Bildirim
PES 2013 (PS3 ANA KONU) (12. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: orkunbjk
quote:
Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs
Arkadaşlar pes 2013 ilk demosu eylül ayında çıkıcak diyorlar bu doğru mu,buradaki bazı arkadaşlar temmuz ayının 2. haftasında diyordu???
İlk demo Temmuz'un ikinci yarısında. İkinci demo ise Eylül'de çıkacak büyük olasılıkla.
http://winningelevenblog.com/blog/pes-2013-demo-set-for-july/
Demoyu indireceğim bakalım ama bu nesilde PES'i pek başarıllı bulmadım umarım bu oyunda kendilerini geliştirmişlerdir.
-
Konami: EA, Oynanışı Bu Sene Es Geçebilir
Nisan'dan bu yana Sony'nin başkan ve CEO'su konumunda olan Kazuo Hirai, bugün itibariyle yapılan kadro değişiklikleri sebebiyle görevinden ayrıldı.
Buna göre artık Sony'nin Japonya başkanı Hiroshi Kawano oldu. Kazuo Hirai ise halen üst düzey yöneticiler arasında part time bir yere sahip. Kendisinin yönetici olduğu zamanlarda yaşanan büyük krizler, bakalım yeni başkan ile birlikte çözüme ulaşabilecek mi? Merakla bekliyoruz.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_CEOsu_Kaz_Hirai_Gorevinden_Ayrildi-29151.htm
Bence bukadar emin olmamak gerek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Nisan'dan bu yana Sony'nin başkan ve CEO'su konumunda olan Kazuo Hirai, bugün itibariyle yapılan kadro değişiklikleri sebebiyle görevinden ayrıldı.
Buna göre artık Sony'nin Japonya başkanı Hiroshi Kawano oldu. Kazuo Hirai ise halen üst düzey yöneticiler arasında part time bir yere sahip. Kendisinin yönetici olduğu zamanlarda yaşanan büyük krizler, bakalım yeni başkan ile birlikte çözüme ulaşabilecek mi? Merakla bekliyoruz.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_CEOsu_Kaz_Hirai_Gorevinden_Ayrildi-29151.htm
Sanırım PS3'den yazdığın için haberleri karıştırdın
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Sanırım PS3'den yazdığın için haberleri karıştırdın
Cok pardon özür dilerim kardes haklisiniz haberleri corba yapmisim :) Asil haber buydu.
OPM'e konuşan PES 2013 takımının lideri Jon Murphy, Fifa ile ilgili farklı bir açıklamada bulunarak, EA'nın bu sene değişik özelliklere önem verebileceğine değindi.
Murphy, "Biz her zaman oynanışa odaklandık. Belki de EA bu sene oynanışta yeterince geliştiklerini düşünerek farklı noktalara odaklanacaklardır. Bu da yeni özellikler olabilir. Ancak PES serisini özel kılan şey oynanıştır ve biz her zaman buna odaklanmaya devam edeceğiz" sözleriyle oynanışın serideki öneminin altını çizdi.
Elbette her iki seri için de herhangi bir şeyin sonuna gelmek gibi bir durum mümkün değil. Sürekli değişen teknoloji, yeni fizikler, yeni grafikler ile birlikte oynanabilirlik seviyesi her zaman yukarı seviyelerde tutulmaya çalışılacaktır. Murphy'nin haklı olup olmadığını görmek için ise birkaç ay daha beklemek gerek.
BSC
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
PS3'ün 4.20 güncellemesi sayesinde PES'in option file yamasını tek tek yüklemek yerine tek seferde toplu olarak yükleyebiliyoruz artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
PS3'ün 4.20 güncellemesi sayesinde PES'in option file yamasını tek tek yüklemek yerine tek seferde toplu olarak yükleyebiliyoruz artık.
Sony den ise yarar denilebilecek bir güncelleme sonunda.
