Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Nedense eskisi kadar pes fanı göremiyorum artık,nesilleri tükeniyor mu ne

pes fanı tükenmez dostum. ben birisineoynayalım demek için "futbol oyunu oynuyor musun?" diye sormuyorum "PES le aran nasıl?" diyorum O da "çok severim" yada "futbol oynamam" diyor bugüne kadar hiç "ben fifacıyım" diyen çıkmadı...

Tabii normal sonuçta Türkiye'de yaşanıyoruz,Japonya'dan sonra PES'in en çok oynandığı,ps3 kafelere pes oynamak için gidilen bir yer normaldir.Satış rakamları,oyunların aldığı puanlar her şeyi gösteriyor zaten.Ama ps3 kafelerde pes oynanıyor yeaaaa

bende onu diyorum işte; Türkiye de PES oynanıyor arkadaşım banane diğer ülkelerden... abi bi konu açılmış pesin yeni oyunu ile ilgili pes fanlarından çok fifa fanı var yorum yapan yaa. abi ben denedim 1-2 kez oynayamadım fifayı bıraktım ve oynamadığım içinde bilmiyorum fifanın hiç bişeyini ama gidip fifa konusunada yorum yapmıyorum... siz fifacılar nasılsa hem pesi hiç beğenmiyorsunuz hemde oyun hakkında en ince ayrıntıya kadar biliyorsunuz ve gelip burda karşılaştırma yapıyosunuz.

Arkadaşım fanlık değil olay,bana oyun olsun ben oynarım.Fifa fanı dediğin adam pes'i oynamaz bile,ben her sene ikisini de oynarım,fana benzer bi' halim var mı benim ? Eskiden dalga geçerdim arkadaşlarımla fifa oynuyorlar diye pes daha iyi derdim ama şimdi durum değişti,fifayı çoğu insan senin gibi beceremiyor,ondan fifacıyım diyen adam göremiyorsun,şu haliyle fifa pes'ten zordur

• hala pes oynayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

hala pes oynayan varmı

Ps1 den beri oynarim ama 13 te fifaya gececegim bu gidisle artik baydi multiplayer barca vs real baska takim yok sanki kimle oynasam bu ikisiyle oynuyor ronaldoya ver isin hiziyla kossun sanirim 13 te ronaldoyu goremeyecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer oyun yapısı pes 12 ye benzerse pes 11 e gene devam edeceğim 2013 te. bir pes fanı olarak hayatımda ilk defa bir pes oyunundan bu kadar iğrendim desem yeridir (pes 2012) oyun bildiğin fifa çakması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

eğer oyun yapısı pes 12 ye benzerse pes 11 e gene devam edeceğim 2013 te. bir pes fanı olarak hayatımda ilk defa bir pes oyunundan bu kadar iğrendim desem yeridir (pes 2012) oyun bildiğin fifa çakması.

pes 12 messi yine iyi. PES 11 messi uçuyor yav
  • quote:

quote:

eğer oyun yapısı pes 12 ye benzerse pes 11 e gene devam edeceğim 2013 te. bir pes fanı olarak hayatımda ilk defa bir pes oyunundan bu kadar iğrendim desem yeridir (pes 2012) oyun bildiğin fifa çakması.

vallaha benim sıkıntım o değil, ben pesin oyun yapısı, oyuncuların uçması vs. herşeyi ile memnunum(dum) ama ne zamanki fifa oyuncu kitlesinede hitap etmesi ve üç beş fazla satması amacı ile pesin yapısından ödün verildi bende resmen pes ten soğuyacaktım neredeyse.
  • quote:

quote:

quote:

vallaha benim sıkıntım o değil, ben pesin oyun yapısı, oyuncuların uçması vs. herşeyi ile memnunum(dum) ama ne zamanki fifa oyuncu kitlesinede hitap etmesi ve üç beş fazla satması amacı ile pesin yapısından ödün verildi bende resmen pes ten soğuyacaktım neredeyse.

