Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri şu jon murphye tweet atsın..uyuyor herhalde yada sahura kalkmak için erken yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxell37

ben bu ferrari videosunu anlamadım ne alaka

hata oldu düzelticem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

bir umut pes bakar fifa akar ama yıllardır pes oynadığımdan bir umut işte .......

• hadi artık be japonya da saat 07.14
  • real madrid boşver kalsın bizim gibi garibanların göze gönlü açılsın...
    buarada bu demonun gece çıkmama ihtimali varmı,ben düşünmek bile istemiyorum ama.....
  • bu japonlarda iş başı saati kaçta 8,30 daha çok bekleriz..ulan bir oyun için ne hallere düştük..inş. birgün gelirde biz türkler bekletiriz dünyayı
  • PS3'e çıkmasını bekleyemicem, önce pc demosunu indircem sahurda oynarım çıkar inş birazdan
  • şimdiye çıkmış yada en azından sızmış olmalıydı download linki. sanırım sabahı bekliycez
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockey0005

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Bir de OML umarım PES11 gibi olur

aynen amirim.. bayadır forumda yoksun..inş 11 gibi olur OML ama olmucak biliyorum..beni bu 2012 MLO hasta etti.. halada oynuyorum.. kondisyon olayı çok saçma olmuş..düzenli bi takım kuramıyosun kesinlikle..her gün kadroyu değiştirmekten bıktım artık..bi kondisyon olayını, bide şu hile olayını çözerse konami..benim bi derdim kalmıcak..senin free kick lere hastayım ilk zamanlar sürekli video koyardın..bende de var kayıtlı 50 60 tane free kick videosu...2013 te paylaşırız artık kozlarımızı..

hatırladım seni dostum ben artık Milangaz da personel sorumlusu oldum, ve şu an iş yerindeyim

beklentimiz büyük tabiki, pes12de olduğu gibi yine indirdikleri noktadan bu şekilde atmayı istiyorum:

• quote:

ben bu ferrari videosunu anlamadım ne alaka

Ben de anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

şimdiye çıkmış yada en azından sızmış olmalıydı download linki. sanırım sabahı bekliycez

bana kalırsa senin gibi düşünmeye başladım..ne biliyim en azından şu saatte çıkablicektir diye internete sızıardı...saat 2ye kadar yolu var..ondan sonra daha da bakmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz

Hâlâ gelmedi mi la

Yok, Belki 2 gibi gelir.
  • haaa buarada bu demonun gb da fazla olmaz inş..en fazla 1,2 yeter..her sene artırıyor

• beyler hangı uyelıklerınızden bakıyorsunzu amerika mı ingiltere mi yoksa türkiye mi ülkerle göre degisebiliyo !!!
  • Ciksinda **** hadi 16mbit netimiz var bi ise yarasin bare

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ki 8 mbit..idare eder..
    dediğin gibi çıksında sabahlar olmasın
  • Bu saatte gelmez zaten arkadaşlar İngiltere saatine göre desek zaten şu an orada saat 23:27.
  • hang, ülkeden kontol edıyorsunuz amerika filan var mı yoksa herkes turkiye uyelıgınden mı bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Bu saatte gelmez zaten arkadaşlar İngiltere saatine göre desek zaten şu an orada saat 23:27.

eee ozaman yarım saat sonramı bizlerle olucak diyorsun...
  • quote:

benim ki 8 mbit..idare eder..
    dediğin gibi çıksında sabahlar olmasın

Kardeşim sen buraya sürekli mesaj atınca Demo daha hızlı gelmeyecek bence post kasmayı bırak. İyi geceler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.