Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Neymar'ın attığı golde gene mal gibi kalecilerin olacağını görmüş oldum.

işte o mal kalecinin bir benzeride burda dostum

kardeş eline sağlık bazılarına kapak olmuş..gerçekte de öyle gollerin olduğunu görmeyenler varmış aramızda...onlarda görmüş oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Benim en çok merak ettiğim konu spikerler. Yine o gereksiz Peter bradley miydi neydi. Miğdem bulanıyor o adamın sesini duydukça.

Aynen, o adamın uyuz sesini duydukça soğuyorum maçtan.:D Şu anki Jon Champion olsa gerek Bradley eskisiydi sanırım. Champion tam bir facia.

quote:

Benim en çok merak ettiğim konu spikerler. Yine o gereksiz Peter bradley miydi neydi. Miğdem bulanıyor o adamın sesini duydukça.
    ben sırf bu yüzden her sene japon spiker yaması bulup indiriyorum, en azından heyecanlı anlatıyo falan...
    indirmediğim süre içerisinde spiker sesini genelde kapatarak oynarım zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Umarım eski oynadigim pese döner. Grafik oyun fikirleri harika. Ama su motor kötü kazık yutmus gibi kosan adamlar,kalın bilekler,sahada kayar gibi hareket eden oyuncular,gerizekali kaleciler düzelse pes akar gider

oyunu bastan yaratmalarını istiyorsun yani o dediğin 14 de olacakmıs eger dogruysa oyun motoru tamamen değişecek ..

Pro evolution soccerı PES 3 den PES 2009 a kadar alıp orjinal oynardım keske pes hersene geriye gitmeseydi PES le devam etseydik ama yapımcıları bir kere kabul etmiş durumda fifanın gerçekciliğini oynanabılırlıgıni-
    grafık motoru yenılıklerıyle cok daha onde oldugunu zaten bıryerde 2 ayrı tvde fifa ve pes oynanıyorsa pes cizgi film gibi kalıyor neyazıkkı ve bu kadar senedir gelişme yok tek iyi tarafı Turkce yazı dili desteği
    http://www.merlininkazani.com/PES_yapimcisi_FIFA_12_PES_2012den_daha_gercekci-haber-44236p1.html

fifa 11 ve fifa 12 arasında cok buyuk fark var hatta 11 oynayan biri 12de zorlanır pesi deneyen bırıde fifada zorlanır fifada online oynanıyor ve online da x (pres tusu ile) adamın ayagına gitme kaldırıldı ve baslarda tepkı ceken bu oynanıs suanda olmazsa olmaz durumda cok daha gercekcı bır oynanıs sunuyor otomatık pres adamın ayagına gidip basmanın kaldırılması(defans presdeki yeni oynanış biçimi) , darbe motoruda aynı sekılde her an her temasda farklı sekılde adam savruluyor dusuyor veya pozısyon degısıyor (eksıklerı vardı updatelerle gıderıldı)

pes in bana gore en buyuk eksıgı ise oynanıstakı eksıklıkler fizik vss, topun adamın ayagına yapısmıs gıbi gıtmesı oyundakı kalabalık karmasa ,hız ,360 derece cok seri hareket edebilme , ayrıca spikerin kotu olması oyundan sogutması, seslerde neyazıkkı
    kotu durumda ve hala bir fifa 12 deki gıbı 11 vs 11 22 kişi aynı anda takılmadan online oynayamıyor (veya 4vs 4..)

PES umarız eski zevkli oyun oynanısına döner veeskisi gibi alıp zevkle oynayabiliriz.

takım gibi oyun tutmak gereksiz birseydir, fifacıyım pescıyım nedemek herkesın kendı zevkı, bunları yazdıgım gıbı eski bir pes oyuncusu olarak soyledım , fifada bu durumda olsa fifa hakkında da bircok sey soylenır ama fifada hersene ustun bırseyler katma durumu var ve fark yaratıyorlar..

