Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video başarılı pekçok yenilik var gibi görünüyor. ilk kez pesden umutlu değildim bu seferde adam gibi bir oyun yapacaklar gbi görünüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

asıl supriz 2014 te oyun moturu degişcek çok gerçeçi olcakmıs bakalım görcez...

Evet asil Buyuk bomba PES 2014 cigir acacagi soyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 2013'le ilgili 2. video yarın yayınlanacakmış...
  • Bakalım heyecanla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni video ;

http://www.youtube.com/watch?v=mD5ReUf0eAQ&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 17 Temmuz 2012; 14:12:09 >
  • yeni video

• manuel şut ve pas olayı başarılı görünüyor ancak burda kalecilere buyuk ıs duduyor bence. cunku elımız alıstıgınde manuel olarak koseye lahm gibi yapıştıracağımızdan suphem yok. umarım kalecılerı adam akıllı elden gecırmıslerdır. videodaki kalecilere bakıp biir yorum yapmak yersız olur cunku hangi zorluk seviyesinde oynandıgı bellı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 17 Temmuz 2012; 14:18:53 >
  • Yeni videoda oyun mekaniği çok iyi gözüküyor.
    Paslarda ve şutlarda oka ne gerek vardı anlamadım.
  • oyun mükemmel görünüyor zaten bi tek ronaldo için bile oynarım bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Yeni videoda oyun mekaniği çok iyi gözüküyor.

ok işi ve futbolcu altında şut atarken çıkan ışık gerçekten gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

muhtemelen kaldırılıyordur o ayarlardan. oyun atmosferının ıcıne edıyoır gercekten :)
  • Arkadaşın belirttiği gibi kaleciler kilit rol oynayacak gibi. İşi çözen gol üstüne gol atabilir. Bence ciddi bir risk almış Konami. Ama oyun tarzı tam istediğim gibi, havadan manuel paslar atabilmek özellikle. Bir de havadan paslarda top fiziğini çok değiştirmişler ve top çok süzülüyor gibi geldi bana. Bakalım demoda her şey netleşir artık.

• yine ayni tirt oyun olacak

her yonuyle belli

tam vuracaklari zaman cgi oluyor, bizde yiyoruz..

neyse farkettinizmi bilmiyorum ama atilan goller euro 12de atilmis goller, aynilarini atmaya calismislar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

yine ayni tirt oyun olacak

her yonuyle belli

tam vuracaklari zaman cgi oluyor, bizde yiyoruz..

neyse farkettinizmi bilmiyorum ama atilan goller euro 12de atilmis goller, aynilarini atmaya calismislar.

Ve %70 ini başaramamışlar. Oyunu programlayan adamlar aynı golü atamıyor ne kadar komik. Sadece ilk üç gol aynıydı.

Bu oyundan bu nesilde bir şey olmaz boşuna beklemeyin. Gelecek nesile artık. Fanboyluğada lüzum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

arkadaşlar ben o ok olayının oyun içerisinde olduğunu sanmıyorum; videoya dikkatli bakarsanız her zaman çıkmıyor o yön göstergesi sadece can alıcı noktalarda video hazırlanırken bilgilendirme amaçlı koyulmuş olmalı. öyle olmasa bile kaldırılabilir olacağına eminim.

ayrıca oyunu kötü eleştirenlerin aksine ben oyundan gayet memnunum. bu 2011 içinde böyleydi 2012 içinde. sadece 2012 de şutlar çok zayıf kalmıştı ve her istediğimizde güzel şutlar çıkaramıyorduk. inşallah yeni çıkan oyunda o da düzeltilmiştir video itibari ile gördüğüm 2013 te bu durum düzeltilmiş gibi görünüyor. eğer öyle ise süper olacak.

• Pas ve şutlar houşuma gitti. Şu kale fileleri sahalara göre biraz farklılık gösterse ne güzel olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

Pas ve şutlar houşuma gitti. Şu kale fileleri sahalara göre biraz farklılık gösterse ne güzel olur. :)

Evet çokta zor bir şey değildir bunu yapmak, altı üstü bir file yani ama neyseki bu hali bile süper. 2012'den önceki file neydi öyle eşi görülmemiş bir şekli vardı ve sert şutlarda 2 metre geriye uzuyordu. Şimdiki hali gerçeğe en yakın file sanırım
  • Bana oyun hızı fazla gibi geliyor.umarim bu videodaki oyun hızı final sürümünde olmaz ya da bu vide 0 oyun hızı ayarında değildir.

• DEMO ÇIKIŞI BELLİ Mİ ARKLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

DEMO ÇIKIŞI BELLİ Mİ ARKLAR

İlk demo Temmuzda diyorlardı ama aslı yok galiba
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.