Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

3 lisanslı Bundesliga takımı nedir ya? Neden lisans alamıyor bu Konami ?

Easports'a sormak lazım bu soruyu. Lisansları kapatmış.

İyi de ben anlamıyorum ki,KONAMI bu lisanları alamasın diye bazı takımlar için daha fazla mı para ödüyor yan,

EASPORTS'un Almanya ve İngiltere ligleri için lisans anlaşması gereği rakip firmalar lig lisansini alamiyor hatta Konami, İngiltere için 2, Almanya için 3 takımı lisanslı olarak oyuna koyabilecek. Daha fazla takımın lisansıni almasına EA müsade etmiyor.

kardeşim konamide başka futbolun sevildiği ülkelere kaysın örneğin türkiye ligi brezila ligi hiç fena olmaz ;)

Öyle yapmaya başladı zaten. PES 2013'de büyük olasılıkla Brezilya ve Arjantin ligi lisanslı olacak.

türkiye ligi zor gibi ama ben bu sene türkçe spiker sürprizi bekliyorum konami-den!...

• Arkadaşlar online masterlig de nasıl yenilikler olucak,onlinede hızlı maçlarda arama nasıl olucak,online hakkında bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim..Keşke daha yakından oyuncular bulsa otamatik olarak ve hep kendi düzeyimizde falan gelse rakip..Ben 20 mb hızda internet kullandığım halde neler yaşamıştım,modemi dahi değiştirttim sürekli atmalar oluyordu bilir burdaki bazı arkadaşlar bir ara pes 12 konusu benim sorunla uğraşıyordu Şu anda pes 11 oynuyorum hiç atma falan olmadı arada çok uzakdan rakip gelince sıkıntı oluyor oyun geriden geliyor..İnş pes 2013 online sorunsuz olur,online hakında bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Son video güzel, baya birşey eklenmiş.Defans kötü gözüküyor.Animasyon işi yeni nesilde yeni motorla çözülürse pes kendini kanıtlar.2013 te kendini oynatacak bir oyun fakat gerçekten sıkılmaya başladık bu oyun motorundan.

EMRE SENİ BURDA GÖRMEK GÜZEL DOSTUM,UTKUHAN İLE GÖRÜŞEMİYORUZ PSN DEN FLN ASKERE GİTMİŞ DİYE DUYDUM..PES 12 Yİ SATTIKDAN SONRA FİFA OYNAMISTIM BİLİYORSUN,İNAN 1 AY YA OYNADIM YA OYNAMADIM HİÇ ZEVK ALAMADIM TAMAM GERÇEKCİ AMA PES'İN VERDİĞİ KEYFİ,HEYCANI BANA HİÇ VEREMEDİ,BELKİ YILLARIN PES'CİSİ OLDUĞUM İÇİNDİR,DOSTUM İNAN PESİ O KADAR ÇOK ÖZLEDİM Kİ ANLATAMAM ACAYİP BİR HEYCANLA BEKLIYORUM YENİ OYUNU..İNŞ YİNE BURDA TURNUVALAR DÜZENLERİZ ÇOK KEYİFLİ OLUYORDU SAYGILAR KİB GÖRÜŞÜRÜZ..

Merhaba dostum ben geldim KARSTA kısa dönem askerlik yapıyorum pek görüşemiyoruz o yüzden ama pesin videolarına baktım süper görünüyor valla sırf pes için nisanda askere gittimki eylülde oyunu alayım:) allahın izniyle 17 eylülde askerliğim bitiyor arkadaşlar sizi çok özledim gerçektende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

Son video güzel, baya birşey eklenmiş.Defans kötü gözüküyor.Animasyon işi yeni nesilde yeni motorla çözülürse pes kendini kanıtlar.2013 te kendini oynatacak bir oyun fakat gerçekten sıkılmaya başladık bu oyun motorundan.

EMRE SENİ BURDA GÖRMEK GÜZEL DOSTUM,UTKUHAN İLE GÖRÜŞEMİYORUZ PSN DEN FLN ASKERE GİTMİŞ DİYE DUYDUM..PES 12 Yİ SATTIKDAN SONRA FİFA OYNAMISTIM BİLİYORSUN,İNAN 1 AY YA OYNADIM YA OYNAMADIM HİÇ ZEVK ALAMADIM TAMAM GERÇEKCİ AMA PES'İN VERDİĞİ KEYFİ,HEYCANI BANA HİÇ VEREMEDİ,BELKİ YILLARIN PES'CİSİ OLDUĞUM İÇİNDİR,DOSTUM İNAN PESİ O KADAR ÇOK ÖZLEDİM Kİ ANLATAMAM ACAYİP BİR HEYCANLA BEKLIYORUM YENİ OYUNU..İNŞ YİNE BURDA TURNUVALAR DÜZENLERİZ ÇOK KEYİFLİ OLUYORDU SAYGILAR KİB GÖRÜŞÜRÜZ..

