Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık ya nerden nereye.Konami ve pes'in yaşadığı düşüş ibretlik.Hiçbirşey yapmayıp pes 6'yı her sene yeni kadrolarla çıkarsa bile daha iyi yapardı.Kesin başka işler dönüyor yoksa her sene gittikçe daha rezalet oyun yapmanın açıklaması yok
  • Her sene alıştığımız gibi, FIFABOYlar basmış burayı.
  • PES 2013 promises revolutionary features and unprecedented levels of control.

PES FullControl (PES FC)
    Player ID
    ProActive AI

http://www.gamer4eva.com/2012/04/pes-2013-promises-revolutionary.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Her sene alıştığımız gibi, FIFABOYlar basmış burayı.

Neden bu kadar peşin hükümlü, oyunun kötü olmak zorunda oluşuna şartlanmış yorumlar yapılıyor acaba hep?
  • Pese kin duymak moda haline geldi..Bazıları hala momentiumdan kafayı yemeye, taktikal defans saçmalığı ile bir tarafını yırtarak defans yapmaya, hatalı oyun fizik motoruyla internette alay konusu olan ve adeta birbirini taciz eden futbolcuları izlemeye devam etsin..Momentium saçmalığı ile ,yenileceğini bile bile oyunu oynamaya devam etmek, taktikal defansın açık vereceğini,rakibin alay ede ede gol attacağını bile bile hala 2012 versiyonu berbat olan bir oyunu Pese tercih ettiğini söylemek, nasıl bir düşüncenin ürünüdür.!!!! Hadi acı çekmekten hoşlanıyorsun, momentium taktikal defansın verdiği acı hoşuna gidiyor ,anladık bunu..Pesle ne alıp veremediğin var!! Bazuka gibi şutlar pesde, adam gibi mantıklı defans anlayışı Pesde, top fiziği pesde, gol pozisyonu çeşitliliği Pesde.... Daha ortada doğru dürüst oyun içi video yokken, yazık bu sene daha geriye gitmiş diyenler, buraya gelip fanatiklik yapmasın..Onlar ,ne kadar yırtırınırsa yırtınsın, biz bu sene keyifle Pes 2012 'yi oynamaya devam ettik.. Pes 2013'e devam edeceğiz...Buraya Pesle ilgili bilgi, video ve paylaşımları ekleyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 11 Mayıs 2012; 13:25:48 >

• Pro Evolution Soccer 2013'ün Olası Kapak Tasarımı

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Pro_Evolution_Soccer_2013un_Olasi_Kapak_Tasarimi-27839.htm

Sanirim bir cok oyun sever bu kapagin oldukca sade ve basit oldugunu soyliyecektir bu baglamda bende bu tip bir kapak beklemiyorum acikcasi, ama kapagi pekde önemsemiyorum daha cok PES 6 ruhunu yansitan yeni bir oyun bekliyoruz.

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

• Yeni SS

PES 2013 (PS3 ANA KONU)
  • Yeni SSler...

PES 2013 (PS3 ANA KONU) PES 2013 (PS3 ANA KONU)
     PES 2013 (PS3 ANA KONU)

• Brezilya'da yapılan playtest'in izlenimleri.

http://winningelevenblog.com/blog/wenb-pes-2013-playtest-impressions/
  • Dışarda ps oynamaya gittiğimizde arkadaşlarla hep pes oynarız.Evde fifa oynuyorum açıkçası ikisinde de saçmalıklar olmasına rağmen pes gerçekçilikten çok uzak.Pas verişler , şut çekişler , oyuncu koşuşları tamamen saçma sapan durumda.İnşallah düzeltirler de pes oynamaya tekrar başlarız evde.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_61462178/tm.htm

quote:

Team PES to use Fox Engine for next-gen Pro Evolution Soccer

Team PES senior producer Naoya Hatsumi has said at a recent Pro Evolution Soccer 2013 event in Brazil the series will use Kojima’s Fox Engine when it goes next-gen.

“What we are trying to do is we are going to win back the crown when it comes to the next generation,” Hatsumi said at the event. “That’s what we want to do, and to do this we need to have a new engine . That’s what we think.

“We have to use a new engine. Have you heard of the Fox Engine We are working very closely with them.”