Çok arcade öyle oyunmu oynanır yav saygı duyuyoyurm ama garip yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok arcade öyle oyunmu oynanır yav saygı duyuyoyurm ama garip yani.

Pesi pes yapan, dunyada ayri bir oyuncu kitlesi ve fanlarini olusturan ozelliklerinden birtanesi zaten pesin kendine has oyun yapisi ayric arcade demek haksizlik bence.

• pes 2013 forumunda pescilerden çok fifacıların yorumu var maşallah.
    ya arkadaşlar gidip oyununuzu oynasanıza, biz oyunumuzu seviyoruz
  • pes 11 berbattı. 12 ondan da berbat. pes 10 ve önceki seriyi deli gibi oynamış biri olarak söylüyorum. FIFA tekrar tahtı ele geçirdi.
  • pes 2012 ve fifa 2012 çıktı gittim hemen pes aldım fifayı da çok methediyorlar diye demo olarak indirdim 1 maçı bile tamamlayamadan kapattım ve sildim. daha sonra harıl harıl pes oynarken gene fifacılar tarafından fifa gündeme geldi dedimki bir daha deneyeyim benmi yanlış yapıyorum tekrar indirdim demoyu tekrar oynamaya çalıştım fifanın demosunu ama yok kardeşim bir türlü o gerçekçilik hissini alamadım. adamlar sanki çimde koşmuyorda kayarak yürüyolar gibi ataklar goller hep aynı demekki bu iş zevk işi arkadaşım bırakın herkez istediğini oynasın daha oyun çıkmadan şevkimizi kırmayın... gidin kendi forumunuzda fifa 2013 ü konuşun. ha arkadaşların buna da yanıtı aslında ben pesciyim de son 2 senedir pes sıçtı bende fifa oynuyom e ne güzel kardeşim kurtulmuşun pes ten git işte madem oyunun fifa pes konusunda ne işin var.
  • pes her sene oynanabilirliğini değiştirerek oyuna zevk katan ve her sene oyunu dahada zorlaştıran bir yapıya sahip pesin farkı burada... pes sevmeyenlerin pesten beklentisi ben tuşuna basim istediğim adama pas versin tuşuna basim gol olsun yok abi böyle bi anlayış, oyun dediğin biraz zor olacak atacaksın pas yerine gitmicek farklı yollar deniceksin ve golünü atıcaksın işte o zaman oyun seni mutlu eder.
  • Ahmet kardeşim PES 2012 TOPLULUK dhforum_pes2012_anakonu olarak senin her zaman yanındayız ... FİFA oynamam ama saygım var FİFAcıara zevk meselesi hani ama PES bağımlılık be ayrıca PES 2012 o kadar yerden yere vurduğunuz kadar kötü bir oyun değil one ya FİFA 2012 de adamlar kayarak gidiyolar sürüklenerek PES doğrusu :)
  • BEni oyundan soğutan nisanda çıkan yamadan sonra, oyun içi saçmalıkların dahada çoğalması , hadi bunuda geçtim bundan bir ay sonrasında , sunucudan atma saçmalığı akabinde 5 maçın 3ünde hileci'lerle oyun oynamak zorunda kalmam fifaya mı geçsem diye uzun uzun düşündürmedi değil, ama gene bu senede düşüncede kalacak gibi .birde pes 12ye berbat diyen arkadaşlar pes 11in fantastik yapısına kendilerini çok kaptırmışlar herhalde.pes 11 daha eğlenceli ve absürd,Pes 12 ise daha dengeli ve pes 11e göre monoton bir oynanışa sahipti ama ben ikisinide severek oynadım, evet konami gün pes 13 günüdür ben inanıyorum ki 111 ve 12den daha iyi bir iş çıkacak şu serverdan atma ve hile olayınıçöz fifa benim için ergen oyunu olarak kalacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 23 Temmuz 2012; 15:22:46 >
  • Arkadaşlar, yarın yeni bir tanıtım videosu gelecekmiş...
  • quote:

