Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Winning Eleven 2013 demo 1 iniyor, %62 oldu, toplam 983mb boyut
  • ne güzel bizde pc için hala bekliyoruz
  • 1 saat kadar oynadım 2012 den daha iyi olmuş bence...

Kaleciler inanılmaz kova çok basit goller oluyor demodandir diye umit ediyorum.Özellikle asirtma şutları kesin gol oluyor.
    Begendim tek nokta paslar özellikle yerden ve havadan atılan ara pasları ve oyuncularin hareketlenmesi , aralara kacmasi vs hoşuma gitti.

Bunların dısında animasyonlar ki benim en çok dikkat ettigim konudur yine sınıfta kalmış 2-3 yıl önceki serilere hiçbir farkı yok

Sonuc olarak şahsi fikrim tartışma çıkarmak gibi niyetim yok fakat Fifa oyuncu kitlesini yada kaybettiği oyuncuları tekrar geri kazandıracak kalitede oyun olmamış full sürümde de pek değişeceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 25 Temmuz 2012; 8:26:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Japon PSN'den indirdim ve şu anda oynuyorum
  • Demoyu oynayanlardan yorumları bekliyoruz. Şutlar nasıl? PES 6'daki gibi topun ağırlığını hissediyor muyuz? + ile Manuel şut deneyen var mı? + ile atılan yerden şutlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 25 Temmuz 2012; 8:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Demoyu oynayanlardan yorumları bekliyoruz. Şutlar nasıl? PES 6'daki gibi topun ağırlığını hissediyor muyuz? + ile Manuel şut deneyen var mı? + ile atılan yerden şutlar nasıl?

şutlar sert-diri gidiyor, ama isabetsizdi bende hepsi, L2ye basınca yerde şeffaf bi ok işareti çıkıyor, 360 derece her yöne pas veriliyor, evet top belirgin şekilde agır, havadan diger kanattaki adama pas atarken çok net farkediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 25 Temmuz 2012; 8:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Demoyu oynayanlardan yorumları bekliyoruz. Şutlar nasıl? PES 6'daki gibi topun ağırlığını hissediyor muyuz? + ile Manuel şut deneyen var mı? + ile atılan yerden şutlar nasıl?

şutlar sert-diri gidiyor, ama isabetsizdi bende hepsi, L2ye basınca yerde şeffaf bi ok işareti çıkıyor, 360 derece her yöne pas veriliyor

Oyuna yeni getirilen + ile yerden şut denedin mi?

• quote:

quote:

quote:

şutlar sert-diri gidiyor, ama isabetsizdi bende hepsi, L2ye basınca yerde şeffaf bi ok işareti çıkıyor, 360 derece her yöne pas veriliyor

Böyle bi şut yok, yerden manuel ara pas atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 25 Temmuz 2012; 8:52:04 >

• En beğendiğim yanı kısa paslarda olsun uzun paslarda olsun rakip oyunculara top gtmiyor artık boşluklara top attığımızda oyuncumuz topa gidiyor baskı yemiyoruz eskisi gibi.. Gerçekçilik katmış oyuna bu yönüyle. boş alan yaratmak tamamen bize kalmış ama bir gariplik var oyunda sanki ama çözemedim daha 2 maç yapabildim işe gidicem diye
  • Bu video da Terry ne yapıyor?

http://www.youtube.com/watch?v=gC2q4iUzucM&feature=relmfu

tsubasa da topları hep yüzüyle durduran bir elaman vardı ona mı özeniyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle bi şut yok, yerden manuel ara pas atıyor

Önceden verilen kontrol SSlerinde yazıyordu. Xbox kontrollerine göre olduğu için yanlış söylemiş olabilirim.
    Manuel shot (low) = LT + Y

• -Defans sistemini genel anlamıyla beğendim diyebilirim.Oyuncuların kademeye girmeleri çok iyi.
    -Pas verirken ve özellikle de şut çekerken topun ağırlığını hissediyorsunuz.
    -Oyunun hızı da bence çok iyi olmuş.
  • Demo çıktmı ps3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns61

Demo çıktmı ps3

şimdilik japon psnde çıktı indiriyoz bakalım
  • Japon psn kuralım

• HAydi hayırlısı , bu 1.demo 2.sinde dahada iyi olur yorumları okuduğum kadarı ile tam sürümde 90 puanı aşar incelemelerde, pcye de gelsin oynayalım yorumumu yazayım bende

• takibe alaım
  • Of hadi pc niye çıkmadı hala. Oyun kötüyse bide tam sövecem konamiye.

• Japon psn de var

• quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Bu video da Terry ne yapıyor?

http://www.youtube.com/watch?v=gC2q4iUzucM&feature=relmfu

tsubasa da topları hep yüzüyle durduran bir elaman vardı ona mı özeniyor.

http://www.youtube.com/watch?v=b9gbspmt7Bw

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.