Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erenn_34

quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

pesçi arkadaşlar nerelerdesiniz? ana konu çok ilgisiz kaldı bu sene

Buralardayız hocam, bu sene yeni motor beklentileri vardı herkezde olmayınca heyecan yaratmadı çoğu kişide, üstüne yeni videolarda 2012 ye çok benzer olmasıda cabası oldu. her sene olduğu gibi zevkle oynayacaz o ayrı tabi konami bir bugu düzeltemeyecek kadar vizyonsuz olsa bile dinamikleri yetiyo oyunun

hocam biz bu oyunu olduğu gibi seviyoruz ne yapalım kısmet 2014 'e artık

• Videoda beni etkileyen tek şey kızın güzelliği , aşırı derece sevimli bişey öyle tarif edilcek gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Videoda beni etkileyen tek şey kızın güzelliği , aşırı derece sevimli bişey öyle tarif edilcek gibi değil

Aynen tuhaf bir çekiciliği var

PES 2013 (PS3 ANA KONU)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

quote:

pesçi arkadaşlar nerelerdesiniz? ana konu çok ilgisiz kaldı bu sene

Buralardayız hocam, bu sene yeni motor beklentileri vardı herkezde olmayınca heyecan yaratmadı çoğu kişide, üstüne yeni videolarda 2012 ye çok benzer olmasıda cabası oldu. her sene olduğu gibi zevkle oynayacaz o ayrı tabi konami bir bugu düzeltemeyecek kadar vizyonsuz olsa bile dinamikleri yetiyo oyunun

hocam biz bu oyunu olduğu gibi seviyoruz ne yapalım kısmet 2014 'e artık

Aynen dostum inşallah.

• full manuel shooting muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 7 Haziran 2012; 20:17:20 >
  • Son video güzel, baya birşey eklenmiş.Defans kötü gözüküyor.Animasyon işi yeni nesilde yeni motorla çözülürse pes kendini kanıtlar.2013 te kendini oynatacak bir oyun fakat gerçekten sıkılmaya başladık bu oyun motorundan.
  • quote:

Ben pes 2012 'yi pcde oynuyorum zaman zaman yazarım gerek yapay zekası gerek taktik ayarlarının sahaya yansıması , gerek script gerekse pozisyon çeşitliliği bakımından tartışılamicak seviyede üst düzey bir oyun. Tek ve önemli bir eksikliği oyuncu kontrollerinin akıcı olmayışı zaten bundan dolayı insanlar 10dk oynayıp olmamış diyor halbuki 10 maç yapsa bu eksikliğe rağmen ne derece keyif verdiği görülebilir. 2013 için çok umutluyum gerçekten çünkü 2008'den beri onlarca büyük eksikliği ve saçmalıkları toparladılar son bir kaç şey kaldı onlarıda halletsinler tekrar pes forever.

pes 2012 tam bir çöp. Bulduğum oyun hatalarını görsen ağzın açık kalır. kaleci ve oyuncu karşşı karşıya kaldığı her pozisyonda kaleci açıyı bırakıyor adam aşağı doğru koşuyor ve boş kaleye topu yuvarlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Ben pes 2012 'yi pcde oynuyorum zaman zaman yazarım gerek yapay zekası gerek taktik ayarlarının sahaya yansıması , gerek script gerekse pozisyon çeşitliliği bakımından tartışılamicak seviyede üst düzey bir oyun. Tek ve önemli bir eksikliği oyuncu kontrollerinin akıcı olmayışı zaten bundan dolayı insanlar 10dk oynayıp olmamış diyor halbuki 10 maç yapsa bu eksikliğe rağmen ne derece keyif verdiği görülebilir. 2013 için çok umutluyum gerçekten çünkü 2008'den beri onlarca büyük eksikliği ve saçmalıkları toparladılar son bir kaç şey kaldı onlarıda halletsinler tekrar pes forever.

