Şimdi Ara

PES 2013'e Yeni Başladım, Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maç yapmayı pek sevmediğim için daha önce hiç pes oynamadım denebilir. "Arkadaşım pes oynamaya gidelim. Yalnız ben çok iyi oynarım, yenerim seni." dedi. Ben de hırs yaptım. İndirdim PES 2013'ü. Ama çok kötü oynuyorum. Bir kere bile gol atamadım daha -yaklaşık 4 maç yaptım- ve en iyi oyuncu modunda oynadım. Arkadaş Real Madrid alıyormuş. Ben de Chelsea'yi alacağım. Kendimi geliştirmek için ne yapmam gerekiyor. En zor modda sürekli maç yapsam alışır mıyım? Bir de hangi taktiği uygulasam daha başarılı olurum? Lütfen yardımcı olun. Arkadaşımı yenmem lazım

• Arkadasim senin en zor modda oynaman hata hepsini dene en iyi hangisi geldiyse oyna yeni baslayanlar icin en ideal profesyonel modu. Ayrica chelseyi degil bayerni al saha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PESteki en iyi taktik 2 pas yap ara pası koy karşı karşıya hertürlü atarsın
  • @GrkmMnz
    Tamam teşekkürler. Zaten zorluk seviyesini düşürdüm iyice. Bayerni de denerim

@AreYouReady2Die
    Kaleciyle karşı karşıya kalamıyorum ki hiç. Arada bir sürü defans oyuncusu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 8 Eylül 2013; 20:34:14 >
  • Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kendine doğru düzgün bir takım seç, seçtiğin takıma göre öneri yapayım.
  • Normalde Real Madrid'i seçerdim ama arkadaşımla maç yapmak için hazırlanıyorum. O Real Madrid'i seçecekmiş. Bu yüzden başka bir takım seçmem gerekiyor ama hangi takım iyidir karar veremiyorum. Takımı sen seçip öneri yapsan çok iyi olur
    M.United, 4-3-1-2;
    De Gea, Evra, Vidic, Ferdinand, Rafael, Giggs(GÖ), Carrick(DOS), Valencia(SĞK), Nani(OOS) ve Rooney ile Van Persie(GF).

Uzun frikikçi: Nani,
    Kısa frikikçi: Persie,
    2.Frikikçi: Evra,
    Sol korner kullanan: Valencia,
    Sağ korner kullanan: Giggs,
    Penaltı kullanan: Rooney
    Hücuma katılacaklar: Vidic, Ferdinand.

Taktiksel ayarlar;
    Ofsayt tuzağı,
    Kanatları değiştir,
    Ve STP bindirmesi: Vidic.

Son olarak taktik standart ve hepsi 20.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim
    Birşey değil ama, iş yazdıklarımda bitmiyor.Oyun görüşünü geliştirmen ve oyun karakterini belirlemen lazım.Uzaktan şutlar çekmelisin, ara pasları iyi atmalısın, iyi top kapmalısın, iyi ortalar açmalısın, kornerlerden gol bulmalısın ve iyi pas yapıp topu ayağında fazla tutmamalısın v.s... Bunları ne kadar iyi yaparsan, kendini daha kısa sürede geliştirirsin ve rakiplerini daha kolay yenersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 8 Eylül 2013; 22:06:54 >
  • yukarda adamları oyala sonra aşağı ara pas at :D
  • profesyonelde çok fazla maç yap.oyun görüşün gelişir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.Cityi al topu ona ver o ne yapıyorsa sende aynısını yap baska türlü madridi yenemessin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

M.Cityi al topu ona ver o ne yapıyorsa sende aynısını yap baska türlü madridi yenemessin

kimse barçayı yazmamış ama barça hem forvetteki kanatlarıyla hemde savunmadaki gücüyle on numara...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.