Merhaba dostum ben geldim KARSTA kısa dönem askerlik yapıyorum pek görüşemiyoruz o yüzden ama pesin videolarına baktım süper görünüyor valla sırf pes için nisanda askere gittimki eylülde oyunu alayım:) allahın izniyle 17 eylülde askerliğim bitiyor arkadaşlar sizi çok özledim gerçektende.

Merhaba utkuhan, ben de askerliği seneye yapcam büyük ihtimal, senin gibi pese göre ayarlayabilirim bende askerliğimi.Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

Hayırlı teskereler dostum,en azından kısa dönem yapıyorsun,sağ salim gelmen dileğiyle görüşürüz inş,yine pes turnuvaları atarız inş,pes 13 u buyuk bir umutla beklıyorum pes 12 yi sattıkdan sonra bır daha almadım pes 11 oynuyorum 1 aydır,13 u beklıyorum artık bu arada ben askerlık olayını kalbimdeki rahatsızlık yüzünden halletim valla direk bildiğn cürük verdiler bana..Çürük hoş bir tabir değil gerçi ama ne yapalım allah böyle kalbi sıkıntılı yaratmış işte,en azından askerlik yapmadık sağlıcakla kal allaha emanet ol..

• quote:

Arkadaşlar online masterlig de nasıl yenilikler olucak,onlinede hızlı maçlarda arama nasıl olucak,online hakkında bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim..Keşke daha yakından oyuncular bulsa otamatik olarak ve hep kendi düzeyimizde falan gelse rakip..Ben 20 mb hızda internet kullandığım halde neler yaşamıştım,modemi dahi değiştirttim sürekli atmalar oluyordu bilir burdaki bazı arkadaşlar bir ara pes 12 konusu benim sorunla uğraşıyordu Şu anda pes 11 oynuyorum hiç atma falan olmadı arada çok uzakdan rakip gelince sıkıntı oluyor oyun geriden geliyor..İnş pes 2013 online sorunsuz olur,online hakında bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum

Selam dostum; inşallah bu sene sorunsuz bi online deneyimi bizi bekler,
    belki bu metin biraz merakını giderir,,,,,,,,,,,,,
    ( turkcespiker.com-dan alıntıdır )

Öncelikle henüz PES 2013 oyununun yapım aşamasında olduğunu ve çıkmasına 3-4 aylık bir süre olduğunu hatırlatalım. Dolayısı ile bu vereceğimiz bilgiler, KONAMI tarafından açıklanan ön bilgilerdir. Ayrıntılar ise önümüzdeki günlerde belli olacaktır.

Performans Antrenmanları:

Training yani antrenman bölümleri PES serilerinin en popüler bölümleridir. PES 2013'deki yeni kontrol sistemine alışmak ve uzmanlaşmak için antrenman bölümleri hayati önem taşımaktadır. PES 2013 antrenman menüsünde sizlere yardımcı olacak manuel pas, manuel şut gibi yeni özellikleri öğretecek klavuzlar bulunmaktadır. Ayrıca topsuz alandaki oyuncu kontrolleri, usta top sürüş ve kaleci aşırtma gibi konularda antrenman bölümleri sizlere faydalı olacaktır. PES 2013 çıktığında oyuncu antrenman menüsünde bi hayli vakit geçireceğiz anlaşılan.

Futbol Yaşamı:

PES 2012 ile birlikte sunulan futbol yaşamı, aslında oyunun popüler modları olan, analig, efsane ol ve analig online gibi modları bir arada bulunduran bir bölümdür.
    Tüm bu bölümler PES 2013'de daha da geliştirildi.

Takımınızın performansını, kazandığınız paralarla, takımın eksiklerini giderecek özel antrenörler alarak arttırabilirsiniz.

Transferler ise artık daha detaylı olacak. Örneğin, bir transferin neden gerçekşelmediğini bir çok sebeple birlikte daha detaylı olarak öğrenebileceksiniz.

Oyuncular artık bazı anahtar konularda sizden güvence isteyecek ya da güven tazeleme isteyecekler. Eğer oyuncunuz, aynı mevki için bir çok oyuncunun rekabet ettiği başka bir takıma gitmeye karar verirse, sizi yüzüstü bırakmış gibi olacağı için sizden özür dileyecek ve üzgün olduğunu göstrerecek. Bu özellikler efsane ol modunada taşınacak. Oyunculara geri bildirim verilen alanda, kadroya girebilmek için neler yapmaları gerektiği ile ilgili bilgiler verilen bölümler gelişmiş olacak.

