Şimdi Ara

Pes 2013 joystick ayarları kaydetmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar, dün bilgisayarıma pes 2013 kurdum, pes 2012 de joystick oynarken hiç bir sorun yaşamıyordum, ayarları istediğim gibi yapıp kaydediyordum, fakat bunda settingse girdğimde Kontrolcihaz a geliyorum kontrol cihaz 2 yi seçiyorum playstation contrelleri seçip tamama basıyorum . Fakat geri geldiğimde herşey başa dönüyor. Kolun markası Axcess pek iyi bir kol olmasa da işimi görüyordu bundan önceki serilerde. Acaba eksik yaptıgım birşey mi var ? Klavyeye de alışkın değilim senelerdir kolla oynuyorum. Varsa bi çözümü bekliyorum arkadaşlar. Saygılarımla

• yokmu yardım edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikarinbeniburdan

Selamun aleykum arkadaşlar, dün bilgisayarıma pes 2013 kurdum, pes 2012 de joystick oynarken hiç bir sorun yaşamıyordum, ayarları istediğim gibi yapıp kaydediyordum, fakat bunda settingse girdğimde Kontrolcihaz a geliyorum kontrol cihaz 2 yi seçiyorum playstation contrelleri seçip tamama basıyorum . Fakat geri geldiğimde herşey başa dönüyor. Kolun markası Axcess pek iyi bir kol olmasa da işimi görüyordu bundan önceki serilerde. Acaba eksik yaptıgım birşey mi var ? Klavyeye de alışkın değilim senelerdir kolla oynuyorum. Varsa bi çözümü bekliyorum arkadaşlar. Saygılarımla

Sen tek oynuyorsan neden cihaz 2 ye ayarlıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NasılYaniYa

quote:

Selamun aleykum arkadaşlar, dün bilgisayarıma pes 2013 kurdum, pes 2012 de joystick oynarken hiç bir sorun yaşamıyordum, ayarları istediğim gibi yapıp kaydediyordum, fakat bunda settingse girdğimde Kontrolcihaz a geliyorum kontrol cihaz 2 yi seçiyorum playstation contrelleri seçip tamama basıyorum . Fakat geri geldiğimde herşey başa dönüyor. Kolun markası Axcess pek iyi bir kol olmasa da işimi görüyordu bundan önceki serilerde. Acaba eksik yaptıgım birşey mi var ? Klavyeye de alışkın değilim senelerdir kolla oynuyorum. Varsa bi çözümü bekliyorum arkadaşlar. Saygılarımla

Sen tek oynuyorsan neden cihaz 2 ye ayarlıyorsun ?

sorun cihaz 2 değil ki 1 olarak da yaptım fakat kaydetmiyor geri döndüğümden herşey aynı

• Oyunu daha oynamadım ama ayarlar seçeneği değişmiş olabilir biryeri onaylamıyorsundur falan aklıma bu geldi.
  • yav heralde ya kasada sorun var yada kol da kolu takıoyrum pc ye algılayamadı diye hata veriyor
  • quote:

aynı sorun bende de var. pes 2012 joystickle oynayabildiğim halde pes2013 oynayamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 2013 Tuş Ayarları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sil baştan yükle
  • yav ne yaptıysam olmadı neyse klavyeye alıştım zaten Galatasaray'la şampiyonlar ligini kazandım o derece :)
  • Kontrol cihazı 1 e al, ardından tuşlara basarak yap ayarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.