Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Latest PES 2013 trailer shows “the Player ID experience”

http://www.vg247.com/2012/07/24/latest-pes-2013-trailer-shows-the-player-id-experience/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Temmuz 2012; 14:44:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

Orijinalden alıntı: ugrcan1

http://www.youtube.com/watch?v=RyLYjbDOM94&feature=related pes 2013 oynanış videosu arkadaslar izleyebilirsiniz 12 ile 13 arasında fazla fark yok heh bu 2013 bile diyemedim

hocam bu zaten pes 2012.
    devre arası ortada en üstte ki yazıya bak...

pardon dostum dikkat etmemişim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Player ID video

tek kelimeyle harika gözüküyor, ama sadece '' gözüküyor '' , umarım bu sefer de geçen seneki 2012 hüsranını yaşamayız!...

Bu video benim de hoşuma gitti. Eski pesi özledik.Videoyu izlerken gerçek maç hissini aldım. Cideodaki oyuncular gerçek hallerini iyi yansıtmışlar. Beğendim. Umarım iyi olur.

Bugun gelen bu gameplay vidyo daha önce gelen vidyolardan daha iyi duruyor. Yarin ola hayir ola.

• quote:

quote:

quote:

Player ID video

tek kelimeyle harika gözüküyor, ama sadece '' gözüküyor '' , umarım bu sefer de geçen seneki 2012 hüsranını yaşamayız!...

Bu video benim de hoşuma gitti. Eski pesi özledik.Videoyu izlerken gerçek maç hissini aldım. Cideodaki oyuncular gerçek hallerini iyi yansıtmışlar. Beğendim. Umarım iyi olur.

Şu anda aktif fifa 12 oyuncusuyum PES in eski haline dönmesini istiyorum ve bu video çok iyi eğer oyunu oynarkende bu zevki verebilirse büyük gelişme var demektir .

• Kardeslerim malum PES 2014 ile ilgili haberi sizlerle daha once paylasmisdim. Konami PES 2014'ü Yeni nesil oyun motoru olan Fox Engine ile uretip ilk defa futbol oyununda bu denli cigir acacagini Resmen aciklamisdi.

Dun gelen haber ise söyle. Hideo Kojima Yeni nesil oyun motorunu (Fox Engine) yi ilk defa 30 Ağustos'da gun yuzune cikarticagini acikladi.

Not:

30 Ağustos'da tanitilicak olan PES 2014 degi, yanlis anlasilmasin. Konaminin PES 2014 ve bundan sonra Kojima Productions'ın diger aksiyon oyunlarinda(MGS5, Project Ogre) de kullanilacak olan PES 2014 de cok buyuk ses getirecegi soylenen Yeni nesil oyun motoru Fox Engine nin tech demosudur.

http://www.merlininkazani.com/Kojimanin_yeni_Fox_Enginei_geliyor-haber-53820p1.html

Kojipro’s Fox Engine to be revealed on August 30

http://www.vg247.com/2012/07/24/kojipros-fox-engine-to-be-revealed-on-august-30/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Temmuz 2012; 15:06:08 >

• quote:

quote:

quote:

PES 2011 ve PES 6'yı sevenler PES 2013'e bayılacaklar.

hocam bu tahmin mi? duyum mu?

PES 2013'ü deneyenlerin yorumları.

Pes 11'e benzesin yeter yaa :( ozellikle pas ve master lig online sistemi.. Tekrar sabahlayalim forum konularinda, oyuncu ve taktik onerileri verelim.. Valla cok ozlemisim Pes11'de gecirdigimiz master lig online gecelerini, bi de biz forumca takiliyoduk turnavalara forumca katiliyoduk,formasyonlari paylasiyoduk falan.. Arshavin'i almak icin para biriktiriyoduk, Piatti çakma Messiydi ah ah insallah Pes13 bu hasreti giderir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

quote:

quote:

PES 2011 ve PES 6'yı sevenler PES 2013'e bayılacaklar.

hocam bu tahmin mi? duyum mu?

PES 2013'ü deneyenlerin yorumları.

Pes 11'e benzesin yeter yaa :( ozellikle pas ve master lig online sistemi.. Tekrar sabahlayalim forum konularinda, oyuncu ve taktik onerileri verelim.. Valla cok ozlemisim Pes11'de gecirdigimiz master lig online gecelerini, bi de biz forumca takiliyoduk turnavalara forumca katiliyoduk,formasyonlari paylasiyoduk falan.. Arshavin'i almak icin para biriktiriyoduk, Piatti çakma Messiydi ah ah insallah Pes13 bu hasreti giderir..