3 lisanslı Bundesliga takımı nedir ya? Neden lisans alamıyor bu Konami ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Revoltant
3 lisanslı Bundesliga takımı nedir ya? Neden lisans alamıyor bu Konami ?
Easports'a sormak lazım bu soruyu. Lisansları kapatmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
Sony den ise yarar denilebilecek bir güncelleme sonunda.
Ps3 türkce menü olacak.bugun yarin olur.4.20 ile oldumu dedim baktım ama olmamış.
Konami'nin GamesCom 2012 Listesi Belli Oldu
E3 2012 heyecanını daha yeni yeni üzerimizden atmışken oyun sektörünün en önemli fuarlarından biri olan GamesCom'un ayak sesleri duyulmaya başladı. Fuar tarihi yaklaştıkça fuara katılacak firmaların listeleri de yavaş yavaş karşımıza çıkıyor.
işte fuarda boy gösterecek olan firmalardan Konami, GamesCom 2012'de göstereceği oyunların listesini paylaştı. Listeye baktığımızda firmanın az ama oldukça iddialı oyunlar ile fuarda yer alacağını görüyoruz. 15 - 19 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan fuarda, konami'nin göstereceği oyunlar şu şekilde ;
- Metal Gear Rising: Revengeance
- PES 2013
- Castlevania: Lords of Shadow
- Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Konaminin_GamesCom_2012_Listesi_Belli_Oldu-29192.htm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
İyi de ben anlamıyorum ki,KONAMI bu lisanları alamasın diye bazı takımlar için daha fazla mı para ödüyor yan, -
quote:
quote:
quote:
İyi de ben anlamıyorum ki,KONAMI bu lisanları alamasın diye bazı takımlar için daha fazla mı para ödüyor yan,
EASPORTS'un Almanya ve İngiltere ligleri için lisans anlaşması gereği rakip firmalar lig lisansini alamiyor hatta Konami, İngiltere için 2, Almanya için 3 takımı lisanslı olarak oyuna koyabilecek. Daha fazla takımın lisansıni almasına EA müsade etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
İyi de ben anlamıyorum ki,KONAMI bu lisanları alamasın diye bazı takımlar için daha fazla mı para ödüyor yan,
EASPORTS'un Almanya ve İngiltere ligleri için lisans anlaşması gereği rakip firmalar lig lisansini alamiyor hatta Konami, İngiltere için 2, Almanya için 3 takımı lisanslı olarak oyuna koyabilecek. Daha fazla takımın lisansıni almasına EA müsade etmiyor.
Gereksiz saçmalıklar,olan bize oluyor
-
Arkadaşlar pes 2013 deki pas sistemi nasıl olucak bilgisi olan var mı?? pes 12 deki yardımlı yardımsız olayları çok kotuydu,kısacası 12 nin pas anlayısı berbattı,pes 11 dekine benzer daha gelişmiş bir şey yapsalar keşke,ve çıksın artık şu oyunun demosu,her gun bakıyorum yeni bir gelişmee varmı diye -
artık zalim spotçular meydana çıkarlar bekleriz 2 ay geldi gelecek diye gemi battı filan -
Temmuz geldi kaçında gelir bu demo yine oyunu erkenden tanıtmaya başladılar böyle olunca beklemesi de zor oluyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
kardeşim konamide başka futbolun sevildiği ülkelere kaysın örneğin türkiye ligi brezila ligi hiç fena olmaz ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: a.turkanoglu
quote:
quote:
quote:
quote:
kardeşim konamide başka futbolun sevildiği ülkelere kaysın örneğin türkiye ligi brezila ligi hiç fena olmaz ;)
Öyle yapmaya başladı zaten. PES 2013'de büyük olasılıkla Brezilya ve Arjantin ligi lisanslı olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
Temmuz geldi kaçında gelir bu demo yine oyunu erkenden tanıtmaya başladılar böyle olunca beklemesi de zor oluyor.
muhetemelen temmuzun 15-inden sonra demo-1 gelir, az kaldı, ha gayret!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X