Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEPIMIZ BEKLIYORUZ HADIIII SAAT 00:10 CIIIIIIK :D:D
  • oynardık işte sahurda, ne diye çıkmazsın ki
  • İnşallah beklediğimize değer.Demo 1 gibi çıksa 3-4 gibi oynarız.
  • bende merak ettim oyunu çıksada indirip oynasak artık ya çekmeyi özledim
  • Valla beklentilerim yüksek bu sefer, umarım hayal kırıklığı yaşamam. Saat 3-4'e kadar ayaktayım zaten inşallah çıkar.
  • Ne olur sanki saat 12 olduğunda demoyu yayınlasalar.
  • Demo gelince yazın Lütfen.
  • eğer gerçekten konami gece yayınlayacaksa saat fakınıda hesaplarsak 01-02 arası demo gelicektir..pes 11de öyle olmuştu..ancak pes 12 daha erkekn gelmişti..konami ne yapcağı bellii olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Demo gelince yazın Lütfen.

aynen..
    linki bulan arkadaş sevabına versin...ramazan ayındayız sevabı büyük olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxell37

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Demo gelince yazın Lütfen.

aynen..
    linki bulan arkadaş sevabına versin...ramazan ayındayız sevabı büyük olur

Ne linki ? PSN'den indireceğiz biz PC bölümü değil burası yoksa ana konu mu ? LOL
  • farketmez kanka
  • Neyse ben bir bakıyim PS Store'a gelmiştir belki. Zaten merakımdan bakacağım yoksa PES'e fazla şans vermiyorum.
  • bir umut pes bakar fifa akar ama yıllardır pes oynadığımdan bir umut işte .......
  • Ya konuyla alakasiz ama cevap alabilecegim icin soruyorum. Download yapiyorum oyun oynarken bu yuzden psn uyeligim log-out durumda trophy alabilir miyim bu durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konaminin her işi aksi nedir buyaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxell37

bir umut pes bakar fifa akar ama yıllardır pes oynadığımdan bir umut işte .......

• eğer bu demo çok kötü çıkarsa varya...daha konaminin isminin ağzıma almam..saat 01 oldu hala ses yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockey0005

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Bir de OML umarım PES11 gibi olur

aynen amirim.. bayadır forumda yoksun..inş 11 gibi olur OML ama olmucak biliyorum..beni bu 2012 MLO hasta etti.. halada oynuyorum.. kondisyon olayı çok saçma olmuş..düzenli bi takım kuramıyosun kesinlikle..her gün kadroyu değiştirmekten bıktım artık..bi kondisyon olayını, bide şu hile olayını çözerse konami..benim bi derdim kalmıcak..senin free kick lere hastayım ilk zamanlar sürekli video koyardın..bende de var kayıtlı 50 60 tane free kick videosu...2013 te paylaşırız artık kozlarımızı..

hatırladım seni dostum ben artık Milangaz da personel sorumlusu oldum, ve şu an iş yerindeyim

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 25 Temmuz 2012; 1:12:02 >

• Hâlâ gelmedi mi la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz -- 25 Temmuz 2012; 1:12:00 >
  • ben bu ferrari videosunu anlamadım ne alaka
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.