Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freekmichael

herkese merhaba
    şu 2012 deki rezalet pas sistemi 2013 te değişecekmi.bununla ilgili bir bilgi var mı ?

sürekli tam kontrolden bahsediliyor, şut atarken vs. oyuncuya tamamen hakim olacakmışmışız...
    bana yine konamı uydurması gibi geliyor, çok büyük fark olmaz bence ama 2012de ki kadar da rezil olmaz... gollük arapas atıyorsun () tak diye defansın ayağına atıyor herif...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

herkese merhaba
    şu 2012 deki rezalet pas sistemi 2013 te değişecekmi.bununla ilgili bir bilgi var mı ?

sürekli tam kontrolden bahsediliyor, şut atarken vs. oyuncuya tamamen hakim olacakmışmışız...
    bana yine konamı uydurması gibi geliyor, çok büyük fark olmaz bence ama 2012de ki kadar da rezil olmaz... gollük arapas atıyorsun () tak diye defansın ayağına atıyor herif...

kardeş inşallah 2011 deki pas sistemi olur.kafayı yiycem bu pas sistemiyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

herkese merhaba

kardeş inşallah 2011 deki pas sistemi olur.kafayı yiycem bu pas sistemiyle

aynen dostum, 2011de ne güzel akardık kanattan ortadan...

• ah bir de şu kaleciler fifadakiler gibi olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 20 Temmuz 2012; 2:53:36 >
  • quote:

herkese merhaba

Evet, değişeceğini söylediler... Pes 2011-deki pas sistemi manuel geri dönüyor yani...
  • İnsallah pes eskiye doner nerde o pes 6 lar fifa cok fark atti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes bu sende fiyasko olacak. FIFA'ya devam
  • Son 1 aydır özellikle Pes2012 oynuyorum. O kadar korkunç derecede kötü bir oyun ki 2013'te ne derece iyileştirebilecekler merak ediyorum. 2011 den sonra bu kadar düzensiz, dengesiz bir oyun üretebilen Konami'ye yeni oyun için pek güvenmemek gerek bence. Özellikle bu sene 2-3 tane vidyodan sonra demo geliyor. Hatırı sayılır bir tanıtım dahi yapmadılar.
    Ayrıca şu Pes 2012'deki sağ analogla duran toplarda adam işaretleme saçmalığı, frikiklerde bekleyince bilgisayarın en usta oyuncular gibi otomatik şut atabilmesi, süper rezalet pas sistemi, penaltı sistemi, en zor pozisyonlarda bile kayarak kanattan harika ortalar umarım ortadan kaldırılmıştır. Tabi daha onlarca aptalca oyun dinamiğini batıran oynanıştaki garip unsurlar vs...
    Üst üste bu saçmalıkları gördükçe demodan umudum da ciddi şekilde azaldı. 2013'ü sırf bu yüzden merak ediyorum, yeni bir oyun olmasından çok. Bakalım en azından batırdıkları Pes2011'i ne derece geliştirerek geri getirebilecekler.

• Pes2011 deki manuel pas sistemi umarım 2013 te olur, ayrıca manuel şut olayını da merak ediyorum.Perşembe günü nelerle karşılaşcaz bakalım :) Animasyon konusunu zaten dile getirmiyorum artık sırf bu yüzden geç te kalmış olsalar önümüzdeki, sene farklı motorla yapılcak oyun.
  • plus üyelerine mi geliyor demo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Son 1 aydır özellikle Pes2012 oynuyorum. O kadar korkunç derecede kötü bir oyun ki 2013'te ne derece iyileştirebilecekler merak ediyorum. 2011 den sonra bu kadar düzensiz, dengesiz bir oyun üretebilen Konami'ye yeni oyun için pek güvenmemek gerek bence. Özellikle bu sene 2-3 tane vidyodan sonra demo geliyor. Hatırı sayılır bir tanıtım dahi yapmadılar.
    Ayrıca şu Pes 2012'deki sağ analogla duran toplarda adam işaretleme saçmalığı, frikiklerde bekleyince bilgisayarın en usta oyuncular gibi otomatik şut atabilmesi, süper rezalet pas sistemi, penaltı sistemi, en zor pozisyonlarda bile kayarak kanattan harika ortalar umarım ortadan kaldırılmıştır. Tabi daha onlarca aptalca oyun dinamiğini batıran oynanıştaki garip unsurlar vs...
    Üst üste bu saçmalıkları gördükçe demodan umudum da ciddi şekilde azaldı. 2013'ü sırf bu yüzden merak ediyorum, yeni bir oyun olmasından çok. Bakalım en azından batırdıkları Pes2011'i ne derece geliştirerek geri getirebilecekler.