PES de FIFA da konsolda oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 24 Temmuz 2012; 21:59:21 >

• Arkadaşlar pes 13 demo bu gece çıkıyormu ???
    Bugun geceliyormuyuz hep beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxell37

Arkadaşlar pes 13 demo bu gece çıkıyormu ???

gece 3e kadar bekliycem ben geçen seneler hep çıkmıştı belki çıkar bu senede :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar pes 13 demo bu gece çıkıyormu ???

gece 3e kadar bekliycem ben geçen seneler hep çıkmıştı belki çıkar bu senede :)

Pc için çıkıyordu be 24.00 demeden benim de uykum var yarın iş var ama bekleyebildiğimiz kadar artık.
  • aynen kerim35 ....
    pes 11de gece 01 gibi çıkmıştı..gece indirip sabaha karşı oynamıştım...pes 12 ii hatırlamıyorum,ozamn tatildeydim demoyu birkaç gün sonra oynamıştım...zaten oruç tutucağım için sahura kadar yolu var..tahminim saat farkından dolayı saat 1 giiibiçıkar..
  • bu demoyu nerden takip edicez konaminin sitesinden mi...buarada forumda biraz gezindim de bazı arkadaşlar demoyu oynadık gibisinden bişiler yazmışlar,doğru olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

quote:

Aynen, o adamın uyuz sesini duydukça soğuyorum maçtan.:D Şu anki Jon Champion olsa gerek Bradley eskisiydi sanırım. Champion tam bir facia.

quote:

ben sırf bu yüzden her sene japon spiker yaması bulup indiriyorum, en azından heyecanlı anlatıyo falan...
    indirmediğim süre içerisinde spiker sesini genelde kapatarak oynarım zaten...

aynen ben de japon spikerle oynuyorum eski winning eleven'dan alışkınım zaten daha güzel geliyor arkadaşlar beğenmese de.

demo inş bu gece çıkar yarın öğleden sonra evden ayrılıyorum.

• pes 12 inş. umduğum gibi çıkar..beklentim yüksek değil ama iyi olmalı...bu demo 1 gbdan fazla olmaz umarım..konaminin her sene gb anlayışı artıyor..
  •  PES 2013 (PS3 ANA KONU)

demodan bir goruntu. beklemedeyiz...
  • quote:

bu demoyu nerden takip edicez konaminin sitesinden mi...buarada forumda biraz gezindim de bazı arkadaşlar demoyu oynadık gibisinden bişiler yazmışlar,doğru olabilir mi

http://www.konami-pes2013.com/
    http://www.facebook.com/proevo.uk
    http://twitter.com/#!/jonmurphy_pes

bu adreslerden takip ediyorum ben. gece 1 gibi çıkar diye tahmin ediyorum çünkü herhangi bir saat verilmemiş 25 temmuz denmiş. videolar ve tanıtımlar için hep tarih verilmişti.

• kerim 35 nerde bekliyoruz kardeşşş
  • quote:

quote:

bu demoyu nerden takip edicez konaminin sitesinden mi...buarada forumda biraz gezindim de bazı arkadaşlar demoyu oynadık gibisinden bişiler yazmışlar,doğru olabilir mi

http://www.facebook.com/proevo.uk
    http://twitter.com/#!/jonmurphy_pes

bu adreslerden takip ediyorum ben. gece 1 gibi çıkar diye tahmin ediyorum çünkü herhangi bir saat verilmemiş 25 temmuz denmiş. videolar ve tanıtımlar için hep tarih verilmişti.

benim bu site sürekli güncellenerek açıkta...biraz dışarı çıkıp hava alıp döncemm..

• Yarın burayı videolarla donatırım ben :)
  • Demoyu indireceğim bakalım Yarın PSN'e gelir umarım.
  • Psn'e ne zaman duser arkadaslar? Tr veya Us falan ? Gecen seneden tecrubeli olanlara sorulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Yarın burayı videolarla donatırım ben :)

geçen seneden şahitim ben donatır valla..
  • pc demosu için konuşuyorum Geçen sene 23 sularında indirmiştik oyunu

Birçok link dolaşıyordu nette ancak en hızlısı konami serverlerindan olandı. ps için ise yarın öğlen demo gelir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

pc demosu için konuşuyorum Geçen sene 23 sularında indirmiştik oyunu

Birçok link dolaşıyordu nette ancak en hızlısı konami serverlerindan olandı. ps için ise yarın öğlen demo gelir diye tahmin ediyorum.

Aynen ben de hatırlıyorum dur eski mesajları karıştıralım :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.