Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son video baya hoşuma gitti be, neymarin gol müthiş, gol sevinçleri de çok guzel olmuş.Yarını merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

thesixthaxis.com sitesinin ön incelemesi: "PES 2013 oynadığım en iyi futbol oyunu."
    http://www.thesixthaxis.com/2012/07/24/pes-2013-preview/

Pes 2012 icinde ayni seyi diyorlardi

• pes2011 in aynısını yapsınlar razıyım. Yeter ki 2012 gibi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Player ID video

tek kelimeyle harika gözüküyor, ama sadece '' gözüküyor '' , umarım bu sefer de geçen seneki 2012 hüsranını yaşamayız!...

PES 2013'ün ID sistemi

PES 2013'ün bir videosu daha ortaya çıktı. Bu video Player ID sistemini gösteriyor.

Bu arada ufak bir hatırlatma daha yapalım. PES 2013'ün demosu 25 Temmuz'da yani yarın kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Demoda toplamda 8 takım olacak. İngiltere, Almanya, Portekiz ve İtalya olmak üzere 4 tanesi ulusal takım olurken; Copa Libertadores modunda ise Santos FC, SC International, Fluminense ve Flamengo takımları yer alacak. Tüm zorluk seviyeleri demoda bulunacak.

http://www.merlininkazani.com/PES_2013un_ID_sistemi_bu_videoda-haber-53845p1.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar oyunun süper olucağından şüphem yok fifayı alıcak aşağıda oyunun full sürümüne yakın bi lig kursak süper olur forum olarak ligler felan eğlenceli oluyo :)
  • Geceye doğru pc demosunu verirler mi acaba?Geçen senelerde böyle oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Kardeslerim malum PES 2014 ile ilgili haberi sizlerle daha once paylasmisdim. Konami PES 2014'ü Yeni nesil oyun motoru olan Fox Engine ile uretip ilk defa futbol oyununda bu denli cigir acacagini Resmen aciklamisdi.

Dun gelen haber ise söyle. Hideo Kojima Yeni nesil oyun motorunu (Fox Engine) yi ilk defa 30 Ağustos'da gun yuzune cikarticagini acikladi.

Not:

30 Ağustos'da tanitilicak olan PES 2014 degi, yanlis anlasilmasin. Konaminin PES 2014 ve bundan sonra Kojima Productions'ın diger aksiyon oyunlarinda(MGS5, Project Ogre) de kullanilacak olan PES 2014 de cok buyuk ses getirecegi soylenen Yeni nesil oyun motoru Fox Engine nin tech demosudur.

http://www.merlininkazani.com/Kojimanin_yeni_Fox_Enginei_geliyor-haber-53820p1.html

Kojipro’s Fox Engine to be revealed on August 30

http://www.vg247.com/2012/07/24/kojipros-fox-engine-to-be-revealed-on-august-30/

Eskiden her pes oyunu çıkınca hüsranla sonuçlanır ve en geç bir aya kadar yeni gelecek pesin konusu açılırdı. Konami çıkaracağı 2013 den ümitsiz olmalı ki , daha şimdiden pes 2014 ile ilgili bilgi vermeye başladılar. Ben şimdiden en iyisi pes 2014 konusunu açayım

• Demo da spiker var mi?
  • demo xbox360'a da çıkıyormu beyler?
  • Videoda Ronaldonun sağından atıp solundan geçtiği sahne çok güzel olmuş
  • Neymar ne yapmış öyle ya ..
  • Video güzelmiş, beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Bir de OML umarım PES11 gibi olur

aynen amirim.. bayadır forumda yoksun..inş 11 gibi olur OML ama olmucak biliyorum..beni bu 2012 MLO hasta etti.. halada oynuyorum.. kondisyon olayı çok saçma olmuş..düzenli bi takım kuramıyosun kesinlikle..her gün kadroyu değiştirmekten bıktım artık..bi kondisyon olayını, bide şu hile olayını çözerse konami..benim bi derdim kalmıcak..senin free kick lere hastayım ilk zamanlar sürekli video koyardın..bende de var kayıtlı 50 60 tane free kick videosu...2013 te paylaşırız artık kozlarımızı..
  • Video iyi...Umarım özlenen PES geri gelir.
  • Neymar'ın attığı golde gene mal gibi kalecilerin olacağını görmüş oldum.
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iOeAKAA7ae0

buda benden bu forumu boş yere meşgul eden fifa fanboycuklarına hediye olsun..buyrun bakın oyununuza bide pesi beğenmessiniz..pes in geçen sene yaptığı şeyleri taklit etmeye çalışmışlar..atağa çıkarken oyuncu desteği. adam kaçırma..free kicklerde 2. oyuncu vs...bide benden size bir tavsiye..kendinize bi konu açın orda takılın bi zahmet..burda işiniz ne beğenmesseniz oynamayın ben fifayı beğenmiyorum oynamıyorumda.ama gidipte fifa konularında yorum yazmıyorumm..anlayana çok bile yazdım...anlamayana yapacak bşey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Neymar'ın attığı golde gene mal gibi kalecilerin olacağını görmüş oldum.

işte o mal kalecinin bir benzeride burda dostum

• Umarım eski oynadigim pese döner. Grafik oyun fikirleri harika. Ama su motor kötü kazık yutmus gibi kosan adamlar,kalın bilekler,sahada kayar gibi hareket eden oyuncular,gerizekali kaleciler düzelse pes akar gider

• Valla videoya göre cok iyi olmuş

• Fifa 12 aldım ps'ye oynayamadım.Mecburen PES oynuyorum ve yine alacağım 2013'ü
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.