Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

Orijinalden alıntı: maxell37

valla bu saatten sonra boyutunada geçtim çıksın yeter..tahminim 1,3 gb olur...

ne alığp vermedıgın var boyutla boyutu ne kadar yuksek olursa oyun grafikleri o kadar iyi olur ( oyunun toplam buuklugu ııcn konsutum demo ıcın degıl

kardeş biz hep demodan konuşuyoruz..tam sürüm oyunun nezaman çıkacağı belli değilken kaç gb olcak diyorsun..demolar küçük boyutta oldukları için tahminler tutar..ama tam sürümler belli olmaz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

valla bu saatten sonra boyutunada geçtim çıksın yeter..tahminim 1,3 gb olur...

ne alığp vermedıgın var boyutla boyutu ne kadar yuksek olursa oyun grafikleri o kadar iyi olur ( oyunun toplam buuklugu ııcn konsutum demo ıcın degıl

kardeş biz hep demodan konuşuyoruz..tam sürüm oyunun nezaman çıkacağı belli değilken kaç gb olcak diyorsun..demolar küçük boyutta oldukları için tahminler tutar..ama tam sürümler belli olmaz..

oyun guzel olsun da 5 gb olsun istedıgmızı alalım pes in ne begenemedıgımve zevk almadııgm oyunu 2012 ıdı fifa ya gecmeyı cok dusundum ama ogrenecek zamanım olmadıgındna vazgectım zamanım olsa iyice denerdim acıkcası yılların pescisiyim

• bu satten sonra gece çıkmayacakır..ben kaçıyorum..yarın konamiye bir el atarım..
  • bir de full oyun psn e gelse güzel olur, forumda psn kardeşlik patlaması olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

inşallah 1.5 gb'den fazla olmaz malum akk- 3 mbit

yok olmaz son 2 senedir 1,2 geçmiyor..1,5 fazla olursa şaşırırm..

ooh iyi o zaman, oyun bu sene resmen evrim geçirmiş oynayamadığım her dakika için üzülürüm valla
  • quote:

quote:

quote:

inşallah 1.5 gb'den fazla olmaz malum akk- 3 mbit

yok olmaz son 2 senedir 1,2 geçmiyor..1,5 fazla olursa şaşırırm..

ooh iyi o zaman, oyun bu sene resmen evrim geçirmiş oynayamadığım her dakika için üzülürüm valla

daha önceki demeolarda 5 yada 6 takım vardı bu demoda 8 takım var bence 1.8 GB civarı olucak

• arkadaşlardan birinin verdiği siteden bir link buldum ingilizcem çok iyi değil ama xbox içnmi bu demo linki...ya da demo diyip kandırmamı..
    http://marketplace.xbox.com/pt-PT/Product/Pro-Evolution-Soccer-2013-Demo-No-1/66acd000-77fe-1000-9115-d8024b4e884f
  • demoda hangi takımlar olucak ?
  • quote:

arkadaşlardan birinin verdiği siteden bir link buldum ingilizcem çok iyi değil ama xbox içnmi bu demo linki...ya da demo diyip kandırmamı..
    http://marketplace.xbox.com/pt-PT/Product/Pro-Evolution-Soccer-2013-Demo-No-1/66acd000-77fe-1000-9115-d8024b4e884f

Zaten içerik İspanyolca. Evet bu Demo Xbox 360 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

arkadaşlardan birinin verdiği siteden bir link buldum ingilizcem çok iyi değil ama xbox içnmi bu demo linki...ya da demo diyip kandırmamı..

Zaten içerik İspanyolca. Evet bu Demo Xbox 360 için.

ne yani xbox için vermiş bizler için varmemiş mi daha..

• Xbox demosu gelmiş iniyor şu an.30 dk ya oyundayım :)
  • Skippable video intro, 5 mins, superstar available, Royal London Stadium - Alan
    ..........xbox sahip arkadaşlardan bazı bilgiler......
  • quote:

Skippable video intro, 5 mins, superstar available, Royal London Stadium - Alan
    ..........xbox sahip arkadaşlardan bazı bilgiler......

süperstar olması iyimiş, toplayere alışıp süperstarda bocalamayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

demoda hangi takımlar olucak ?

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende indiriyorum şu anda.İnşallah bu sene oynanabilir bir oyun olmuştur.1 yıl boyunca sadece Fifa oynamak bazen sıkabiliyor adamı..
  • quote:

quote:

demoda hangi takımlar olucak ?

?

• B çulardan SS isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 25 Temmuz 2012; 4:06:51 >
  • Ss lerle susleyelim iksboks cular :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanıta gerek yok bence. Artık yarın oynayacağız, ne olurdu gelseydi ?
  • Heyecanla bekliyoruz bi ses edin
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.