Master Lig Online sisteminin PES 2011'deki sisteme döneceğini sanmıyorum. Maaş sınırlaması gibi yeni eklemeler gelecek bu sayede rüya takımların önüne geçilmiş olunacak mış. Umarım oyuncuların Form durumları PES 2011'deki gibi random olur.

• Benim en çok merak ettiğim konu spikerler. Yine o gereksiz Peter bradley miydi neydi. Miğdem bulanıyor o adamın sesini duydukça.
  • Demoda uzun paslar tam olarak manuel değilmiş, oynayanlar yazmış. Misal sonuna kadar bassanız da diğer kanada atarken taca çıkmıyormuş top. Yine pas yardım seviyesi olacak gibi. Ayrıca kaleciler karşı karşıyayken 'fake' şutlarda hemen yere kapaklanıyorlarmış :). Çok önemli ayrıntılar değil aslında düzeltilir ama iş Konami'de bitiyor, ilerleyen dönemlerde de destek vermeleri gerek oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Benim en çok merak ettiğim konu spikerler. Yine o gereksiz Peter bradley miydi neydi. Miğdem bulanıyor o adamın sesini duydukça.

Aynen, o adamın uyuz sesini duydukça soğuyorum maçtan.:D Şu anki Jon Champion olsa gerek Bradley eskisiydi sanırım. Champion tam bir facia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 24 Temmuz 2012; 15:44:53 >
  • Neti yavaşlatıp maçı koparanlara bi çözüm bulsunlar artık, edecek küfür kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

quote:

quote:

Player ID video

Bugun gelen bu gameplay vidyo daha önce gelen vidyolardan daha iyi duruyor. Yarin ola hayir ola.

Video güzel görünüyor ama şu manuel şut olayı aklıma takıldı..Son pozisyondaki oyuncu, topu kalecinin uzanamayacağı yere öyle bir bırakıyor ki ;bu tarz şutları iyice öğrenen kişilerle bu oyun oynanmaz gibi geliyor..Düşünsenize ceza sahanıza giren oyuncu, topu uzanamayacağınız köşelere bırakıveriyor..Yarın görelim demoyu, daha fazla fikir sahibi oluruz..

• thesixthaxis.com sitesinin ön incelemesi: "PES 2013 oynadığım en iyi futbol oyunu."
    http://www.thesixthaxis.com/2012/07/24/pes-2013-preview/
  • Yarın kaç gibi gelir UK PSN'e?
  • Bir de OML umarım PES11 gibi olur

• PES 13 demo bu gece veya yarın geliyor PSN e bakalım bu sefer gercekten oynanıs anlamında , gelişmeler olacak mı? yeni oyun motorunu PES 14 de kullanacaklarını soylediler ve aynı zamanda fifa nın ustunlugunu kabul eden yapımcılar oyunu gercekten geliştirdiler mi acaba , cok eksıgı var oyunun ,2008 den beri ustunluk fifa da umarım bu sene kopya oyun degılde daha gercekcı bir oyun olurda, fifa yanına pes de alabılırız.

oyunda; darbe motoru, 360 derece donusler, ılk top hamlesı, hareketler, spiker, seyirci, skor tabelası, grafik, saha çimler, oyun içi bağımsız animasyonlar , top surusu, kaleciler lisans , gol sonrası istediğimiz sekılde sevinme gol sevinci anında kontrolun bızde olması , kısaca oyun modları degıl oynanış acısından bakalım fark yaratacak mı umarız pes 12 ile pes 13 u oynayan birisi bu oyun ustune cok sey katmıs , gelişmiş ve fark yaratmış diyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 24 Temmuz 2012; 17:03:38 >

• CR7 ve Neymar'ın gollerinden atabilmek dileği ile
  • Oyunun hızı çok iyi olmuş bence, umarım full sürümde yine hızlandırmazlar oynanabilirliği....
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Oyunun hızı çok iyi olmuş bence, umarım full sürümde yine hızlandırmazlar oynanabilirliği....

Nerde oynadınız ki hocam? Gamepad hazır bekliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Oyunun hızı çok iyi olmuş bence, umarım full sürümde yine hızlandırmazlar oynanabilirliği....

Nerde oynadınız ki hocam? Gamepad hazır bekliyorum ben.

Yok canım oynamadım videodan gördüğüm kadari ile yorum yaptım

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.