Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyun yine ÇÖP! FIFA varken bunu oynayanın vay haline... İnternet cafe den çıkmayan ve devamlı PES oynayan çocuklardan bir farkınız yok.

DAha oyunu bile oynamadan, bunu nasıl karar verdin,

Demoyu Xbox da oynadık herhalde o yüzden ÇÖP diyebiliyorum.
  • Arkadaşlar, demo-nun pc için saat 1 ya da 2 gibi gelebileceği söyleniyor...
  • %51 DE SU AN INDIRIYORUM,PEKI ARKADAŞLAR Bİ ŞEY SORUCAM PAS OLAYI 12 DEKI GIBI SACMA SAPAN DEĞİL DEMİ,EMRE NİN KOYDUGU VİDEOYA BAKTIM OYUN HIZI ÇOK İYİ,TOP SÜRMELER ÇOK İYİ,KALECİLER FACİA YALNIZ DÜZELİR DİYE UMUT EDİYORUM :) BU OYUNDA MANUEL SUTLARI MANUEL PASLARI GELİŞTİREN KAFAYI ALIR HEP BİR ADIM ÖNDE OLUR,HADİ YENİ PES HAYIRLI OLSUN TÜM PES SEVENLERE
  • Arkadaşlar şu fifa fanboyların yorumlarını dikkate almayın. Adamlar zaten dırek olumsuz yaklaşıyolar oyuna. Kendiniz indirip yorum yapın.;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifacılar oyuna çöp dediği için ben dandik Fifa'yı mı oynarım sanıyorsunuz?
  • Suan j PSN de 983 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 25 Temmuz 2012; 12:29:41 >
  • arkadaşlar rahatlıkla şunu söyleyebilirim, futbol ziyafeti bizleri bekliyor. Pes 6 seven arkadaşlar bu oyunu fazlasıyla sevecekler.
    İlk demo olmasına ragmen beni fazlasıyla memnun etti. Şutlardaki doygunluk, ikili mücadeleler çok güzel.
    Hakem her müdaheleye kolay faul çalmıyor.
    Oyunun başındaki introyu seyretmek zorunda değiliz. Yalnız oyunun süresi 5 dk. maalesef.
    Siz fifacıların yorumlarına aldırmayın keyfinize bakın, onlara en güzel cevap hiç karşılık vermemektir
  • JP PSN'den çekiyoruz bakalım demoyu nasıl olmuş
  • PC 'ye demo çıktı mı arkadaşlar, bilginiz var m acaba ?
  • pc için bekleyenlerdenim.arkadaşların demo videolarından yola çıkarak çok büyük değişiklikler olmasada çok hoş bir oyun geliyor gibi...oynayan arkadaşlardan biraz daha bilgi alabilirsek çok daha iyi olucaktır..
  • PES 2013 Demo Gameplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 25 Temmuz 2012; 12:39:36 >

• şu jon murphy ne zman pc için çıkarak..gerizekalı adam insan saat dilimi verir bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

PES 2013 Demo Gameplay

kardeş senin oyun hakkındaki fikirlerin nedir..pes 12ye görede kıyaslama yaparsan..adamların içinden geçme devri bitmiştir inş...

• beyler japon psn adresi olan varsa verebilir mi ? demoyu indirmek için. üyelik alamadım bi türlü
  • xbox için mamundaya düşmüş demo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 25 Temmuz 2012; 12:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

arkadaş şu fifacıların pes'e laf atma sevdasını anlamıyorum. adamlar kendi konularında bile sürekli pes'e giydirme peşindeler. sen oyna kardeşim fifanı kimsenin kimseye karıştığı ettiği yok.

Arkadaşım selamlar bu yazmıı sakın pes fanı fifa fanı olarak algılama tamamen objektif olarak yazıyorum.

Ben fifa 97 de fifayı bıraktım goal storm winning eleven furyasını bizim oralarda başlatanlardandım ki biz oyun işi yaptıgımızı icin herkes fifa oynardı bizse arkadaşlarımla winning oynardık.

O gunlerden bu gunlere de taki 2010 a kadar eve fifayı sokmazdım.Ancak 2010 da pesin sacmalıkları tavan yapınca değişiklik kacınılmaz oldu benim ufaktan fifa 10 aldım ole baktım hoşuma gitmedi saha ebatları kucuktu vs.

Sonra gelecek oyunda yine pes aldım ancak oda yine olmamıştı bu işşi cılgı cıkıyor diyordum kendime bu arada diger arkadaşlarım deli gibi pes oynuyorlardı.bense coktan oyunu takas vermiştim.Fifa 11 i aldıgımda oyunda hatrı sayılır değişiklikler oldugunu gördüm.

Sonraki yıl ise o eve fifa sokmam diyen ben direkt fifa 12 yi aldım.Ve su anda malesef fifa pes in 1 adım degil 4-5 adım önünde bulunuyor ve bu gercekleri goren kitle oluşmaya başladı.

Oyle benim arkadaşlarım fifayı sevmiyorum ben diyen arkadaşlarım niye eve sokmazzsın dedigimde ismini sevmiyorum diyecek kadar pes fanı olan arkadaşım bana gecen gun bir konuşmamızda bir mac seyrettigini mactaki olayların nerdeyse birebir fifa da oldugunu bunu kendisinin dahada etkilediğini soyledi ve fifa 13 on sipariş verdigini belirtti.

Sakın kimse yalnış anlamasın bu yazı polemik amaclı bir yazı degildir.KONAMI Pes 2014 reklamnını daha 13 cıkmadan yapmaya başladıysa eger zaten onlarında pes 2013 ten beklentilerinin ne derecede oldugunu gosteriyor bana gore ...

Ve izledigim kadarı ile herşey aynı şu biraz yavaşlar pas yavaşlar bilmemne arkadaş bu adamlar 11 de duzgun yaptıgı işleri bırakmıyorki onları bozuk 12 de yerine sacma sapan birşey ekliyorlar .O yuzden oyun gelişmiyor.Bu demoyuda kesinlikle oynayacagım ve yine yorumumu yazacagım umarım izlediklerime gore yanıldıgımı hisettirir bana teşekkurler.

Herkes beklentilerine göre hareket etsin.

Saygılarımla...

• İLK DEMO OLMASINA RAĞMEN ÇOK İYİ DİYEBİLİRİM İNŞ ARTIK ESKİSİ GİBİ BÜYÜK BİR ZEVKLE PES OYNUCAZ
  • UK ve US PSN'e ne zaman gelecek beyler? JP PSNle uğraşmak istemiyorum.
  • FAKAT ŞÖYLE BİR SORUN VAR JAPONCA OYNUYORUM ŞU AN VARMI YARDIMCI OLABİLCEK BİRİ..
  • isterseniz demo gelene kadar takılın biraz

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.