Şimdi Ara

PES 2009 1.3 Patch Çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
29.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: saner

PES 2009 1.3 Patch Çıktı

1.20 kullaniyorum. kurulumda bu hatayi aliyorum, cozumu nedir?

yokyok sasirmadim .) oyun ilk kuruldugunda gelen pes2009.exe var ya o gerekiyor. yoksa bu hatayi verir. 1.20 kurarken karsilasmistim ayni problemle. kullandigim dvd crackli halde kuruyor, orjinal exe yok yani. bu arada inanin ki orjinal exe aramak crack aramaktan 12354600000 kat daha zor. DD
    bufframos arkadasim yukledigin exe 1.30 bana 1.0 lazim ilginize tesekkurler. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner -- 2 Mart 2009; 0:32:57 >

• arkadaşlar bugün pc'ye format attım
    oyunu kurdum ve direk bu 1.3 patch'i kurdum dowland yaptım...
    ne gibi bir fayda sağlayacak bu yama ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sxd

soricci nikli arkadaşımhamahçi programından online oynadınsa windos sistem32 drivers etc içindeki
    host dosyasını
    önce yedekle sonra sil
    dowloantını yap host dosyasını geri koy ozaman olur.

cok sagol kafayi yemek uzereydim

quote:

Orjinalden alıntı: sorucci

arkadaşlar
    settings te download tıkladığımda
    biraz bekliyor daha sonra bağlanamadı hatası veriyor.

not: yukarıda söylenenleri aynen yaptım.
    1,3 yama+crack+kitserver değişikliği

başka ne yapmak lazım

ayni sorun bende de var
    1.30 patch yukledin ama download baslamiyor

PES 2009 1.3 Patch Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Mart 2009; 23:58:09 >

• arkadaslar orjinal olmayan oyunlada onlain oynaya bilirsiniz ma tavsiye etmm eçünkü çok tefarruatlı biş yani öle hamaciyi kurup oynayamassin bissürü ayari ve programida ayrica indirmen gferek.ne uraşacaksin ben gittim orjinal oyunu ladim 1.30 pack ,crack ne varsa yükledim hepsi tikir tikir çaliisyo hatta türk ligi bank asya filan bile var. oynuyorum..onlainde de sadece 1 tiklamayla giriyorum..EN İSİ ORJİNAL OYUN ..nekadar pahali olursa olsun işte sahte olunca yamalart oturmuyo..İGECELER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesyarma

arkadaslar orjinal olmayan oyunlada onlain oynaya bilirsiniz ma tavsiye etmm eçünkü çok tefarruatlı biş yani öle hamaciyi kurup oynayamassin bissürü ayari ve programida ayrica indirmen gferek.ne uraşacaksin ben gittim orjinal oyunu ladim 1.30 pack ,crack ne varsa yükledim hepsi tikir tikir çaliisyo hatta türk ligi bank asya filan bile var. oynuyorum..onlainde de sadece 1 tiklamayla giriyorum..EN İSİ ORJİNAL OYUN ..nekadar pahali olursa olsun işte sahte olunca yamalart oturmuyo..İGECELER.

salla salla...

• quote:

Orjinalden alıntı: pesyarma

arkadaslar orjinal olmayan oyunlada onlain oynaya bilirsiniz ma tavsiye etmm eçünkü çok tefarruatlı biş yani öle hamaciyi kurup oynayamassin bissürü ayari ve programida ayrica indirmen gferek.ne uraşacaksin ben gittim orjinal oyunu ladim 1.30 pack ,crack ne varsa yükledim hepsi tikir tikir çaliisyo hatta türk ligi bank asya filan bile var. oynuyorum..onlainde de sadece 1 tiklamayla giriyorum..EN İSİ ORJİNAL OYUN ..nekadar pahali olursa olsun işte sahte olunca yamalart oturmuyo..İGECELER.

