Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PES 2013 E3 trailer:

wuhuuu demo olucakmis...

abi adamlar bitik yaw, trailer diye koydugu seyin icerigine bakin, valla fifa mi pes mi degil de, en azindan birinden sıkılınca oynanabilir bir alternatif yapın, bu nedir ya...

şu an oyun için konuşmak için çok erken ama vizyon yok usta adamlarda, yaw çık bi ingilizce falan konuş, vitayada oyun yapmıyolarmış, yok aga yok, olmıyınca olmuyo demek ki

• Bizim seabas yeni nesil konsollar için yeni motor üzerinde çalışıyor olsa gerek.Fox engine falan yazmışlardı bi ara.
  • FIFABOYlar lütfen konuyu kirletmeyin...

@Gs_Emre bu videodaki yeni Lead Developer Kei Masuda.
    http://winningelevenblog.com/blog/pes-2013-introducing-kei-masuda/
  • Ps3 aldığımdan beri daha çok fifa oynayan biri olarak her oyunun eksiği olduğu gibi PESinde en büyük eksiği oyunculardaki kalaslık. İlk fifa oynadığımda ps3 de şaşırdım kendime yıllarca zulüm etmişim.(2009 ve 2010 yıllarında) Pesin önce oyun motorunu değiştirdiler orda bir batırdılar sonra 2009 da toparladılar bence biraz daha olsa, 2010 da tekrar dan alaşağı oldu. Paslar, oyuncu hareketleri, stadlardaki çeşitsizlik, kaleci saçmalamaları ve yapay zeka ilk aklıma gelen olumsuzlukları. Ama birde fifadaki be a pro modunu darmaduman eden become a legend modu var. Şampiyonlar ligi, uefa avrupa ligi gibi kozları var. Şu oyuncu animasyonlarındaki robotluk gitmediği sürece rayına oturamayacak bu oyun bana göre. Lisans olayı falan ıvır zıvır her sene hallediliyor belki ama bu durum şahsen can sıkıcı, bu oyunu para verip almama sebebim...
  • pes 2012'nin online'ı ne durumda, lag vs açısından fifa12 kadar akıcı oynanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

pes 2012'nin online'ı ne durumda, lag vs açısından fifa12 kadar akıcı oynanıyor mu ?

Hocam yillardir pes oynarim pes 11 neyse pes 12 de o online maclarda yarim sn gecikme suresi oluyor pas atarken sirf bu yuzden 3 ay dayanabildim sonra sattim fifa hakkinda bilgim yok olmadi bu yil fifaya gecicem ):

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcular çok benzemiş
    Hemen almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

yani simdi bakiyorum oyuna, pas vermeler, top surmeler, ortalar filan..ne bilim yani, bunlarmi simdi gercekci? :)

benimde en sevmediğim yönü bu. hiç estetik yok dediğin pas verme, şut çekme...vs de. tamam pozisyon çeşidi bilmem ne eyvallah güzelde, bu saçma hareketleri görünce gerçekçilik falan yalan oluyo maalesef. gerçi son video da paslaşmalar falan biraz iyileştirilmiş gibi inşallah daha da iyi olur. kalecilerde de gelişme var fifadaki kadar özgür olacaklar mı göreceğiz.en azından depar attığı görülüyo videoda :) bide tam 3:00 da yeşilli oyuncu topu kaptırdığı anda takım arkadaşının çizgide yardırışı nedir öyle ya sanki koşu yoluna uzun top atılmış gibi

• 1 e 1 'de topla oynama olayını iyi düşünmüşler sağ çek sola çek geri git felan futbol oyunlarında ki önemli eksiklerden biriydi bence aslında bu hareketler az çok vardı ama futbolun en basit top koruma hareketlerini 2'li 3'lü tuş kombinasyonlarına koyunca kullanılmıyordu .Yalnız videolarda bir hareket sonucunda sonraki işleme geçiş anında bir kopukluk görüyorum arada bağlıyıcı olması gereken animasyon yerine sanki küt diye bir geçiş oluyor tabi bu daha ilk örneklerden görüntüdür oyunun bitmiş halini görmek lazım.
  • E3 Trailer

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nnNmEtZMUH4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 5 Haziran 2012; 21:17:38 >
  • quote:

E3 Trailer

Video güzel animasyonlar hala yeterli seviyede değil ama gelişme var.Kalecinin oyun içinde bir zıplamam animasyonu var hala felaket.Oyun gerçekçi dengeli ve onlineı güzel olursa kendini oynatır her sene olduğu gibi yine alıp oynıycaz orası ayrı ama daha çok gelişme bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

E3 Trailer

Video güzel animasyonlar hala yeterli seviyede değil ama gelişme var.Kalecinin oyun içinde bir zıplamam animasyonu var hala felaket.Oyun gerçekçi dengeli ve onlineı güzel olursa kendini oynatır her sene olduğu gibi yine alıp oynıycaz orası ayrı ama daha çok gelişme bekliyoruz.

Oyun motoru değişmediği sürece animasyonlar istediğimiz gibi olmayacak. Seabass şuan FOX engine ile yeni PES oyunu yapıyor. bu sebeple PES 2013'de başka bir lead developer var.

• Bu adamlarda ya vizyon yok ya da programlama bilgileri zayıf. O kadar bariz saçmalıklar var ki, bunları düzeltememek ancak beceriksizlik göstergesidir. Oynanabilirliği de geçtim. Pazarlama kötü, sunum kötü, yamalarla destek kötü, yapmaları gereken en basit yenilikleri dahi yapamıyorlar. Özellikle güçlü oldukları yanları kendi elleriyle yok etmede üstlerine yok. Misal Ana Lig Online!

Daha verecek sürüyle örnek var. Aynı zamanda eğer bir yapımcı "Ps3'te kaybettiğimiz üstünlüğü yeni nesilde geri alacağız." gibi salakça bir cümle kuruyorsa zaten Konami'yi silmek gerek. Üstünlüğün kaybedildiğini ilan etmek ayrı bir saçmalık, Ps3'ü gözden çıkarmış gibi konuşmak daha da bir saçma.
  • quote:

E3 Trailer

53. saniye komik olmuş.
  • Demo bu sene erken çıkabilirmiş...

•  PES 2013 (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 5 Haziran 2012; 22:41:05 >
  • PES 2013'ü merak ediyorum bakalım ne yenilikler getirecek....
  • Motor değişsin artık adamların suratları donuk futbol oyunu değil sirk kendi oyuncunuzu kurarken maske bile takabiliyorsunuz bu olay
    benim için kötü oldu beğenmedim online da adamlar kafasına maske takıyor
    Vallahi Fifa 13 gameplay izledim o daha iyi geldi
  • quote:

E3 Trailer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

Skorboard aynı, goruntu aynı, yine ayni pes.. :/ Bu sefer hic hevesim yok, hele pes 12'den sonra iyice sogudum oyundan. Bari Pes13'te farkli biseyler olsa keske,renk paleti degisse mesela. Animasyonlar falan degisse ya da en azindan Pes11'de ki pas sistemi geri gelse.. Simdilik Pes 11'le devam yine,online serverlari kapanana kadar master lig online :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.