pes 2012 tam bir çöp. Bulduğum oyun hatalarını görsen ağzın açık kalır. kaleci ve oyuncu karşşı karşıya kaldığı her pozisyonda kaleci açıyı bırakıyor adam aşağı doğru koşuyor ve boş kaleye topu yuvarlıyor

valla hocam, bir sure deli gibi master league online oynadim..sirf transfer filan ayagina

ama hakkatten boyle sacma bir oyun olamaz :)

kimseye saygisizlik yapmak istemem, 30 yasindayim, issten beri oynarim

ama yani arkadas begenen nasil begeniyor anlamiyorum ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

full manuel shooting muhteşem

valla troll gibi olacak ama dayanamiycam...

yeni jenerasyon gelecek sene gelmiyecekse konami artik pes cikarmasin

yazik ya, insan valla uzuluyor

• quote:

bu videoyu baya beğedim. kalecinin kaleyı boşaltması gibi hataları giderirlerse başarılı bir oun olacaktır. Top fiziği yine mükemmel olmuş

• son video güzel....
  • PES 2013 demo büyük olasılıkla Temmuz'da geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

PES 2013 demo büyük olasılıkla Temmuz'da geliyor.

Hadi insallah pes almak istiyorum fakat bu yil fifa agir basiyor ): ilk defa fifa alicam sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://k41.kn3.net/516758EF9.png

Arjantin ligi olcakmış Türkiye ligini de koysalar keşke.Aslında bir çok ligin lisansını alabilirler uğraşsalar.Fifanın ambargo koyduklarını saymıyorum.En azından o ligleri oynamasak bile master ligde oyuncu çeşitliliği artar.

Dün xboxta pes2012 mlo oynadım gerçekten online harika şu an.Belki live kalitesinden kaynaklanıyordur.Animasyonlar göze batmasa oyun yapay zekası gerçekten kendini geliştiriyor.
  • Güzel haber. Brezilya ligi de kesin gibi PES 2013'de.

2013 MLO için istediklerim:
    Oyuncu form durumları PES2011'deki gibi olmalı.
    Yıldız transferleri yapmak 2011'deki gibi zor olmalı. 2012'de bir haftada Messi ve Ronaldo'yu transfer edebildik.
    MLO'da pas yardımı olmasın.
    Hile engellesin.
  • quote:

Güzel haber. Brezilya ligi de kesin gibi PES 2013'de.

Yıldız transferleri yapmak 2011'deki gibi zor olmalı. 2012'de bir haftada Messi ve Ronaldo'yu transfer edebildik.
    Hile engellesin.

Pes2011 manuel pas sistemi olmalı pas yardımı olayı tamamen kalkmalı bence.Full manual shooting diye gösterdikleri Ronaldo şutları, plaseler vs çok güzel gözüküyor.Paslarda manuel olursa çok iyi olur.
  • quote:

PES 2013 demo büyük olasılıkla Temmuz'da geliyor.

Demonun erken çıkması ve sağlam olması lazım. Hatta tam sürümün de Eylül başı gibi çıkarılması gerek. Piyasadaki eski konumunu tekrar elde etmek istiyorsa bunlar şart bence. Tabi oyunun oynanabilir olması şartıyla.
  • Copa Libertadores artık Master Lig içinde yer alacakmış. Bu demekki bir kaç tane Güney Amerika ligi oyunda olacak. Hem Avrupa hem de Güney Amerika takımlarının olduğu Master Lig fikri güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Güzel haber. Brezilya ligi de kesin gibi PES 2013'de.

Hile engellesin.

Pes2011 manuel pas sistemi olmalı pas yardımı olayı tamamen kalkmalı bence.Full manual shooting diye gösterdikleri Ronaldo şutları, plaseler vs çok güzel gözüküyor.Paslarda manuel olursa çok iyi olur.

hocam paslar manuel olacak diye açıklanmamışmıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

valla troll gibi olacak ama dayanamiycam...

yeni jenerasyon gelecek sene gelmiyecekse konami artik pes cikarmasin

yazik ya, insan valla uzuluyor

paslara bakıyorum da, ha kalasla adama vurmuşsun, ha adam kalas gibi topa vurmuş bi farkı yok 2006dan sonrasını pes fena bozdu biraz 2009 oynadım şimdi fifa ile kafam rahat
    hiç birinin fanı değilim beğendiğimi oynarım buda not olsun

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.