Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freekmichael

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Güzel haber. Brezilya ligi de kesin gibi PES 2013'de.

2013 MLO için istediklerim:
    Oyuncu form durumları PES2011'deki gibi olmalı.
    Yıldız transferleri yapmak 2011'deki gibi zor olmalı. 2012'de bir haftada Messi ve Ronaldo'yu transfer edebildik.
    MLO'da pas yardımı olmasın.
    Hile engellesin.

Pes2011 manuel pas sistemi olmalı pas yardımı olayı tamamen kalkmalı bence.Full manual shooting diye gösterdikleri Ronaldo şutları, plaseler vs çok güzel gözüküyor.Paslarda manuel olursa çok iyi olur.

hocam paslar manuel olacak diye açıklanmamışmıydı

Hocam gider bunlar yine kademe koyarlar millet onlineda ayarlar ben ondan korkuyorum.

Bir de bu adamlara birinin kalecinin toplara tek ayağını kullanarak zıpladığını anlatmasını lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Güzel haber. Brezilya ligi de kesin gibi PES 2013'de.

2013 MLO için istediklerim:
    Oyuncu form durumları PES2011'deki gibi olmalı.
    Yıldız transferleri yapmak 2011'deki gibi zor olmalı. 2012'de bir haftada Messi ve Ronaldo'yu transfer edebildik.
    MLO'da pas yardımı olmasın.
    Hile engellesin.

Pes2011 manuel pas sistemi olmalı pas yardımı olayı tamamen kalkmalı bence.Full manual shooting diye gösterdikleri Ronaldo şutları, plaseler vs çok güzel gözüküyor.Paslarda manuel olursa çok iyi olur.

hocam paslar manuel olacak diye açıklanmamışmıydı

Hocam gider bunlar yine kademe koyarlar millet onlineda ayarlar ben ondan korkuyorum.

Bir de bu adamlara birinin kalecinin toplara tek ayağını kullanarak zıpladığını anlatmasını lazım.

hocam haklısın o kaleci olayı kötü.bunların hepsinin 2014 te düzelmesini bekliyorum.

• Oyuncuların top sürüşlerinde, dönüşlerde hala bir hantallık var. Çok kötü arkadaş.. Hele fifa oynadıktan sonra, daha da kötü geliyor insana..

Çok mu zor yani pas alış verişleri, dönüşleri gerçeğe yakın yapmak?.. Her sene pes için ümitleniyorum, tekrardan pese dönerim diyorum ama yok abi yok..
  • Kaç senedir FIFA oynuyordum bu sene hep PES oynadım. Gerçekçilik konusunda FIFA her türlü ama zevk olarak PES bu sene cok hosuma gıttı. Bırakamadım bir türlü. Yalnız cok eksiği var. Saymakla bitmez. Oyuncu dönüşleri, paslar, şutlar.. Baya bir elden gecmesi gerekiyor. 2013 için ümitliyiz bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

Oyuncuların top sürüşlerinde, dönüşlerde hala bir hantallık var. Çok kötü arkadaş.. Hele fifa oynadıktan sonra, daha da kötü geliyor insana..

Çok mu zor yani pas alış verişleri, dönüşleri gerçeğe yakın yapmak?.. Her sene pes için ümitleniyorum, tekrardan pese dönerim diyorum ama yok abi yok..

Aynen şu odunsu animasyonları bir elden geçirseler.
  • 1. Demo Temmuz'un ikinci yarısı çıkacak. 2. demo ise oyun çıkmaya yakın çıkacakmış. Oyun hızı yavaşlatılmış, bu da pas yapmanın koşmaktan daha önemli hale getirmiş. Oyunda 20 İspanyol stadyumu var ve her birine özel introlar bulunacak. Oyuna yeni getirilen response defending özelliği sayesinde X tuşuna 2 kere basarak, yıldız oyunculari durdurabileceğiz. Manuel şutu L2'ye basarak atabildiğiz gibi, ayarlardan değiştirerek L2'siz de manuel şut atabileceğiz. Artık kalecilerde de güç barı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 13 Haziran 2012; 8:43:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisans olayını çözemedikten sonra PES benim için bişey ifade etmiyor malesef...
  • 2 senedir pes 11 oynuyorum bakalım bu sene nolucak
  • Her yıl kadroları yeniliyip ahanda bakın bu kez oyun süper olacak diye yutturuyorlar. Ayrıca her yıl pas ve şut sistemini degiştiriyorlar. Ulen bir karar verin hangisi daha iyi? Konami de yakında Capcom gibi dibe vuracak.. Keşke Virtua Striker serisi biraz daha geliştirlip ps3'e felan çıksa.

http://www.youtube.com/watch?v=8cMzAKqFgBk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 14 Haziran 2012; 13:41:06 >
  • PES 2013 MLO'da maaş sınırlandırması gelecek.
    Frikik ve penaltilarda da full manuel şut atabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 16 Haziran 2012; 11:10:08 >
  • PES 2013'deki manuel şut ve manuel pasın nasıl olacağı hakkında detaylı bilgi:

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2013-community-day-qa-part-one/