pes her sene oynanabilirliğini değiştirerek oyuna zevk katan ve her sene oyunu dahada zorlaştıran bir yapıya sahip pesin farkı burada... pes sevmeyenlerin pesten beklentisi ben tuşuna basim istediğim adama pas versin tuşuna basim gol olsun yok abi böyle bi anlayış, oyun dediğin biraz zor olacak atacaksın pas yerine gitmicek farklı yollar deniceksin ve golünü atıcaksın işte o zaman oyun seni mutlu eder.

Sanırım sınırsız özgürlük parolasıyla yola çıkan pes 2011-i tarif ediyosun, ama adamlar 2012-de pas yardımı koyarak ve oyunu fifa'ya benzetmeye çalışarak içine ettiler serinin!!!...

• quote:

çoğu kişinin benden aynı fikirde olmasına sevindim, görecez 2013ü bakalım son 2 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

çoğu kişinin benden aynı fikirde olmasına sevindim, görecez 2013ü bakalım son 2 gün

Oyunu oynayanların yaptığı yorumlarda pes 2011 ile pes 2012 karışımı bir oyun olduğu söyleniyor; şutların da pes 6-daki gibi olduğu; ne kadar doğru görücez artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

yarın pes 2013 ile ilgili yeni bir video gelecekmiş...

Umarım Demo tarihi de belli olur.

yabancı sitelerin forumlarında konuşulan söylentilere göre demo tarihi 25 temmuz gibi gözüküyor...

dostum dediğin tarihte çıkarsa süper olur
    çok sıkıldım pes 2012 saçmalığından, demo çıksada oynasak

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Keske Konami PES 13 u Fox Engine oyun motoruyla uretseymis diyorum bu haberden sonra.

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

Bugun gelen yeni haberden sonra artık elimizde somut veriler var

Pes 2013'ü beklerken, Pes 2014 ile ilgili heyecan verici bilgiler, oyunun forumlarından geldi. Buna göre oyun tamamen farklı bir motor olan Fox grafik motorunu kullanacak. Bu motoru tam olarak yeni nesil olarak niteleyebiliriz. Hatta ilk ortaya çıktığında gerçekle ayırt etmenin zor olduğu konuşuluyordu. Yani sunabilecekleri gerçekten şimdiden bizleri heyecanlandırmaya yetiyor.

Tabi bununla da sınırlı değil.

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

*3. Formalar da oyuna dahil edilecek.
    *Düzenlenebilir kamera yapısı oyunda bulunacak
    * Kar yağışı olacak.
    *Formaların her tarafını kendiniz düzenleyebileceksiniz. Örneğin logoları, çorapları ve diğerlerini.

of offf offff, müthiş özellikler geliyor, pes 2014 fena yıkacak ortalığı...

Pes 2014 gelinceye kadar beklentilerimi PES serisi adina 2013 de dusuk tutuyorum. 2014 de kadar buyuk beklentim yok. Zira gelen en son haberlerde gercek manada PES serisi asil degisimi Fox Engine sayesinde PES 2014 de göstereceginden istahimi 2014 de sakliyorum artik. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kesinlikle katiliyorum.. Bende Pes 12'den nefret edip sattim,Pes 11'i oynuyodum. Ozellikle Pes 11'in ozgurlukcu pas sisteminden sonra Pes12'nin fifavari pas sistemi beni oyundan tamamiyle soguttu.. İkinci sogutan sey ise; yeni master lig online. Pes 11'de cok daha derli toplu ve basitti, 12'de sacma sapan bi hale getirmisler. Oyuncularin kondisyonlari hep dusuk, ustelik hilecilerin onune gececeklerine bu sefer hile yapmayanlari daha da magdur etmisler.. Bu sene Pes13'ten de pek umudum yok aslinda ama bakicaz artik, en olmadi Pes11'e devam yine..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.