Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı günler arkadaşlar. xboxtan nete bağlanamıyorum da şu an. pc ye indirip usb den oynamak istiyorum.indirebileceğim link var mı bildiğiniz.ben bulamadım da...
  • Xboxa link varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UK PSN ne zaman gelir US yada. Japon açamam şimdi PES için
  • Futbolcular uzuvlarına sahip çıkabiliyor mu bari ?

@REAL MADRID

Yav he he..Bu kadar da fan olunmaz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoltant -- 25 Temmuz 2012; 10:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

install ediyorum, bekleyin

EDIT: Herşey iyi hoş ta yön tuşları oyuncuyu kontrol etmiyor, sadece analog yani, umarım ayarlanması mümkündür, o dandik Fifa yı oynar gibi oldum, menüler de japonca, bulamadım ayarlamayı

Hocam oyun içinde ayarlarda var.İstersen sadece yön tuşları veya yön tuşları + analog olarakta kontrol edebiliyorsun.

• Beyler 12 ye gore nasil? İyimi yani yoksa yine fifami daha iyi ne diyorsunuz ben pesciyim fifa oynamisligim yok ama yorumlar fifa cok ustun felan dendi gecen sene demoyu oynayan arkadaslar yorumlarsa sevinirim

• Öncellikle başka bir futbol oyunun aşırı derecede fanatiği olan kişiler, boşuna her sene geleneksel olarak gelip de bu sene de olmamış geyiğini yapmasınlar..Pesde gerçek futbol maçlarının bire bir aynısı olan bir oynanış yapılsa bile, momentium,defans yapamama (güya taktiksel defans) gibi kusurları gerçekçilik, gelişim olarak gören , forumda açılan sayısız ,falanca futbol oyunu yüzünden gamepadi parçaladım, konsolu kırdım, gibi konuları da görmezden gelen kişiler, hiç kendini yorup yorum yapmasın!! Geçen sene de Pes 2012 için bu oyun oynanmaz diyen belli bir oyuna fanatikçe saplanıp kalan insanların farklı beğenileri olabileceğini düşünemeyen , en iyi oyun budur ,daha iyisi olamaz bağnazlığına saplanıp kalmış kişiler vardı..Peki ne oldu?Pes 2012 'yi seven kişiler, bu yorumlara sadece gülümseyip, oyunlarını özellikle de online topluluk kavramıyla sabahlara kadar oynadılar...Pes 2013 demosunu oynayan arkadaşlar, ara pasların sürekli tehlike oluşturması saçmalığı düzeltilmiş mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Öncellikle başka bir futbol oyunun aşırı derecede fanatiği olan kişiler, boşuna her sene geleneksel olarak gelip de bu sene de olmamış geyiğini yapmasınlar..Pesde gerçek futbol maçlarının bire bir aynısı olan bir oynanış yapılsa bile, momentium,defans yapamama (güya taktiksel defans) gibi kusurları gerçekçilik, gelişim olarak gören , forumda açılan sayısız ,falanca futbol oyunu yüzünden gamepadi parçaladım, konsolu kırdım, gibi konuları da görmezden gelen kişiler, hiç kendini yorup yorum yapmasın!! Geçen sene de Pes 2012 için bu oyun oynanmaz diyen belli bir oyuna fanatikçe saplanıp kalan insanların farklı beğenileri olabileceğini düşünemeyen , en iyi oyun budur ,daha iyisi olamaz bağnazlığına saplanıp kalmış kişiler vardı..Peki ne oldu?Pes 2012 'yi seven kişiler, bu yorumlara sadece gülümseyip, oyunlarını özellikle de online topluluk kavramıyla sabahlara kadar oynadılar...Pes 2013 demosunu oynayan arkadaşlar, ara pasların sürekli tehlike oluşturması saçmalığı düzeltilmiş mi?

Oyunu oynayamıyorsa oyunla alakası ne.Taktiksel defans futbolun gerçekçiliğidir.X'e basıp adamın ayağına yapışmaktan mutluysan bulaşma hiç FIFA'ya.Ama oynadığın gerçek futbol değil.FIFA futbol simülasyonu olma yolunda ilerliyor

• 10 Temmuzda belirttigim gibi PES serisi gercek manada 2014 de degisim yasayacak.