:)
    hiiic merak etme dostum.

dedigin gibi hic bir tanitim bisey yok, cunku onlarindan bir beklentisi yok..bu seneyide boyle bir gecirelim, artik bundan sonra yeni oyun motoru, yeni grafikler birseyler yapmaya calisirz demisler.

videolarda bile belli dogru duzgun bir degisiklik olmayacagi

en son bir video vardi, ondan bile adam tam gol atacakken goruntu cgi oluyor

saka gibi..

• Aşırı yüzsüzler aslında:) Daha yeni oyun çıkmadan 2014 ün reklamını yapmıyorlar mı! Bir de motorun getirdiği yeniliklere kar yağışı, ayarlanabilir kamera ve 3. forma olarak örnek vermeleri yok mu!:) Tez konusu, belgesel olur bu Konami-Pes ekibinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Pes2011 deki manuel pas sistemi umarım 2013 te olur, ayrıca manuel şut olayını da merak ediyorum.Perşembe günü nelerle karşılaşcaz bakalım :) Animasyon konusunu zaten dile getirmiyorum artık sırf bu yüzden geç te kalmış olsalar önümüzdeki, sene farklı motorla yapılcak oyun.

Sırf o manul pas yüzünden 2012'yi satıp yine Pes 11 oynadım bütün yıl boyunca. Pes 11 benim için çok iyi bi oyundu, saatlerimi gecelerimi master lig online'da geçirmiştim. 2012'nin master lig online sistemi de çok kötüydü, saçma sapan yeni kurallar eklenmişti.Bu sene nolur bilmiyorum ama 2013'ün 2012'nin kopyası olacağından şüphem yok, bu sene hiç umutlu değilim.Demoyu indircem bakalım,umarım yanıltır beni..
  • arkadaşlar iyi hoş eleştirmişinizde rakip oyundada birçok hata var.ikinci olarak 2013 zaten 2012nin makyajlanmış hali olacak o kesin 2013 den iki beklentim var 1)daha iyi kaleciler 2) rezalet pas sisteminin değişip 2011deki gibi olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 23 Temmuz 2012; 1:32:52 >
  • bu yaptıkları oyun fifa12 nin bile gerisinde kalır , fifa 13 ü saymıyorum bile.
  • Nedense eskisi kadar pes fanı göremiyorum artık,nesilleri tükeniyor mu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

plus üyelerine mi geliyor demo ?

Herkese geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Nedense eskisi kadar pes fanı göremiyorum artık,nesilleri tükeniyor mu ne

pes fanı tükenmez dostum. ben birisineoynayalım demek için "futbol oyunu oynuyor musun?" diye sormuyorum "PES le aran nasıl?" diyorum O da "çok severim" yada "futbol oynamam" diyor bugüne kadar hiç "ben fifacıyım" diyen çıkmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

pes fanı tükenmez dostum. ben birisineoynayalım demek için "futbol oyunu oynuyor musun?" diye sormuyorum "PES le aran nasıl?" diyorum O da "çok severim" yada "futbol oynamam" diyor bugüne kadar hiç "ben fifacıyım" diyen çıkmadı...

Tabii normal sonuçta Türkiye'de yaşanıyoruz,Japonya'dan sonra PES'in en çok oynandığı,ps3 kafelere pes oynamak için gidilen bir yer normaldir.Satış rakamları,oyunların aldığı puanlar her şeyi gösteriyor zaten.Ama ps3 kafelerde pes oynanıyor yeaaaa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

Tabii normal sonuçta Türkiye'de yaşanıyoruz,Japonya'dan sonra PES'in en çok oynandığı,ps3 kafelere pes oynamak için gidilen bir yer normaldir.Satış rakamları,oyunların aldığı puanlar her şeyi gösteriyor zaten.Ama ps3 kafelerde pes oynanıyor yeaaaa

bende onu diyorum işte; Türkiye de PES oynanıyor arkadaşım banane diğer ülkelerden... abi bi konu açılmış pesin yeni oyunu ile ilgili pes fanlarından çok fifa fanı var yorum yapan yaa. abi ben denedim 1-2 kez oynayamadım fifayı bıraktım ve oynamadığım içinde bilmiyorum fifanın hiç bişeyini ama gidip fifa konusunada yorum yapmıyorum... siz fifacılar nasılsa hem pesi hiç beğenmiyorsunuz hemde oyun hakkında en ince ayrıntıya kadar biliyorsunuz ve gelip burda karşılaştırma yapıyosunuz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.