..nekadar pahali olursa olsun işte sahte olunca yamalart oturmuyo..İGECELER.
salla salla...
-
quote:
Orjinalden alıntı: pesyarma
arkadaslar orjinal olmayan oyunlada onlain oynaya bilirsiniz ma tavsiye etmm eçünkü çok tefarruatlı biş yani öle hamaciyi kurup oynayamassin bissürü ayari ve programida ayrica indirmen gferek.ne uraşacaksin ben gittim orjinal oyunu ladim 1.30 pack ,crack ne varsa yükledim hepsi tikir tikir çaliisyo hatta türk ligi bank asya filan bile var. oynuyorum..onlainde de sadece 1 tiklamayla giriyorum..EN İSİ ORJİNAL OYUN ..nekadar pahali olursa olsun işte sahte olunca yamalart oturmuyo..İGECELER.
''1.30 pack ,crack ne varsa yükledim hepsi tikir tikir çaliisyo''
Aman yavaş salla yahu crack filan ne varsa yükledim diyosun e insan atarken insaflı atar bari...Neyse bi IP Check yapayım sana
-
quote:
Orjinalden alıntı: cLubTaXiM
quote:
arkadaşlar bu 1,30 patchle uyumlu bir yama varmı şuan? (ga ya da evo gibilerinden). ona göre indirip kuracağımda.
beyler bu soruya cevap verebilecek birisi yok mu?
Bilen yok mu arkadaşlar... -
quote:
Orjinalden alıntı: zimitar
quote:
quote:
arkadaşlar bu 1,30 patchle uyumlu bir yama varmı şuan? (ga ya da evo gibilerinden). ona göre indirip kuracağımda.
Bilen yok mu arkadaşlar...
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38802
Daha henüz deneme şansım olmadı. Ben de şu anda indiriyorum. Patch başlığındaki arkadaşın önerisidir. Dener sonuçları yazarız.
-
quote:
Orjinalden alıntı: wildermess
arkadaşlar bugün pc'ye format attım
oyunu kurdum ve direk bu 1.3 patch'i kurdum dowland yaptım...
ne gibi bir fayda sağlayacak bu yama ?
en son transferler falan var ıste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blowoff1 -- 7 Mart 2009; 3:08:17 > -
bunu kurmak için 1.2 patchin kurulu olması şart mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: istenmeyentuy
quote:
quote:
quote:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38802
Daha henüz deneme şansım olmadı. Ben de şu anda indiriyorum. Patch başlığındaki arkadaşın önerisidir. Dener sonuçları yazarız.
ben bu yamayı denedim buda istediğimiz sonucu vermiyorkit server 1,3 yamasıyla uyumlu değil.
-
quote:
Orjinalden alıntı: kollaps
bunu kurmak için 1.2 patchin kurulu olması şart mı?
Şart değil. 1.3 yaması diğer yamaları da kapsıyor. -
quote:
quote:
quote:
bunun cevabını bende merak edıorm acıkcası -
bu yamadan sonra doğru düzgün maç yapamaz oldum
ne pas yapabiliyorum nede güzel mücadele hiç bişey yok -
arkadaslar bu oyun pes ıyı guzel de ıkı seye ayar oluyorum ps1 den berı oynadıgım oyun ama ya bı muz orta muhabbetı yok bı kesme sutlar yok koselerden bunları ne zaman gorıcek top hep dıkıne donuyor .bi beckhamla muz orta kesemeden adam futbolu bırakıcak bide pes 2009 da en ayar oldugum sey kalecılerın butun topları sektırmesı adamı cıldırtır bu japonlar ama yınede forever pes -
Arkadaşlar ben oyunu oynuyorum uzun süredir ama hiç patch felan kurmamıştım. oyunu netten indirdim kurdum sonra bir crack ile açıp oynuyorum herhangi bir kitserver veya yama yok.
ilk defa bu 1.30 patchi indirdim yükledim ama oyuna girince dediğiniz gibi system settings de Download diye bir yer çıkmıyor.
sorun nedir acaba yardımcı olur musunuz?
-
her patch i ayrı ayı tek tek kurman gerek -
Bu patch'ten sonra oyun içerisindeki download çok yavaş ilerliyor, normal midir?
Bir de önerdiğiniz, oyun mekaniğini hiç bozmayan ama oyunu daha güzel ve daha mantıklı hale getiren görsel olur data dosyası olur bık bık olur başka bir patch var mı? 1.30 yaması üzerine kurulması elzem tabi. -
Patch ile beraber oyun çok kolaylaşmış. Ibrahimovic de oyunun en iyi forveti olmuştur benim gözümde. Oyun çok daha hızlandırılmış, kart görmek kolaylaşmış. Ama bu hali daha zevkli olacağa benziyor. Patch ile hangi oyuncuların özelliği değişti bir liste bulabilir miyim? -
quote:
Orjinalden alıntı: bufframos
her patch i ayrı ayı tek tek kurman gerek
o zaman ilk once 1.1 patch indiriyorum onu kurup download var mı bakıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X