Şimdi Ara

PES 2013 güncel degil sorunu lütfen bakın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    biraz geç oldu ama online oynamak için (pc den) orjinal cd key almaya karar verdim ama gündel degil sorunu alıyorum şuanki son pach olan 1,04
    indirdim kuruyorum haliyle bana crck lazım hiçbiri olamadı oyuna tıklayorum oyun kurulmadı hatası alıyorum tekrar ilk crck degiştirdigimde
    haliyle düzeliyor eger bu sorun çözülmezse boşa para veripte almayım bana yardımcı olabilirmisiniz oyunu genelde indiririm ama bu sefer
    corsan dvd aldım sanırım reoladed -skıdrow felan crk farkları oluyomuş bendeki skıdrow bundan olabilirmi ve ayrıca biraz uzun oldu ama
    pc için orjinal almak degermi yani online oynamak istiyorum pc de online oynayan sayısı tatmin edicimi
    teşekkürler

• Elindeki corsan pes'in sorununu düzeltipde online oyanaya bilirsin orjinal CD'ye gerek kalacağını düşünmüyorum yinede sen bilirsin

EDİT: Güncel değil hatasını düzeltmek içinhttp://www.turkcespiker.com/forum/pes_2013_surumunuz_guncel_degil_hatasi_cozumu-t139921.html sayfadaki PES2013_Patch1_04.exe yazısına tıklayıp indiriyoruz indirdiğin dosyayı C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\Download klasörü içine atıyorsun değiştirilsin mi sorusuna evet cevabı verip onaylıyorsun.
  • Arkadaş doğru yazmış patch yükle düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sorunu çözdüm ilginiz için saolun
    Suan 29 tl cd key sizce almaya degermi
    Pes2014 bekleyim diyorum oda pahali olur
    İlk zamanlar karar verenedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar ben bu denilenleri yaptım patch dosyasını indirdim fakat ben oyunu torrentten indirdim kopyala yapıştır yaptım bana değiştirilsin mi diye sorulmadı biri yardımcı olabilir mi lütfen ?
  • xperia z kullanıcısına yanıt
    oyuna da girip bilgi kısmından oyunu güncelledim fakat gene aynı eski bsürüm 1.00 ı gösteriyo olmuyo yardım edin lütfen ????
  • merhaba arkadaşlar pes 2013 herşeyi yaptım indirmediğim sürüm kalmadı ama bir türlü online giriş yapamadım, şimdi yine pes 2013 güncel değil hatası veriyor bi çözüm lütfen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Eski PES'ler Steam'de Var mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.