Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köklere dönüş olacak derken umarım PES6'yı kastediyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Ben hala 2011 oynuyorum 2013 çıksın beğenirsem direk gidip alıcam Çıkış tarihini bilen varmı ?

aynen kardeş pes 12 yi demosunu oynadım rezalet herkes messi full sürümü olanlara sordum ordada aynı muhabbet
    bakalım bende almayı düşünüyorum pes 13 ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Ben hala 2011 oynuyorum 2013 çıksın beğenirsem direk gidip alıcam Çıkış tarihini bilen varmı ?

aynen kardeş pes 12 yi demosunu oynadım rezalet herkes messi full sürümü olanlara sordum ordada aynı muhabbet

Bende 2012 yok ama kuzenlerde var pes12 sadece beğenmediğim nokta 45 metreden frikik atması kolay ilk oynayışımda 40 metreden daniel alvesle sallamıştım ama paslaşmaları çok iyi gerçekçi 2013 çıksında direk gidip alıcam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

quote:

Bende 2012 yok ama kuzenlerde var pes12 sadece beğenmediğim nokta 45 metreden frikik atması kolay ilk oynayışımda 40 metreden daniel alvesle sallamıştım ama paslaşmaları çok iyi gerçekçi 2013 çıksında direk gidip alıcam.

bende alcam çıktığı zaman pes i özledim

• Pes bu sene akın akın geliyor bence..

PS2 de pes oyunları açılmadan önce animasyonlar çıkardı ya, hatırlıyor musunuz?.. Bence bu adamlar kafaya koymuş, o gerçekciliği sunacaklar bu sene..

Fifa karşısıında çok ezildiler, 2008 den beridir bu böyle.. Artık yeni bir değişim gerekiyordu zaten... Ama gerçekten de fifa şu anda kat be kat önde..

Hayırlısı bakalım.. Eski bir pesci olarak, hemen dönmek isterim pese..
  • Her sene Konami şunu yaptık bunu yaptık diye geliyor fos çıkıyor, bu senede farklı olmayacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

Her sene Konami şunu yaptık bunu yaptık diye geliyor fos çıkıyor, bu senede farklı olmayacak bence.

• arkadaslar ben 2012 online oynuyordum ve alırsam pes 2013 ü online oynamak icin alırım.ps3 pes 2012 online beni oyundan soguttun hileler almıs basını gitmis server lag 20mb sınırsız superonline fıs kalıyor cıldırdım.ben hemen almıcam beklicem eger konamı servera hakım olamıcaksa hayatta almıcam bıktım bu kopmalardan dusmelerden hılecılerden.diger bir sacmalıkta liglerin lisanları olmayısı ve superligin olmaması bunlar düzelirse verdigim paraya gram acımam alırım orjinalını aksi takdirde konami kendine ii baksın... hepinize hayırlı günler.
  • PES 2012 ,2011'e göre bariz bir şekilde daha iyiydi.
    Lisansıda problem etmiyorum yeter ki düzgün bir oyunla karşımıza çıksınlar.
    İyide olsa kötüde eş,dost pes oynuyor.
  • haydi yawrum konami bastır bu sene bı atılım yaptın pes 2012 ile , ıyıce gelıstır su oyunu eskısı gıbı yıne ezeceksın fıfayı
  • valla demo gelmeden ne konuşsak boş.her sene oyunun üzerine yenilik katıyorlar ama bi önceki serinin en güzel yönlerini de bozuyorlar böylede aptalca bir durum var ortada.inşAllah bu sene 2012nin üzerine çok daha gelişmiş bir oyun olur.pes beni her zaman heyecanlandırmıştır,onun ölüsü bile yeter
  • Oyunun kapalı tanıtımı ilk kez sao paolo'da yapılıyor. Bir çok dergi ve sayfa editörleri davet edilmiş şimdilik görsel manada bir şey göremicek olsak bile oyunu oynayıp test edicek olanların yorumlarını merakla bekliyorum. Bu arada neden Brezilya'da yapılıyor bu tanıtım Pes 2013'te lisanslı Brezilya ligi mi olucak sorusu sorulmuş , bilgilerin E3 'te açıklanıcağını söylemişler. Büyük bir ihtimal olucaktır bana öyle geliyor

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 10 Mayıs 2012; 14:29:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Oyunun kapalı tanıtımı ilk kez sao paolo'da yapılıyor. Bir çok dergi ve sayfa editörleri davet edilmiş şimdilik görsel manada bir şey göremicek olsak bile oyunu oynayıp test edicek olanların yorumlarını merakla bekliyorum. Bu arada neden Brezilya'da yapılıyor bu tanıtım Pes 2013'te lisanslı Brezilya ligi mi olucak sorusu sorulmuş , bilgilerin E3 'te açıklanıcağını söylemişler. Büyük bir ihtimal olucaktır bana öyle geliyor

Konami Güney Amerika'ya ağırlık veriyor 2 yıldır. Bunun meyvelerini toplamaya başladı. Güney Amerika Satışları 1 milyonu geçmiş. Benim de tahminim Brezilya Liginin oyuna ekleneceği yönünde. Umarım Lisanssız da olsa bir sürü Avrupa ligini eklerler oyuna.
  • Bu ayın sonunda ambargo kalkıyomuş, fotodaki elemanların ifadesinden anlaşılacağı üzere PES sallayacak bu sene

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbbSS63 -- 10 Mayıs 2012; 19:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

Bu ayın sonunda ambargo kalkıyomuş, fotodaki elemanların ifadesinden anlaşılacağı üzere PES sallayacak bu sene

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

İnşallah ben de FIFA'nın yanına PES'i almak isterim, bu sene almıştım ama dayanamayıp satmıştım, inşallah güzel olur bu sene

• Pes 11'in pas sistemini ve master lig online sistemini geri getirsinler bana yeter..
  • EA Sports'a kaptırdıklarını geri almazsan senden birşey olmaz PES... 2008'den sonra hiç oynamadım. bari bu sene düzelt!
  • Her yıl daha da kalite artıyor, bu yıl da manuel şut sayesinde 1e 1 de PES12 gibi goller kaçırmıcaz demek ki...

Demo ağustosun son haftası ile eylülün ilk haftası arası gelir tahminimce...
  • quote:

Adam from WENB
    Just popped in to say hi

Brazil is awesome, PES has gone down very well.

I know you have many things you want me to say, but you know I can't, especially while I'm here. Embargo is end of the month, but when I'm back in the UK next week I'll try and help you understand improvements in usual ways.

I'll end by saying the press loved pretty much all the improved and new elements in the game, but the love for manual shooting (normal shooting is improved too), the new tackling system and Player ID were the ones that were mentioned first.

One from me is something you fans will understand, I never ever ever had to press super cancel once. It really is free Fingers crossed Konami don't change it!

OK, have a nice evening, I'll speak to you soon.

Winning Eleven Blog'dan Adam'dan PES2013 yorumları.
    Super Cancel'ın iptal olması iyi mi olmuş göreceğiz.

• yıl 2013 hala pesten birseyler bekleyenler var. vitadaki Fifa Football oynadıktan sonra daha iyi anladım.biz şimdiye kadar futbol oyunu oynamamisiz. ps2 yılları dahil.pes her yıl birşeyleri degistiredursun Fifa her gecen oyunun üstüne koymaya devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.