Kaynak :

http://www.vg247.com/2012/05/30/team-pes-to-use-fox-engine-for-next-gen-pro-evolution-soccer/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PES 2013'ten İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı!

Eski günlerine dönmek adına büyük uğraşlarla karşımıza çıkan Pro Evolution Soccer serisi, yeni sezonda da ilk hedefi olarak rakibi FIFA'yı alt etmek istiyor. Ortaya çıkış aşamasında FIFA'dan erken davranan PES'in ekran görüntüleri ise bir hayli gecikmişti. Bugün itibariyle hasret sonlanıyor.

Pro Evolution Soccer 2013'ün ilk ekran görüntülerinde sahanın içerisine, oyuncu mücadelelerinin arasına dalıyoruz. Yayınlanan ekran görüntülerinde ilk dikkatimizi çeken şey ise, uğraşılmış fakat detaydan kaçınılmış yüz modellemeleri oluyor. PES serisi yeni sezonda da, rakibine nazaran daha gerçeğe benzer yüz modellemelerle karşımıza çıkacağa benziyor. 

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2013ten_ilk_Ekran_Goruntuleri_Yayinlandi-28256.htm

• normalde fifaciyim

ama deli gibi pes12 oynuyorum bu aralar, master league online sayesinde..

fakat bu oyunun futbolla yakindan uzaktan alakasi yok :)..hayatimda oynadigim en sacma oyun, resmen yabancilarin tabiri ile "broken"..

yani begenen nasil begeniyorum anlamiyorum valla :)

not:master league online modu harika, ben oynanistan bahsetmistim yukarida.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 30 Mayıs 2012; 22:22:53 >
  • valla üzülerek söylüyorum konami ps3ü kafasında bitirmiş gibi.o yüzden 2013,2012 den ufak tefek detaylar dışında çok farklı olmıcak gibi görünüyo..konamiden bir yetkilinin ''yeni nesilde ps3 de kaybettiğimiz tacı mızı tekrar alacağız''açıklaması bile bana göre ps3ü bitirdiklerinin işaretidir..
  • abi fanboyluk felan değilde yemin olsun sene 2009 tanıtımda ronaldo koşuyo sene olmuş 2013 hala ronaldo koşuyo herifler bundan bile vaz geçmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

normalde fifaciyim

fakat bu oyunun futbolla yakindan uzaktan alakasi yok :)..hayatimda oynadigim en sacma oyun, resmen yabancilarin tabiri ile "broken"..

Gerçeklik konusunda pes 2012 Fifa'nın önünde benim şahsi görüşüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

valla üzülerek söylüyorum konami ps3ü kafasında bitirmiş gibi.o yüzden 2013,2012 den ufak tefek detaylar dışında çok farklı olmıcak gibi görünüyo..konamiden bir yetkilinin ''yeni nesilde ps3 de kaybettiğimiz tacı mızı tekrar alacağız''açıklaması bile bana göre ps3ü bitirdiklerinin işaretidir..

aynen oyle hocam

gecenlerde oyunun daha ilk hallerini gosterdikleri toplantiya katilan kisinin yazisini okudum..

oyunu oynama sansi bulmus, yenilikleri yazmis fakat soyle bir cumlesi var

"takimlar sahaya ciktiginda hic bir degisiklik gormedim, hatta biraz hayal kirikligina ugradim, fakat oynadikca farki hisettim vs..."

bu bile 2-3 degisiklikle oyunu cikarticaklarini gosterir

ah bee, dogru duzgun futbol oyunu oynayamiyoruz ona yaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

normalde fifaciyim

Gerçeklik konusunda pes 2012 Fifa'nın önünde benim şahsi görüşüm.

saygi duyarim hocam

ama iste maalesef benim aklim almiyor :)

cok sacma bir oyun hocam ya, sirf top fizigi biraz farkli diye bu oyunada gercekci denmezki

yani simdi bakiyorum oyuna, pas vermeler, top surmeler, ortalar filan..ne bilim yani, bunlarmi simdi gercekci? :)

• PES 2013 E3 trailer:

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PES 2013 E3 trailer:

Elinize saglik ilk sayfaya ekledim insALLAH.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.