Online:

Analig online yeni bir "rank" yani sıralama sistemine sahip olacak. Bu sıralamanın adı "Rival Ranking" yani "Rekabet Sıralaması" olacak ve hemen hemen aynı seviyedeki rakiplerin mücadele etmesini sağlayacak. Ayrıca oyunun topluluk bölümü tüm dünyadan tam 240 ayrı şehire bölünecek ve yerel oyuncular online olduklarında ayrıca gösterecek.

PES 2013'de myPES özelliği devam ediyor. myPES facebook senkronizasyonu ve özellikleri daha gelişmiş, daha detaylı olacak. Maç raporları, isabetli pas oranları, topa sahip olma oranlar vs gibi konularda daha detaylı olacak. Ayrıca her kullanıcının en golcü oyuncularının detaylı raporları olacak. Etkili koşuları, gol yolları gibi..Bu sonuçları da kullanıcılar facebook duvarlarına gönderebilecekler.....

• PES2014 için beklemeye geçtim şimdiden, fox engine ile fifa mifa kalmayacak ortada şu eski ve kısıtlı oyun motoruyla bile animasyon ve atmosfer dışında fifadan çok çok önde. ilk bilgilerde paylaşıldı 2014 ile ilgili yeni konsollar gelsede gelmesede 2014 yeni motoruyla çıkacak mevcut teknoloji için.

http://kitanamedia.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=5993
  • Konami: "PES 2013, Kesinlikle En İyisi Olacak"

Pro Evolution Soccer 2013'ün geliştirici ekibinin lideri Jon Murphy, Brezilya'daki bir etkinlikte resmi Playstation dergisine konuştu. Jon Murphy, Pro Evolution Soccer 2013 adına oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Murphy'e "En iyisi için mi çalışıyorsunuz?" sorusu sorulduğunda ekibin lideri, "Benim cevabımı istiyorsanız, kesinlikle şimdiye kadar yapılanların en iyisi olacak. Bu konudaki en büyük kozumuz da, oynanış özgürlüğünü en üst seviyeye kadar taşımamız." cevabını verdi.

Devamında Murphy, "Son birkaç yıldır geliştirici ekip olarak bir tarafa yüklenince, diğer taraflar düşük kalıyordu. Fakat bu sene hepsini dengede tutacağız." sözüyle birlikte oyunu bekleyenlere seslendi; "Oyunun yapısı ve kontrol seviyesi açısından endişe etmenize gerek yok."

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Konami_PES_2013_Kesinlikle_En_iyisi_Olacak-29455.htm

• arkadaşlar herkese merhaba.. bayadır forumdan uzak kaldım..iş güç vs. herkesi yeniden burada görmek güzel olmuş..UTKUHAN kardeş hayırlı tezkereler... inşallah sağ sağlim sevdiklerine kavuşursun...
    ORKUN BJk sanada helal olsun kardeşim, hep senin açtığın konular sayesinde bir araya geliyoz.. ONLİNE yi çoğu kişi bırakmış.. ama haklılar valla adamı kanser eder bu online. en kıl olduğum şey HİLE inşallah pes 13 te bi çaresini bulurlar şu bağlantıyı koparanların.. şuan 1. olan bi adam var LİONATLAS mıdır nedir. adam 350 maç yapmış 345 ini kazanmış 2 malubiyeti var..bu kadar şerefsizlik olmazki yenildikleri her maç bağlantıyı yavaşlatıp kaçıyolar..bunun gibiler.. ben hala herşeye ragmen oynuyorum oyunu.. bişeyi merak ediyorum KONAMİ bağlantıyı yavaşlatan tarafı tespit edemiyomu ki maçı iptal ediyo onu anlamıyorum..çokmu zor bu..yavaşlatan tarafı hükmen malup say oldu bitti bak bidaha yapabiliyolarmı..pes 13 ten tek beklentim bu yönde... bu konuyla ilgili bi habere rastlayan olursa bize haber versin....

• quote:

Orijinalden alıntı: rockey0005

arkadaşlar herkese merhaba.. bayadır forumdan uzak kaldım..iş güç vs. herkesi yeniden burada görmek güzel olmuş..UTKUHAN kardeş hayırlı tezkereler... inşallah sağ sağlim sevdiklerine kavuşursun...
    ORKUN BJk sanada helal olsun kardeşim, hep senin açtığın konular sayesinde bir araya geliyoz.. ONLİNE yi çoğu kişi bırakmış.. ama haklılar valla adamı kanser eder bu online. en kıl olduğum şey HİLE inşallah pes 13 te bi çaresini bulurlar şu bağlantıyı koparanların.. şuan 1. olan bi adam var LİONATLAS mıdır nedir. adam 350 maç yapmış 345 ini kazanmış 2 malubiyeti var..bu kadar şerefsizlik olmazki yenildikleri her maç bağlantıyı yavaşlatıp kaçıyolar..bunun gibiler.. ben hala herşeye ragmen oynuyorum oyunu.. bişeyi merak ediyorum KONAMİ bağlantıyı yavaşlatan tarafı tespit edemiyomu ki maçı iptal ediyo onu anlamıyorum..çokmu zor bu..yavaşlatan tarafı hükmen malup say oldu bitti bak bidaha yapabiliyolarmı..pes 13 ten tek beklentim bu yönde... bu konuyla ilgili bi habere rastlayan olursa bize haber versin....