''1.30 pack ,crack ne varsa yükledim hepsi tikir tikir çaliisyo''

Aman yavaş salla yahu crack filan ne varsa yükledim diyosun e insan atarken insaflı atar bari...Neyse bi IP Check yapayım sana

• quote:

Orjinalden alıntı: cLubTaXiM

quote:

arkadaşlar bu 1,30 patchle uyumlu bir yama varmı şuan? (ga ya da evo gibilerinden). ona göre indirip kuracağımda.

beyler bu soruya cevap verebilecek birisi yok mu?

Bilen yok mu arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zimitar

quote:

quote:

arkadaşlar bu 1,30 patchle uyumlu bir yama varmı şuan? (ga ya da evo gibilerinden). ona göre indirip kuracağımda.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38802

Daha henüz deneme şansım olmadı. Ben de şu anda indiriyorum. Patch başlığındaki arkadaşın önerisidir. Dener sonuçları yazarız.

• quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

arkadaşlar bugün pc'ye format attım
    oyunu kurdum ve direk bu 1.3 patch'i kurdum dowland yaptım...
    ne gibi bir fayda sağlayacak bu yama ?

en son transferler falan var ıste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blowoff1 -- 7 Mart 2009; 3:08:17 >
  • bunu kurmak için 1.2 patchin kurulu olması şart mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: istenmeyentuy

quote:

quote:

quote:

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38802

Daha henüz deneme şansım olmadı. Ben de şu anda indiriyorum. Patch başlığındaki arkadaşın önerisidir. Dener sonuçları yazarız.

ben bu yamayı denedim buda istediğimiz sonucu vermiyor kit server 1,3 yamasıyla uyumlu değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: kollaps

bunu kurmak için 1.2 patchin kurulu olması şart mı?

Şart değil. 1.3 yaması diğer yamaları da kapsıyor.
  • quote:

quote:

quote:

bunun cevabını bende merak edıorm acıkcası
  • bu yamadan sonra doğru düzgün maç yapamaz oldum
    ne pas yapabiliyorum nede güzel mücadele hiç bişey yok
  • arkadaslar bu oyun pes ıyı guzel de ıkı seye ayar oluyorum ps1 den berı oynadıgım oyun ama ya bı muz orta muhabbetı yok bı kesme sutlar yok koselerden bunları ne zaman gorıcek top hep dıkıne donuyor .bi beckhamla muz orta kesemeden adam futbolu bırakıcak bide pes 2009 da en ayar oldugum sey kalecılerın butun topları sektırmesı adamı cıldırtır bu japonlar ama yınede forever pes
  • Arkadaşlar ben oyunu oynuyorum uzun süredir ama hiç patch felan kurmamıştım. oyunu netten indirdim kurdum sonra bir crack ile açıp oynuyorum herhangi bir kitserver veya yama yok.
    ilk defa bu 1.30 patchi indirdim yükledim ama oyuna girince dediğiniz gibi system settings de Download diye bir yer çıkmıyor.
    sorun nedir acaba yardımcı olur musunuz?

PES 2009 1.3 Patch Çıktı
  • her patch i ayrı ayı tek tek kurman gerek
  • Bu patch'ten sonra oyun içerisindeki download çok yavaş ilerliyor, normal midir?

Bir de önerdiğiniz, oyun mekaniğini hiç bozmayan ama oyunu daha güzel ve daha mantıklı hale getiren görsel olur data dosyası olur bık bık olur başka bir patch var mı? 1.30 yaması üzerine kurulması elzem tabi.
  • Patch ile beraber oyun çok kolaylaşmış. Ibrahimovic de oyunun en iyi forveti olmuştur benim gözümde. Oyun çok daha hızlandırılmış, kart görmek kolaylaşmış. Ama bu hali daha zevkli olacağa benziyor. Patch ile hangi oyuncuların özelliği değişti bir liste bulabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufframos

her patch i ayrı ayı tek tek kurman gerek

o zaman ilk once 1.1 patch indiriyorum onu kurup download var mı bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.