Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz sonları demişlerdi. 25'inden sonra çıkar büyük ihtimalle.
  • İlk demo tarihi yarın öğleden sonra açıklanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleciler yıllardır aynı arkadaş, anlamıyorum ben bu adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Kaleciler yıllardır aynı arkadaş, anlamıyorum ben bu adamları.

Aynıysa kendi ipini kendi çekmiş olur Konami:) Manuel şutlarla leblebi gibi gol atar iyi oynayanlar. İlk demoda anlarız artık oyunun nasıl olacağını.

• kaleciler aynı değil bu yıl özellikle panterler mübarek her topu çeliyolar.. 2013te yeni animasyonlarla dahada estetik ve değişik kurtarışları olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

İlk demo tarihi yarın öğleden sonra açıklanacak.

demo tarihi ile birlikte yeni bir video da yayınlanacakmış...
  • Yine becerememişler oyun yapmayı. FIFA 13'in borusu ötecek yine.
  • Video bayağı etkileyici...Gol pozisyonlarının, pasların,şut çekmenin, top fiziğinin bu denli gerçek futbola benzediği bir oyun yok zaten..Pes 2012 de kaleciler panter gibiydi..Sinir bozucu kurtarışlar bile yapabiliyorlardı..2013 te daha da düzeleceğine inanıyorum...
  • yıllardır değişen tek şey grafikler aynı cod :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

quote:

yarın pes 2013 ile ilgili yeni bir video gelecekmiş...

Umarım Demo tarihi de belli olur.

yabancı sitelerin forumlarında konuşulan söylentilere göre demo tarihi 25 temmuz gibi gözüküyor...

dostum dediğin tarihte çıkarsa süper olur
    çok sıkıldım pes 2012 saçmalığından, demo çıksada oynasak

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Keske Konami PES 13 u Fox Engine oyun motoruyla uretseymis diyorum bu haberden sonra.

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

Bugun gelen yeni haberden sonra artık elimizde somut veriler var

Pes 2013'ü beklerken, Pes 2014 ile ilgili heyecan verici bilgiler, oyunun forumlarından geldi. Buna göre oyun tamamen farklı bir motor olan Fox grafik motorunu kullanacak. Bu motoru tam olarak yeni nesil olarak niteleyebiliriz. Hatta ilk ortaya çıktığında gerçekle ayırt etmenin zor olduğu konuşuluyordu. Yani sunabilecekleri gerçekten şimdiden bizleri heyecanlandırmaya yetiyor.

Tabi bununla da sınırlı değil.

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

*3. Formalar da oyuna dahil edilecek.
    *Düzenlenebilir kamera yapısı oyunda bulunacak
    * Kar yağışı olacak.
    *Formaların her tarafını kendiniz düzenleyebileceksiniz. Örneğin logoları, çorapları ve diğerlerini.

of offf offff, müthiş özellikler geliyor, pes 2014 fena yıkacak ortalığı...

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Video bayağı etkileyici...Gol pozisyonlarının, pasların,şut çekmenin, top fiziğinin bu denli gerçek futbola benzediği bir oyun yok zaten..Pes 2012 de kaleciler panter gibiydi..Sinir bozucu kurtarışlar bile yapabiliyorlardı..2013 te daha da düzeleceğine inanıyorum...

aynen ya...rakip kaleciler her 90a giden şutu kurtarıyolar, bizim kaleciler yerden sekerek gelen her tpu izliyor, malmal hatalar yapıyor...
    önce bu adaletsizliğe son verseler iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Kaleciler yıllardır aynı arkadaş, anlamıyorum ben bu adamları.

hacı bi dur bakalım iki video ile karar verme ;) yukarıdada yazdım hangi zorluk seviyesinde oynadıkları belli değil.
  • dusunuyorumda, keske bu sene pes oyunu cikmayip onumuzdeki sezonun sonunda yada onumuzdeki yaz direk yeni fox engine ile yapilmis pes 14 ciksaydi..

insandaki o merak, o sabirsizlikla satis rekorlari kirardi...
  • PES 2013 1. demo 25 Temmuz Çarşamba günü çıkıyor.

Demoda Almanya, İngiltere, Portekiz, İtalya, Santos FC, SC International, Fluminense ve Flamengo takımları olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 19 Temmuz 2012; 14:17:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Temmuz geldi kaçında gelir bu demo yine oyunu erkenden tanıtmaya başladılar böyle olunca beklemesi de zor oluyor.

muhetemelen temmuzun 15-inden sonra demo-1 gelir, az kaldı, ha gayret!

demo için 25 Temmuz kesinleşti

• quote:

PES 2013 1. demo 25 Temmuz Çarşamba günü çıkıyor.

Demoda Almanya, İngiltere, Portekiz, İtalya, Santos FC, SC International, Fluminense ve Flamengo takımları olacak.

iyi haber demonun erken çıkacak olması,
    kötü haber avrupa klüplerinin demoda bulunmaması, bu sene de jenkeyin yamalarıyla olurmu bişeler bilemiyorum...

• Deli gibi pesçi olmama rağmen, Pes12'den sonra bu sene cıkacak olan yeni oyundan hiç umudum yok :/ Pes 11 de oyna oyna baydı artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Deli gibi pesçi olmama rağmen, Pes12'den sonra bu sene cıkacak olan yeni oyundan hiç umudum yok :/ Pes 11 de oyna oyna baydı artık..

AYNEN, % 100 KATILIYORUM!!!... yeni oyun motoruyla pes 2014-ü beklemekten başka çare kalmadı!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Deli gibi pesçi olmama rağmen, Pes12'den sonra bu sene cıkacak olan yeni oyundan hiç umudum yok :/ Pes 11 de oyna oyna baydı artık..

aynen kardeş, pes11 oyunun dibiydi...
    pes12 rezaletti; ondan daha kötü olamaz diye umutluyum ben açıkçası....
  • herkese merhaba
    şu 2012 deki rezalet pas sistemi 2013 te değişecekmi.bununla ilgili bir bilgi var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.