@rockey0005 online konusunda haklısın. PES 2012'de hic online oynamadım desem yeridir. Hile olayı tavan yaptı bu sene. Yapımcı bu hilelerin farkında olduklarını ve çözüm üreteceklerini söyledi. Görmeden inanmam. Ayrıca online modlarda güzel değişiklikler bizi bekliyor. Bu sene OML'ye getirelecek maaş sınırlaması da bunlardan biri. Bu sayede rüya takım kurmak imkansız olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockey0005

arkadaşlar herkese merhaba.. bayadır forumdan uzak kaldım..iş güç vs. herkesi yeniden burada görmek güzel olmuş..UTKUHAN kardeş hayırlı tezkereler... inşallah sağ sağlim sevdiklerine kavuşursun...

@rockey0005 online konusunda haklısın. PES 2012'de hic online oynamadım desem yeridir. Hile olayı tavan yaptı bu sene. Yapımcı bu hilelerin farkında olduklarını ve çözüm üreteceklerini söyledi. Görmeden inanmam. Ayrıca online modlarda güzel değişiklikler bizi bekliyor. Bu sene OML'ye getirelecek maaş sınırlaması da bunlardan biri. Bu sayede rüya takım kurmak imkansız olacak.

ben de pes 2011 online-a devam etmekteyim hala... benim de tek temennim pes 2013-ün hem oynanabilirlik, hem de online online tecrübesi açısından doyurucu olması. turnuvalarla ilgili merak ettiğim bi konu var; son 16-ya kaldığımızda elemeler başladıktan sonra maçlar neden tek maç (5'er dk.lık) yerine çift maç eliminasyon usülü olmuyo acaba, daha zevkli ve heyecanlı olmaz mıydı sizce de?... 2011 -2012 online-da tek maçtı. Umarım en azından şamp. ligi ve lib. kupasında şu elemeleri deplasmanlı çift maça çevirirler ( deplasman golü bile elemede geçerli olucak şekilde ).. ben merakla bunu bekliyorum!... Ayrıca 2'ye 2 ranking maç yapılabilirken neden 2'ye 2 online turnuva maçları olmuyo?... bu iki konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.....

• yarın pes 2013 ile ilgili yeni bir video gelecekmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

yarın pes 2013 ile ilgili yeni bir video gelecekmiş...

Umarım Demo tarihi de belli olur.
  • quote:

quote:

Umarım Demo tarihi de belli olur.

yabancı sitelerin forumlarında konuşulan söylentilere göre demo tarihi 25 temmuz gibi gözüküyor...
  • quote:

videodan haber varmı aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

quote:

videodan haber varmı aceba?

Türkiye saatiyle 14.00' te yayınlanacakmış ( Muhtemelen ya oyun içi video görüntüleri ya da oyun modlarıyla ilgili olması bekleniyor )...
  • quote:

Hızlı davranmışsın orkun kardeş! :) ...

OYUN ŞAKA MAKA SÜPER OLACAĞA BENZİYOR BU ARADA
    ( HEM OYNANIŞ , HEM MODLAR , HEM DE ONLİNE OLARAK ) ...

• Keske Konami PES 13 u Fox Engine oyun motoruyla uretseymis diyorum bu haberden sonra.

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

Bugun gelen yeni haberden sonra artık elimizde somut veriler var

Pes 2013'ü beklerken, Pes 2014 ile ilgili heyecan verici bilgiler, oyunun forumlarından geldi. Buna göre oyun tamamen farklı bir motor olan Fox grafik motorunu kullanacak. Bu motoru tam olarak yeni nesil olarak niteleyebiliriz. Hatta ilk ortaya çıktığında gerçekle ayırt etmenin zor olduğu konuşuluyordu. Yani sunabilecekleri gerçekten şimdiden bizleri heyecanlandırmaya yetiyor.

Tabi bununla da sınırlı değil.

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

*3. Formalar da oyuna dahil edilecek.
    *Düzenlenebilir kamera yapısı oyunda bulunacak
    * Kar yağışı olacak.
    *Formaların her tarafını kendiniz düzenleyebileceksiniz. Örneğin logoları, çorapları ve diğerlerini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl supriz 2014 te oyun moturu degişcek çok gerçeçi olcakmıs bakalım görcez...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.