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

Bugun gelen yeni haberden sonra artık elimizde somut veriler var

Pes 2013'ü beklerken, Pes 2014 ile ilgili heyecan verici bilgiler, oyunun forumlarından geldi. Buna göre oyun tamamen farklı bir motor olan Fox grafik motorunu kullanacak. Bu motoru tam olarak yeni nesil olarak niteleyebiliriz. Hatta ilk ortaya çıktığında gerçekle ayırt etmenin zor olduğu konuşuluyordu. Yani sunabilecekleri gerçekten şimdiden bizleri heyecanlandırmaya yetiyor.

Tabi bununla da sınırlı değil.

İşte PES 2014'de karşımıza çıkacak özellikler.

*3. Formalar da oyuna dahil edilecek.
    *Düzenlenebilir kamera yapısı oyunda bulunacak
    * Kar yağışı olacak.
    *Formaların her tarafını kendiniz düzenleyebileceksiniz. Örneğin logoları, çorapları ve diğerlerini.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2014de_Yeni_Nesil_Grafik_Motoru_Geliyor-29542.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pes6 dan beri adam gibi bir futbol oyunu çıkmadı.Fifa'yı oynuyorum en fazla 1 saat dayana biliyorum,pes desen oda aynısı kısacası al birini vur o tekine.Pes'in her sene demolarına bakmaktan kendimi alamıyorum,acaba diyorum acaba bu sene oldu mu ama yok eski oyunlardan eser yok,ama pes 2012 azda olsa bir kımıldama bir ümit ışığı görmüştüm ve pes 2013'ü çok merak ediyorum inşallah bu sefer olmuştur.Yıl olmuş 2012 hala ben pes6 ve eski pes serilerini oynuyorum,eğer 2013 de cacık çıkarsa aynen eski oyunlara devam ederim yine.
  • illaki PES 2012 ye gore ,PES 2013 dede bir takim rutujlar degisikler olucaktir, bu kacinilmaz ama genel yapi itibariyle seride keskin farkliliklari 2013 de beklemiyorum en azindan sahsim adina. Bu yuzden beklentimi sadece 2014 de yukariya cikartiyorum.

Bir onceki mesajimda 10 Temmuzda belirttigim gibi PES serisi gercek manada PES 2014 ile cigir acacak.

Önemli Not :

Konaminin PES 2014 de, MGS5 Project Orge de kullanacagi Yeni Nesil oyun motoru Fox Engine nin ilk Demosu 30 Agustosda geliyor. Bu herseyden daha onem arzediyor PES serisi icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Temmuz 2012; 12:45:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisans konusunda çok büyük beklentilerim yok , herkes daha fazla oynanabilirliğin peşinde ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Bu video da Terry ne yapıyor?

http://www.youtube.com/watch?v=gC2q4iUzucM&feature=relmfu

tsubasa da topları hep yüzüyle durduran bir elaman vardı ona mı özeniyor.

http://www.youtube.com/watch?v=b9gbspmt7Bw

headshot olmuş dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: cnytblt

Lisans konusunda çok büyük beklentilerim yok , herkes daha fazla oynanabilirliğin peşinde ....

Aynen öyle. Lisans olayı çok da önemli değil.
  • Oyun yine ÇÖP! FIFA varken bunu oynayanın vay haline... İnternet cafe den çıkmayan ve devamlı PES oynayan çocuklardan bir farkınız yok.
  • Hadi Bakalım
  • OLacak bu sene artık. BAşka yolu yok, kaldı ki pes 11 ve 12 yi keyifle oynadım, her ne kadar hile olayı ve absürd olaylar olsa bile pes benim için fifa'dan çok daha keyifli bir oyundur,

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyun yine ÇÖP! FIFA varken bunu oynayanın vay haline... İnternet cafe den çıkmayan ve devamlı PES oynayan çocuklardan bir farkınız yok.

arkadaşım gerek var mı şimdi bunlara.git oyna fifanı kim hangisini isterse oynar.mübarek ayda germeyin ortamı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyun yine ÇÖP! FIFA varken bunu oynayanın vay haline... İnternet cafe den çıkmayan ve devamlı PES oynayan çocuklardan bir farkınız yok.

DAha oyunu bile oynamadan, bunu nasıl karar verdin,

• arkadaş şu fifacıların pes'e laf atma sevdasını anlamıyorum. adamlar kendi konularında bile sürekli pes'e giydirme peşindeler. sen oyna kardeşim fifanı kimsenin kimseye karıştığı ettiği yok.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.