+ ile yerden manuel şut çekilecekmiş.
    Sağ kol ile topa falso verebilecekmişiz.
  • BEN ÇOK UMUTLUYUM ARKADAŞLAR VİDEOLAR ÇOK GÜZEL PES 12 TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU,PES 13 MÜKEMMEL OLUCAK BİR SÜRÜ YENİLİK GELİYOR OYUNA,BEKLİYORUM HEYCANLA ONLINE TURNUVALARI,GECE KALKIP UYKU TUTMAYIP ONLİNE TURNUVALARA GİRMEYİ,OML DE EN İYİ KADROYU KURUP İLK AYDAN İLK 16 YA GİRİP DERECE YAPMAYI,BURDA PAYLAŞTİGİM ALDIĞIM D1 KUPALARINI, TAKTİKLERİ HEPSİNİ BEKLİYORUM ÇOK BÜYÜK BİR HEYCANLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1987egemen_gs -- 18 Haziran 2012; 19:43:37 >
  • quote:

Son video güzel, baya birşey eklenmiş.Defans kötü gözüküyor.Animasyon işi yeni nesilde yeni motorla çözülürse pes kendini kanıtlar.2013 te kendini oynatacak bir oyun fakat gerçekten sıkılmaya başladık bu oyun motorundan.

EMRE SENİ BURDA GÖRMEK GÜZEL DOSTUM,UTKUHAN İLE GÖRÜŞEMİYORUZ PSN DEN FLN ASKERE GİTMİŞ DİYE DUYDUM..PES 12 Yİ SATTIKDAN SONRA FİFA OYNAMISTIM BİLİYORSUN,İNAN 1 AY YA OYNADIM YA OYNAMADIM HİÇ ZEVK ALAMADIM TAMAM GERÇEKCİ AMA PES'İN VERDİĞİ KEYFİ,HEYCANI BANA HİÇ VEREMEDİ,BELKİ YILLARIN PES'CİSİ OLDUĞUM İÇİNDİR,DOSTUM İNAN PESİ O KADAR ÇOK ÖZLEDİM Kİ ANLATAMAM ACAYİP BİR HEYCANLA BEKLIYORUM YENİ OYUNU..İNŞ YİNE BURDA TURNUVALAR DÜZENLERİZ ÇOK KEYİFLİ OLUYORDU SAYGILAR KİB GÖRÜŞÜRÜZ..

• PASlar sonunda istediğimiz seviyeye gelmiş. Oyunu deneyenler sıfır yardımlı en iyisi dese de, 3 bar pas yardımında bile paslar PES2012deki gibi ping-pong değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

quote:

Son video güzel, baya birşey eklenmiş.Defans kötü gözüküyor.Animasyon işi yeni nesilde yeni motorla çözülürse pes kendini kanıtlar.2013 te kendini oynatacak bir oyun fakat gerçekten sıkılmaya başladık bu oyun motorundan.

EMRE SENİ BURDA GÖRMEK GÜZEL DOSTUM,UTKUHAN İLE GÖRÜŞEMİYORUZ PSN DEN FLN ASKERE GİTMİŞ DİYE DUYDUM..PES 12 Yİ SATTIKDAN SONRA FİFA OYNAMISTIM BİLİYORSUN,İNAN 1 AY YA OYNADIM YA OYNAMADIM HİÇ ZEVK ALAMADIM TAMAM GERÇEKCİ AMA PES'İN VERDİĞİ KEYFİ,HEYCANI BANA HİÇ VEREMEDİ,BELKİ YILLARIN PES'CİSİ OLDUĞUM İÇİNDİR,DOSTUM İNAN PESİ O KADAR ÇOK ÖZLEDİM Kİ ANLATAMAM ACAYİP BİR HEYCANLA BEKLIYORUM YENİ OYUNU..İNŞ YİNE BURDA TURNUVALAR DÜZENLERİZ ÇOK KEYİFLİ OLUYORDU SAYGILAR KİB GÖRÜŞÜRÜZ..

Seni görmek te güzel, ben xboxta master lig oynuyorum arada hala.2013'ü sabırsızlıkla bekliyorum.

• PES 2013 screens show stadiums
    And fish-mouthed players

http://www.computerandvideogames.com/354339/pes-2013-screens-show-stadiums/

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Haziran 2012; 15:01:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Temmuz'da çıkacak birinci demoda yeni training mod da olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 19 Haziran 2012; 17:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2013'de 3 lisanslı Bundesliga takımı olacak. Geçen sene 2 olan bu sayı bu sene 3e yükseldi. EASPORTS'un sıkı lisans anlaşmalarına rağmen başarı sayılır. Umarım bu 3 lisanslı bundesliga takımı rest of world'de değil de, lisansız Almanya liginin içinde olur.
  • Arkadaşlar pes 2013 ilk demosu eylül ayında çıkıcak diyorlar bu doğru mu,buradaki bazı arkadaşlar temmuz ayının 2. haftasında diyordu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Arkadaşlar pes 2013 ilk demosu eylül ayında çıkıcak diyorlar bu doğru mu,buradaki bazı arkadaşlar temmuz ayının 2. haftasında diyordu???

İlk demo Temmuz'un ikinci yarısında. İkinci demo ise Eylül'de çıkacak büyük olasılıkla.
    http://winningelevenblog.com/blog/pes-2013-demo-set-for-july/
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.