Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 2013 için 20 stadyum içeren bedava bir DLC olucakmış. Stadyumların hepsi ispanyol takımlarının statları.
  • Şimdiye kadarki video ve resimlerden hiç tatmin olmadım. Yenilik tabiki olacaktır ancak yeterli seviyede olurmu bekleyip görelim.
  • PES 2011 ve PES 2012'nin iyi yanlarının harmanlandığı bir oyun olursa yeni nesle kadar idare eder beni.
    PES 2011'deki muhteşem OML'yi saçma özellikler ekleyerek mahvetmişlerdi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps1 den beri oynarim bu oyunu herkes fifa oynarken ben pro evolotion soccer oynardim oynayanlar bilir roberto carlos sutlarini ama bu sefer fifa alacagim sanirim hic bir farklilik yok buda benii deli ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013'ü es geçeceğim gibime geliyor.
    Bunlarda nasıl bir yaratıcılık var ben anlamıyorum arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 6 Haziran 2012; 21:49:04 >
  • stadyumlar falan çok iyi olmuş... reklam panoları, taraftarlar. fifa 13'te pek yenilik yok gibi. konami umarım güzel bir şey yapar da oynayacak iki tane futbol oyunu olur.
  • Yeni nesil konsollar cıkmadan ne FIFA'dan ne de PES'den büyük yenilik beklemesin kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Yeni nesil konsollar cıkmadan ne FIFA'dan ne de PES'den büyük yenilik beklemesin kimse.

Yeni nesil konsol gelene kadar mevsim degisecek valla bi ciksada rahatlasak 2014 diye bir soylenti geziniyor ya hadi hayitlisi

• Bağlayıcı animasyon eksikliği var gibi hala. AI konusunda zaten 1 numarada bir hareketi bitirip sonrakine geçiş sırasındaki arada bir boşluk yaşanıyor, hafif bir donma ve küt diye bir geçiş tamda tarifi nasıl yapılır emin değilim. Yalnız dediğim gibi asıl önemli olan bir oyunu zevkli kılan şey AI dır bu konuda çok iyi yolda gidiyor,atmosfer 10 numara ışıklandırmalar başarılı,statlar güzel, kale filelerine hastayım zaten bakalım demoyu merakla bekliyorum. Olası bir erken demo ihtimali mi varmış ne, öyle bir şey okudum yazın çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 6 Haziran 2012; 22:14:46 >
  • Yıl oldu 2013,KONAMI hala oyunu grafik sanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Yıl oldu 2013,KONAMI hala oyunu grafik sanıyor

Yanlız oyunun grafikleri de iyi değil grafik motoru ve herşeyiyle sil baştan oyun yapmalı pes yapımcıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Yıl oldu 2013,KONAMI hala oyunu grafik sanıyor

Yanlız oyunun grafikleri de iyi değil grafik motoru ve herşeyiyle sil baştan oyun yapmalı pes yapımcıları.

Usta hala grafik yapıyor demedim ki,sanıyor dedim Oynanışı bi' kenara itmişler zaten,grafikler de her sene değişiyor bir garip,geçen sene bi' tane zombi Robinho vardı hatırlarsın belki

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bağlayıcı animasyon eksikliği var gibi hala. AI konusunda zaten 1 numarada bir hareketi bitirip sonrakine geçiş sırasındaki arada bir boşluk yaşanıyor, hafif bir donma ve küt diye bir geçiş tamda tarifi nasıl yapılır emin değilim. Yalnız dediğim gibi asıl önemli olan bir oyunu zevkli kılan şey AI dır bu konuda çok iyi yolda gidiyor,atmosfer 10 numara ışıklandırmalar başarılı,statlar güzel, kale filelerine hastayım zaten bakalım demoyu merakla bekliyorum. Olası bir erken demo ihtimali mi varmış ne, öyle bir şey okudum yazın çıkabilir.

Dediğin atlamayı biliyorum. Kastettiğim nokta da o zaten, adamlar beceremiyor. Konami'nin yetersiz altyapısı olduğunu pek sanmıyorum. Aynı zamanda şu rezalet spikeri ve en azından 2006'dan beri duyduğum Real Madrid tezahüratlarını değiştirseler keşke.
    Şutu uçan kafayla engelleme düşüncesi de iyiymiş, nasıl bir refleks ve sezgiyse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 6 Haziran 2012; 23:36:18 >

• Bir tek robinho mu çoğunda sorun var.Çimler de çok kötü.Winning eleven 10 gibi bir oyun yapamazlar artık.Bence eski oyunu yapan ekip farklıydı bunlar tamamen farklı.Adamlar bir efsane nasıl yok edilirmiş onu gösteriyor yazık.
  • Yav herşeyi anlarım en sevdiğim oyun, animasyonlar grafikler falan filan götürür bir sene daha eyvallah, ama bari şu oyun içindeki bugları düzeltin önce be kardeşim sonra geç kakanın ronaldonun hareketlerine. yeni gelen e3 videosunda 2012 deki koşarken ayağın tekleme sorunu devam ediyo, çokmu zor bunu düzetmek bu kadarmı malsınız arkadaş.
  • pesçi arkadaşlar nerelerdesiniz? ana konu çok ilgisiz kaldı bu sene
  • pes 2012 deki paslaşma utanç vericiydi.seneye 2011 deki paslaşma geri dönüyordu değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

pesçi arkadaşlar nerelerdesiniz? ana konu çok ilgisiz kaldı bu sene

Buralardayız hocam, bu sene yeni motor beklentileri vardı herkezde olmayınca heyecan yaratmadı çoğu kişide, üstüne yeni videolarda 2012 ye çok benzer olmasıda cabası oldu. her sene olduğu gibi zevkle oynayacaz o ayrı tabi konami bir bugu düzeltemeyecek kadar vizyonsuz olsa bile dinamikleri yetiyo oyunun

• Konaminin vizyonda gelişme var. Spiker seçimi çok başarılı olmuş.

3.31. sanıyedeki pozisyon beni tek heyecanlandıran kısım oldu. Şuan konuşmak için çok erken tabi. pes2011 pas sistemi gelse birde birkaç düzenleme yapılsa oyun adam olur bence. Çok fazla bir değişim beklememek lazım. Rakip oyundada fazla bir değişim yok sonuçta..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.